Mérje meg vércukorszintjét, hogyan kell meghatározni a glükóz szintje

Magyar orvosok sokkolta a nyilatkozat Mihaila Boyarskogo, aki azt állítja, hogy verte a cukorbetegség vagy egyedül!

Mérje meg vércukorszintjét, hogyan kell meghatározni a glükóz szintje
A cukorbetegség nagyon fontos tudni, hogy hogyan kell mérni a vércukorszintet, mert csak a pontos eredmény időben, hogy megakadályozzák a egészségromlás és kezelési hibák miatt.Az első dolog, amit tudnod kell, ahol azt szeretné, hogy a lövés. Annak érdekében, hogy az intézkedés a cukor, a legjobb vett vér az ujját párna. Ha lehetséges, az első a kerítés, mossa meg a kezét meleg vízben, lehetőleg szappannal és vízzel. Tehát vigyázni higiéniai és növeli a vérkeringést a végtagok. Normalizálni előtt, hogyan kell mérni a cukor nagyon fontos, a problémák a vérkeringést is ronthatják az eredményt, mert a vér oxigénszintje csökken, és ez hatással lehet a reakció a tesztcsík. Annak érdekében, hogy a helyes összeg a cukor egy vérvizsgálattal, mosás után van szükség, hogy száraz a kezét. Erre azért van szükség, hogy vízcseppek a tippeket az ujjak, keveredés a vér, azt nem hígítják, ezzel akadályozza a vizsgálat eredményei.

Nem ajánlott, hogy tömöríteni az ujj után a szúrás, annak érdekében, hogy egy csepp vért. Meg tudja változtatni a az eredmények érvényességét, mert nehéz lesz meghatározni a cukor szintjét, hiszen összekeverjük a szöveti folyadék. Ha a csepp egy kikent és teríteni egy ujj, meg kell törölje le, és várja meg a kialakulását egy új, mint olajozott csepp felszívódik a tesztcsík.

Mérje meg vércukorszintjét, hogyan kell meghatározni a glükóz szintje


Ahhoz, hogy megfelelően mérni a cukor mennyiségét, nincs szükség, hogy csöpög a vér a közepén a szalag. Nedvszívó mag található a hegyét, és egy ember is elég ahhoz, hogy azt a fasz az ujját, és az abszorpciós automatikusan történik.

Andrew: „Én csepegtető vércukorszint segítségével matricák be kell illeszteni a köldök - Sugar esett.!”

Ha szeretné, hogy a mérő helyesen méri a vércukorszintet, mielőtt MŰKÖDIK össze a kódokat a szalag és az egységet, és újra kódolják a mérőeszközt, ha szükséges. Amellett, hogy az összehasonlítás a kódot kell az érintett, hogy az indikátor csíkot tároljuk száraz helyen, egy doboz nekik volt-e zárva. Vegye ki a dobozt száraz kézzel a használat előtt. Ne tárolja a tesztcsíkot a közvetlen napfény vagy a hűtőben, az optimális hőmérséklet, amely közötti + 4 ° C-tól 40 ° C-on E szabályok betartása lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározza az összes paraméter a beteg, különben torz alak cukorszint vezethet az a tény, hogy az időszak akut betegség lesz anélkül, hogy megfelelő figyelmet és fejlődni kezd szövődmények eltérő jellegű, egyre társbetegségek.

Natalya: „Az én csodálatos titok, hogy gyorsan és könnyedén verte a cukorbetegség elhagyása nélkül a kanapén.”

Van 2-es típusú cukorbetegség - az inzulin-független. Egy barátom tanácsolta nekem, hogy alábecsülik a vércukorszintet segítségével gyógytea kolostor cukorbetegség. Rendeltem 2 csomag. Kezdek elfogadó húslevest. Figyeljük meg, nem szigorú dietil, sétálni kezd minden reggel tartott 2-3 kilométer. Az elmúlt hetekben dvyh észre fokozatos csökkenése a cukor mérő a reggeli előtt, 9,3-7,1 egység! Én továbbra is a megelőző természetesen. A siker otpeshus később.

Lehetséges mérni a 2 éves gyermek a vércukorszint-mérő, ha igen, milyen mennyiségű cukrot norma?