Mennyibe kerül egy esküvő

Mennyibe fog kerülni az esküvő teljes mértékben függ a vágy, hogy pénzt költeni. De minden esetben, meg kell tudni, hogyan kell tölteni. Először is figyelni a részletekre, amelyek nélkül az esküvő fog kinézni, mint egy hagyományos ünnep: a ruha a menyasszony és a vőlegény, virág, fotós, esküvői menet, díszvacsora, TOASTMASTER. És még egy dolog, ami nélkül nem kifejezetten csak elképzelni az esküvő.Www.svadbagolik.ru helyszínen kínál alaplistáját esküvő költségeit. Figyeljük meg, hogy ebben a tanulmányban használjuk a kezdeti költségek a szolgáltatás a mai napig. Az árak befolyásolhatják a régió és az évszakban.

Mennyibe kerül egy esküvő

Mennyibe kerül egy esküvő

Esküvői ruha menyasszony és a vőlegény

Számolja meg esküvői költségvetés kezdeni a legfontosabb dolog - a menyasszony ruhája és a vőlegény öltöny minden szükséges elem.

A ruha is vásárolt, varrni vagy bérbe az utastérben. A ruha a belső tér a 8000 rubelt, modelltől függően. A szolgáltató cég fog kerülni egy kicsit kisebb, körülbelül 5000 rubelt. Különben is, akkor kap teljesen egyedi modell. A legtöbb költségvetési lehetőség - kiadó egy esküvői ruha. Általában bérleti összeg hetente felével egyenlő értékét a kiválasztott ruhát.

Mennyibe kerül egy esküvő

Tartozékok a menyasszony. fátyol, kesztyű, kézitáska, harisnya, harisnyakötő, és még sok más megtalálható a menyasszonyi szalonok. Az ára a teljes készlet - 3000 rubel.

Ami az öltözék a vőlegény, akkor jobb, ha vesz egy öltönyt, inget és nyakkendőt a boltban, így vegye fel az összes ugyanazon a hangon. Jelmez jellemzően költsége 7000 rubel. póló 1000 rubel. Kötegelőket 500 rubelt.Mennyibe kerül egy esküvő

Amikor eldönti, hogy mennyit kell egy esküvő, ne feledkezzünk meg a költségek a jegygyűrűt. Itt sok múlik a tervezés és ékszerüzlet állapotát. Egy pár a leggyakoribb jegygyűrűt érdemes 5000 rubel.

Mennyibe kerül egy esküvő

fontos NEmelochi

Felkészülés az esküvőre igényel a menyasszony arany barnító - 10 rubel / min .. szakmai manikűr - 500 rubel. Esküvői haj és smink - együtt 3000 rubel. Plusz a költségek egy kozmetikus, ha szükséges. Nem számít a költségeket, szépségszalonok szolgáltatások nagyban.

Kártyák meghívók lehet vásárolni 30 rubel. / Db. menyasszonyi csokor kerül egy minimális összeget 1500 rubel.

Mennyibe kerül egy esküvő

Ha úgy dönt, hogy díszíteni egy esküvői menet, és a hall, igénybe szolgáltató intézmények, akkor kerül mintegy 5000 rubel. mindenki számára. Ahhoz azonban, hogy díszíteni a szobát, vagy vesz egy szalagos gép önállóan. Minimális ennek költségei - 500 rubel.

Szolgáltatások esküvőre

Ritka esküvő teljes anélkül, hogy esküvői konvoj. Költségeinek kiszámítása az esküvő költségeinek alapján az osztály autó: Limousine - 1500 rubel / óra, a Mercedes és a Ford - 1000 rubel / óra ... A nagyobb kényelem és gazdaságosság, lehet bérelni egy kisbusz - 1000 rubel / óra ..

Mennyibe kerül egy esküvő

Az ára menyegzőt

Nincs ünnep teljes anélkül ünnepe. Mennyibe kerül egy esküvő - ez függ a helyszín az esküvő: egy étkező, kávézó, étterem, ... Majd a menüköltségek lehet kiszámítani az összeg fejenként - 1500 rubel. plusz bérleti díj a helyszínen. Azt is meg kellene vizsgálni az alkoholtartalmú italok - az 150rub / fő .. és sütemény - 500 rubel / kg ..

A szórakoztató része az esküvői esik a vállán Toastmasters. vezető gyakran csapatban dolgozni egy DJ. A költség a szolgáltatások egy este tól 15.000 rubelt.

Esküvő - egy nap, ami eszébe jutott egy életen át, így a jövőben számos ifjú eldönteni hogyan lehet pénzt megtakarítani az esküvő, és ugyanabban az időben, hogy az esküvői remek. Azonban bármilyen luxus igényeket meglehetősen nagy költségeket. Hogyan kell menteni Esküvő szervezni egy igazán felejthetetlen ünneplés?

Sok a szabványos záradékok esküvői költségek közé tartoznak a váratlan költségek. További költségek kellemetlen verte a költségvetést. Megtudja, ha a várható fogás.