Mennyi pénzre van szükség az esküvő továbbítja a legkisebb költség egy esküvő 40 fő

A legtöbb fiatal párok észre sem veszik, hogy mennyibe kerül egy esküvő. Bár sokan gondolják, hogy tudják tartani a 150-200 ezer rubel. Nem tudjuk megmondani, hogy pontosan honnan, mivel számos előre nem látható kiadásokat. Leggyakrabban kell hozzá, hogy a költségvetés mintegy 30% minden nélkül telt el meglepetés. Az alábbiakban fogjuk írni az átlagos költsége az összes szükséges.Mennyi pénzre van szükség az esküvő továbbítja a legkisebb költség egy esküvő 40 fő

esküvő ára attól függ, hogy hány vendég felkérik, milyen stílusú menyasszonyi választunk, milyen drága ruhák ifjú.

Világos, hogy ha szerényen ünnepli az esküvő hagyományos stílusban, de legalább a vendégek számát, lehetséges, hogy egy viszonylag szerény összeget.

A menyasszony és a vőlegény ruha öltöny

Figyelembe véve, hogy mennyi pénzre van szükség az esküvő, meg kell kezdeni tervezni az esküvői forgatókönyv. Összhangban a forgatókönyv, hogy fontolja outfit a menyasszony és a vőlegény. Vásárlás hagyományos ruha a menyasszony lehet megúszni 25-30 ezer rubel. A ruha a vőlegény - olcsóbb.

Megteheti könnyebb és praktikusabb. Ruha a menyasszony, hogy vásárolni vagy varrni nem fehér, és bármely más színű. És a stílus választott oly módon, hogy tovább ruhát tudunk más különleges alkalmakkor. Az ára ez a ruha is, nem haladja meg a mintegy 25-30 ezer rubel.Ha az esküvő lesz a forgatókönyv nélkül Toastmasters. ez könnyen kiszámítható a költség, és lehet megúszni egy szerény összeget. Ceremóniamester szolgáltatások esküvőre a 30-35 ember kerül 7-10000 rubel. Ezen kívül kisebb ajándéktárgyakat győzteseinek versenyek, stb Hogy többre is képes a 1-2000. Szuvenír lesz vásárol amelyek javasoljuk TOASTMASTER a forgatókönyvet.

Mennyi pénzt kell rendelni az étteremben, akkor számíthat alapján éttermi szolgáltatások és a vendégek száma. Szerény esküvői 30-35 vendég az arány 1500 rubel per fő kerülhet 45-50000 rubel. Ez - a költsége nélkül alkoholos és alkoholmentes italok, amelyeket külön megvásárolt és kínálnak az étteremben előestéjén az esküvő.

Akkor, persze, italok bízza az étteremben, de ebben az esetben azt kell szem előtt tartani, hogy az étterem italok költsége mintegy háromszor magasabb, mint a boltban vásárolt magának.

Szintén tartsd észben, hogy amellett, hogy az alapvető fizetni a munkavállalók az étterem valószínűleg nem kell fizetnie, a pincér szolgáltatás összege 3-5 ezer rubel. Bár az e szolgáltatások költségeinek biztosan benne van az élelmiszer ára.

Születésnapi torta külön kell megrendelni és költsége 700-800 rubelt per 1 kg üledék.

Bride ár és az irgalom a szomszédok

Megszámoljuk, hogy milyen sok pénz kell az esküvőre, és úgy vélik, olyan dolgok, mint a költsége a script a menyasszony ára. kiszolgáltatva szomszédok, akik blokkolja az utat szalagok esküvő vonat, és ne hagyja, amíg nem kapnak váltságdíjat, általában - az alkohol és édességek.

teljes

Általában a hagyományos esküvő egy minimális számú vendég költsége mintegy 150 ezer rubel.

Hogyan csökkentse a menyasszonyi költségek 30%:

Mi lehet a hibákat a szervezet az esküvő:

Esküvői kezek - lehetőséget nem plusz pénzt költeni:

Mi az a költség, hogy férjhez ma: