Mennyi mestsev kell etetni a gyereket, és milyen

Szürke Sorokopud tanuló (97), a zárt 6 évvel ezelőtt

Igness gondolkodó (6727) 7 évvel ezelőtt

Kiegészítő táplálás 6 hónap, ha a gyermek a IV lehet 4,5-5. Ha a gyermek testtömeg-gyarapodást is, akkor kezdjük a zöldségeket, ha ez rossz -, hogy a gabonafélék. Ha gabonafélék - a gluténmentes (hajdina például). Ha zöldségek - a zöld - cukkini, brokkoli, karfiol, burgonya később. Gondos piros zöldségek és gyümölcsök. Kiegészítő táplálás vezetünk 0,5 teáskanál naponta reggel, miután a szokásos „tej” etetés. Ha egy normális reakció - a hét folyamán, akkor cserélje egy etetés. Már a kezdet kezdetén jobb bevezetni legfeljebb 1 termék a hét és fél, majd kombinálhatja tört magukat, hogy nem keverjük össze a burgonya és a brokkoli, például. Gyümölcsvelő követően visszük zöldséget, mert nem gyerek után szentimentális fruktiki nem ért egyet rágni brokkoli. Gyümölcslevek kerülnek bevezetésre csak a cefre, t. Hogy. Az erős koncentrációja irritálhatja az érzékeny nyálkahártya a gyomor egy fiatal gyermekArany Fox Oracle (53787) 7 évvel ezelőtt

Néhány születése óta, és evés az élet - minden, evés, és nem csak a gyerekek - több szomszédok. rokonok.

Katya gondolkodó (7428) 7 évvel ezelőtt

5 hónap pyureshkami gyümölcs- és kifáraszt!

Anyutochka gondolkodó (9554) 7 évvel ezelőtt

kezdtük 4 hónap. és egy turmix! Először is nézzük pub körülbelül 01:00 egy korsó, amely meg van írva, és hogyan! hogy jobban gerbera (cukkini dió ízletes strand) a nyomvonalat. Egy másik nap egy zöldség, ha a gyermek reakció normális. Tehát cukkini, col. káposzta, brokkoli, egyszóval minden, ami egy 4 hónapos. zöldségek és gyümölcsök. Aztán találtam menevku. (Mi már 5 hónap) minden nap az óra enni zöldség, gyümölcs délután 5 órakor, és már egy fél jar, de a gyümölcs kevesebb. minden adott az etetés előtt.

Anyuta Kushnir Master (1288) 7 évvel ezelőtt

c6 hónappal szörpök lóhere

Katyunya Guru (3843) 7 évvel ezelőtt

A gyermekorvos válaszolni fog erre a kérdésre. Milyen ostobaság azt kérdezi itt, mik vagyunk mi, doktor.

Karkásnak S Guru (3800) 7 évvel ezelőtt

mindent meg kell természetes, mell, majd a szokásos élelmiszer. majd diszpergáljuk itt gyártók csodát keverékek, amelyekben az egyenes és tartósítószerek kémia teeming

Spark Master (1223) 7 évvel ezelőtt

kezdtünk 3,5 hónap
de az év a gyermek már tudott az íze szinte minden termék
Úgy nézett ki - szereti, mi lehet az allergiás

Olga Orvos Sage (13749) 7 évvel ezelőtt

Ha a gyermek anyatejjel, a csalit lehet az idő, amikor ő volt a szájában kezd keresni anya. )) Elkezdtük a zöldség pürét egy héten adunk zabkását, és most már az ő 7 hónapos. minden az én lemez törekszik semmit ellopni. Azt próbálja meg, hogy egy ujjal maaalenky darab.

vataya Profi (997) 7 évvel ezelőtt

C 3,5 hónap adjuk almalé és almából püré, fokozatosan az 4-4,5 -kabachki, squash, brokkoli, karfiol, C5 ételek ágyazhatók káposzta, burgonya. Azon túl, felveheti itt Subfam olaj, vaj, olívaolaj. A 6 hónapos kását. és így tovább.

Natalia Felvilágosult (25651) 7 évvel ezelőtt

Kiegészítő ételeket vihetjük be legkorábban 4 hónap, és, ha a gyermek nem mutat érdeklődést az élelmiszer, akkor lehet, hogy később (csecsemők). De kezdeni szilárd ételeket szakértők azt javasolják, a zöldség, gyümölcs nem. Először emésztőrendszer még mindig gyenge, másrészt miután a finom édes gyümölcs, a gyermek megtagadhatja zöldségekből.

Ekaterina Solovyova tanuló (146) 7 évvel ezelőtt

Azt nachila tanítani a gyermeket, hogy az élelmiszert a 6 hónapos, főtt tört zöldségek, gyümölcsök, gyümölcslevek készült, búzadara, gabona, zabpehely, 7 főtt nyúl, borjú, a turmixgép egy teáskanál naponta (sertés káros a gyermek), a 8- 9 hónappal főtt hal (fehér), készült túró 6-7 hónap és egy év a gyermek íze már mindent tudott)))
Citrus nem ajánlom, amely legfeljebb egy éves), banán és a szőlő is óvatos, nehezen emészthető a gyermeket))Laura Petrarkina :) Artificial Intelligence (104155) 7 évvel ezelőtt

Adj morzsákat új ételeket, nagyon szép minden olyan fényes, illatos! Gabonafélék, zöldségek, húsok és halak - a baba nyitott a világ új ízeket.
5-6 hónap, a tej az ideális táplálék a baba. De az idő múlásával - és a gyermek kap elegendő vitaminokat és ásványi anyagokat. Növekszik és a test „azt kérdezi:” az új íz érzés. Itt az ideje, hogy az első takarmányozás. Opgiizm hat hónapos baba készen áll be az új élelmiszer: csökkent permeabilitása a bélnyálkahártya, érett, számos élelmiszeripari enzim, immunrendszer már elég erős. Fontos az is, hogy ebben a korban lehet elég pipsqueak lenyelni félig szilárd és szilárd ételeket. Akár 4 hónappal a baba nem tud mozogni az ételt a szájába a torkán. Ha megérinti a nyelvével, hogy kioltja ki teljesen. Tehát a természet védelmére kis tárgyakat fulladás. Ez a reflex általában eltűnik 16-18 hét.
gyermekélelmezésben szakemberek azonosítani jelei készségét a gyermeket a csalit. A morzsa is meg kell próbálni valami újat, ha:
- mire kiderül 5 hónap;
- megduplázta születési súlyát, és most súlya legalább 6-7 kg-ot;
- jó parancs az izmok, a nyak és az arc, tökéletesen tartja a fejét, képes elfordulni;
- kisgyermek mutat nyilvánvaló érdeke ételt a szülő tábla;
- a normál tej mennyisége nem elegendő, a gyermek nem telített;
- A jó egészség, ő alszik nyugtalanul, időtartama nappal és éjszaka egyaránt alvás csökken. Még ha a baba készen áll, hogy rávegyék nem szabad elfelejteni, hogy a testület még mindig nagyon sebezhető. Ne terhelje meg.
Ne feledje, egy törpe is másképp reagálnak az új termékeket, akkor is, ha úgy tűnik, hogy ha a leghasznosabb és ízletes.
Egy gyermek számára az alacsony születési súly, amelyek gyakori hányás és emésztési panaszok, a legjobb első étkezés - kása. Ritka normális fejlődését? Kezdés bővíti menü finom zöldség pürét. Szeretné tudni, hogy főzni, hogy a baba kap evés öröm, és nem volt allergia? Bevezetni az új élelmiszerek egyesével. Így határozza meg a választ a kis mindegyikre.

Ha gyermeke kiütés vagy fáj a has, kivéve a „gyanús” vagy cserélje ki. Tartsuk szem előtt, élénk színű zöldségek és gyümölcsök nagyon allergén. Meg kell legyen óvatos. Kezdjük egy fél kávéskanál, és növeli az adagot csak akkor, ha azt látja, hogy a kis fickó megszokta az új ízére. Miután a zöldség, gyümölcs pürét baba gabonafélék ismerik túró. Ezen kívül van egy hasznos fehérjét szükséges elemek egy növekvő szervezet. A törpe üvegből táplált? Kínálnak neki túró 7 hónap. És ha ő iszik a tej egy hónappal később. 7-8 hónapos, jó ételek eltört. Ugyan kicsit zöldség és gyümölcs püré egy kanállal. Ha a gyermek azt akarja, hogy saját, nem tiltott. Következik, hogy legfeljebb hat hónapra a gyermek menü nem voltak termékek a búza, zab és árpa. Ezek a gabonafélék hasznos, de tartalmaznak olyan fehérje, amely allergiát okozhatnak, és emésztési zavarok. Fokozatosan hozzászoktak a szilárd táplálékra morzsákat. hús őröl tíz hónapos gyermek, és apró darabokra vágjuk. Javasolj neki rágni az egész közepes sárgarépa, hámozott alma szeleteket, banán. Emellett az öröm nyalánkság kisgyermek fogja érezni elégedettség függetlenségét. De vigyázat: nem térnek el a morzsákat a pályán, mint ő. Végtére is, a gyerek csak a tanulás.

Olga Skorischenko Felvilágosult (34479) 7 évvel ezelőtt

Elkezdtem etetni a lányom 4 hónap almalé, gyümölcs és zöldség pyureshkami)))

Squirrel Master (2158) 7 évvel ezelőtt

Annak ellenére, hogy mit etetés, az enyém 3 elejétől lép az almalé, 2 nedelidali 1 teáskanál almazseléből

Elena Maltseva gondolkodó (6620) 7 évvel ezelőtt

csecsemők 6 hónapos. ifrukty zöldségeket először, majd zabkása, hús. palack minden beadott egy másfél hónap előtt

Csak LANA Artificial Intelligence (334246) 7 évvel ezelőtt

Ne kezdd a csalit gyümölcs. Ők maguk is egy édes íz és eleve a gyermek függőség édes. Zöldség sokkal alkalmasabbak a bevezetése egy új termék. Az első zöldség az étrend - cukkini, karfiol, sárgarépa. Később bevezették a burgonya (először próbálja ázni körülbelül egy órát a vízben). Ha a gyermeknek hasmenése - cukkini jobban meg később. Bevezetés etetés kezdeni 1 teáskanál, fokozatosan növekvő mennyiségű (2,4, stb.) Nem kell, hogy a hangerőt egy bizonyos összeget. Ez egy hiba, hogy sok anya vezet túletetés a gyermek és az azt követő tagadása élelmiszer. Ha a gyermek elfordult a kanál - távolítsa el az élelmiszer-és kínálnak a mell. Lure legjobban adni reggel és mindig kínál mossa le a tejjel. Ha a gyerek reagált kiütés, laza széklet vagy székrekedés - zárja termékek a diéta legalább egy hónap. De ne feledjük, hogy a szék változhat, leggyakrabban vannak apró elfogyasztott étel, minden rendben. Ha a gyermek nem gyarapodik - lehetséges, hogy a visszavonulást, és kezdődik kása. Egy hónappal bevezetése után a zöldségeket akkor kérjük a baba zabkását. Ez a legalkalmasabbak az első természetesen a rizs, a kukorica vagy a hajdina. A gyermek számára a szoptatás több alkalmas tejmentes kása. Az elvet, hogy a gabona ugyanaz - kezdeni 1 teáskanál, fokozatosan növekvő mértékben. Figyeljük között eltelt ételek bevezetésének később - legalább 1 hónap. Aztán gyümölcsvelő. Juice mint később, az egészségesebb lesz a gyomor-bél traktusban a gyermek.