Menyasszonyok és vőlegények! Hogyan gyűjtsünk ajándékok Esküvői ser_kultorg

Oh! Ezt a kérdést érdemes megvitatni az egyik első az esküvőn. Miért? Rajta múlik az egész szerkezet banketten. Van véleményem, három megközelítést, hogy a gyűjtemény az ajándékok.


Az első lehetőség, egy klasszikus.
Tehát, a pár megérkezett a banketten séta után vagy anyakönyvvezető a szülők találkoztak a vendégek és a pár a teremben. Utánuk jött be a szobába a vendégek (véleményem - az esetek 95% -ában nem kényelmes menni után az ifjú). Minden ülnek az asztaloknál. 50 perc alatt (átlagosan ülnek az asztaloknál legközelebb beszél toast), majd bejelentette, hogy szünetet 20 perccel a szünet után minden leül a táblázatok és TOASTMASTER bejelenti gyűjteménye ajándékokat. A vendégek egymást követő Kívánság nászutasoknak (1 óra az átlag), majd a szünet, és így tovább.

A második változatban a klasszikus egy kis szünetet. (Én személy szerint nem fogadja el). Az első kiviteli alakot az jellemez, hogy az eljárás ajándékozás oszlik két részre, azaz a fele a vendégek kívánságait, és versenyek, játékok, tánc egy kis szünetet. Ennek eredményeként néhány vendég elkezd pihenni, és a többi része nem érzi szükségesnek, megfosztva és mérges az a tény, hogy valaki már gratulált, de még mindig ott vannak. Ez az én szempontból! Csak az enyém. Sokan azt mondják, de mi mást? És nem ez volt a helyzet, meg kell gondolni, hogy előre. Meg kell osztani a vendégek az asztalokon, és üdvözölje a táblák (több mint 70 ember, amikor az emberek - mindig), majd a folyamat ajándékozás felgyorsítása és egyszerűsítése. Calling ajándékokat asztalok 8-12 fő (de meg kell ülni minden listákon vagy kártya). És nem kell, hogy egy kis szünetet. Szünet a jelen, ha nem szeretné kapcsolni az egész esküvő ajándékozás, megöli esküvő ritmusát, ezért az összes, hogy részeg, és elalszom. Az én személyes szempontból.Harmadik kiviteli alak. Nem tökéletes, de a modern és logikus. Adj ajándékokat az ifjú azonnal, miután találkozott a szülők. De. Ügyeljen arra, hogy a DE. Ezt kell tenni a megértés, és nem csak a kifogásokat. Most fogom magyarázni.
 • Minden vendég tájékoztatnia kell az ifjú hamar, hogy hol áll és mit kell csinálni (több mint a fele nem érti, hogy mi történik és miért).
 • Az adományozási folyamat legyen ünnepi (és nem csak a zene és a fogadó mondja - nos, gratulálok, és adja, hogy mit akar, nem, nem, nem.) Kell hívni a szülők (mindannyian tapsol), nagyszülők (mindannyian taps), testvérek, további rokonok, majd a barátok és barátnők. Ha van egy lista a nevét, a családok, ha figyelembe venni az összes - mind elégedett lesz. Hidd el. ha a vezető lenne egyszerűsíteni a folyamatot sokáig nem tart, de ez lesz az ünnepélyesség, a rokonok és barátok fogják a figyelmet magára.
 • Fő. Magyarázza el a vendégek, hogy az a tény, hogy minden adott ajándékokat, ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy gratulálok az asztalra. A vendégek szüksége az önkifejezésre és a lehetőséget, hogy gratuláljak az ifjú esküvő napján.
 • A facilitátor rendszeresen során az esküvői hívogatnak, hogy gratuláljak a fiatal család.
 • Ezek a szabályok alakultak át éves gyakorlat és közömbös hozzáállása a munkájukat. Kevesen jönnek rá magát. Mivel foglalkozik a vezető földelt.
Fontos! Ha a vezető elkötelezett, hogy gyorsítsák fel a gyűjtő ajándéka, szervezni -, hogy sokat mond: Lead nem lusta (milyen ajándékokat hosszabb, annál kevesebb munka Toastmasters); Vezető megérti a téma munkája, azt tapasztalta; ha nem törődnek a meghajtót, és megpróbálja az Ön számára! Mi lesz, hogy az ajándékok kerülnek bemutatásra a találkozón?
 • Először is, meg nem is lesz a férje, hogy álljon, és hallgatni a szövegeket kártyák (esetleg hosszú);
 • másodszor, nem lesz több időt fotókat és tánc;
 • Harmadszor, hogy az eredetiség és a dinamizmus az esküvő egész;
 • Negyedszer, ahelyett, hogy verseket a vendégek, akkor töltse ki a kreatív esküvői szoba Hestia vagy művészek.
Miért nem ad ajándékot elején az ünnep?
 • A vendégek megsértődik, és nem értik (ahogy akkor úgy tűnik);
 • nem nyitotta (ez talán a legfontosabb dolog, én igazán értem);
 • Nem akarom, hogy zaparivatsya;
 • Van néhány vendég;
 • nem közölt magad.

Következtetés. Minden döntést kell átgondolt. A vezető választani. Keresse az a személy, akivel nem vagy közömbös.
Írj nekem, én segítek neked!