Méretei farmerek férfiak és a nők

Tehát, ha úgy döntött, hogy megvásárolja a farmer és a már döntött a stílus, a minőség, a gyártó által. De meg kell figyelembe venni, és néhány más pontot kell szem előtt tartani, amikor illeszkedő később kellemetlen érzés elkerülése, és nem fog csalódni megvenni.méretű farmer

Ne feledje, hogy a farmer, ellentétben a klasszikus nadrág ne legyen laza formája. Tehát, ha azt észleli, hogy méltó, hogy könnyen rögzíti a farmer, akkor könnyen kap vissza a polcra - ez határozottan nem a méret. Próbálja meg a modell kisebb méretű farmer kell ülni a szám nagyon szoros.

Méretei farmerek férfiak és a nők

Ha van egy kemény menetek magát, hogy rögzítse a farmer, és akkor is csak azzal a feltétellel, hogy kihúzta a gyomor és a kilélegzett mélyen. Ugyanakkor, ha megpróbál lélegezni, vagy például, üljön le, akkor valószínűleg észre, hogy ez nagyon nehéz. De ebben az esetben tudjuk gratuláljak - ez a méret. Akkor nem kell bajlódnia kényelmetlenséget. Úgy érzi, ez lesz nagyon hosszú, csak néhány órát. Ezután ugyanazt farmert, hogy készülnek minőségi anyagból, például pamutból átlós generációs, nyújtás és a cikknek ideális fekszenek az ábrán. Szintén érdemes megjegyezni, hogy a kelme kifeszített csak, hogy van, a hossza a termék változatlan marad.

Méretei farmerek férfiak és a nők
Méretei farmerek férfiak és a nők

Szintén figyelni arra, hogy kb egy hónap vagy kopás farmer nyúlik kb egy méret. Azt is figyelembe kell venni, amikor kiválasztják a kedvenc modellje, és előfordulhat, hogy nem volt ideje, hogy kérkedik magukat egy új dolog, mivel szükség van, hogy át barátja.

Is, akkor találkozhat egy másik probléma. Mielőtt kimenne a jövőben új ruhát próbafülke, meg kell meghatározni a méretét a farmer. akarsz. A legnagyobb probléma az, hogy a különböző gyártók változhat a méret a rendszer. Természetesen egy kis helyi cég vagy kabin, akkor mindig tanácsot, és segít kiválasztani a megfelelő modellt. De te is képes kezelni azt a saját, anélkül, hogy időt szállítók, tanácsadók, és otthon.Méretei farmerek férfiak és a nők
Méretei farmerek férfiak és a nők

Jeans mérete: hosszúsága és szélessége

Az egyik leggyakoribb jelölés farmer méretben. és a ruhák általában - európai. Ebben az esetben a címke meghatározza két paraméter - W és L. Az első ezek közül a heveder a derék, és a második hossz. És a címkén rendszerint szekvenciálisan rögzített két ezeket az értékeket.

Az európai méretű lefordítani több ismerős számunkra, add, hogy az értéket a címkén feltüntetett 16. Azaz, ha úgy látja, a W30, ebből következik, hogy a magyar nyelvű fordítás az, hogy a 46.

Méretei farmerek férfiak és a nők

Paraméter L - farmer mért hosszúsága, elsősorban hüvelyk. Felnőtt modellek hossza terjedhet 28 36. A értéke 28 (min) megfelel a növekedés a 157-160 cm, és 36-190 cm.

Méretei farmerek férfiak és a nők

És most divatos olyan hosszú, hogy az alsó lábszár enyhén fedett cipő. De ne válasszon túl hosszú farmer, mögé bújva a mondat: „ha ez lehetséges, és rövidíteni.” Ne feledje, hogy ha az ilyen „manipuláció” szenvedni nem csak esztétikai, hanem deformálódik az anyag. Abban az esetben, ha egyszerűen nincs lehetőség, akkor egyszerűen hajlítani az alján. Azonban csak akkor lenne releváns esetén lágyrész termékeket.

Méretei farmerek férfiak és a nők

Jeans mérettáblázatában

Női Jeans: Méret

Amerikai farmer egy időtlen klasszikus. Jeans ülni tökéletesen minden figura. Összes American farmer mindig divatos és releváns. Minden mosás farmer csak USA megszerzésére valós vállalati színét és stílusát, és nem bontják, mint más gyártók farmer termékeket. Ki amerikai farmer, soha nem kereskedelmi őket más márkák. Vásárolja nagy amerikai farmer jó áron, és akkor boldog lesz! Üdvözlettel Fashionsale www.fashionsale.ru

Men eladási márkás termékei édes áron.
# Guess - divatos amerikai márka.
Minden dolog új, de az eredeti.
Hozott Milan.
A dolgok szabott! Vannak maradványait a gyűjtemény pulóverek, kabátok, láthatjuk a fénykép Instagram: sergey_brendd.
Top "Laksheri" minőségi suite.
Úgy néz ki, nagyon méltóságteljes és drága!
Jeans, mérete 31 és 30.
Az ára most 5000 rubel. mérettartomány adták el 12.800 rubelt.

Méretei farmerek férfiak és a nők