Mi a hónapban is kedvező az esküvő hogyan októberétől

Amelia Pond Oracle (54 829) 5 évvel ezelőtt

kokos Expert (368) 5 évvel ezelőtt

mmuha Guru (3226) 5 évvel ezelőtt

Az időjárás kiszámíthatatlan, és - rendszerint

Anna Malinkin tanuló (119) 5 évvel ezelőttMég egy hónap, de a hét napjai:

Amikor a házasságot?
Fontos, hogy válassza ki a megfelelő napon az esküvőre.
Pledge boldog házasélet - tisztelet és a kölcsönös szeretet. Azonban családi kapcsolatok és közvetlenül függ az esküvő napján.
Állítsa be a dátumot az ünnepségre, akkor kell, hogy fordítsanak figyelmet a hét napjai, mert ezek mindegyike egy bizonyos energia is, az egyik a hét bolygó a Naprendszerben, és van egy mágikus hatása közötti kapcsolat leendő férj és feleség.

Hétfő - a nap a hold. Szóló, egy vékony érzelmi kapcsolat a családban. A hold felelős a rokonság és a családi kötelékek, állítja egy szentimentális hangulatban. A házasság erős lesz, de még inkább a kapcsolat erősebb lesz, ha a pár lesz valamilyen közös érdek, közös ügy. Néha lehet, hogy csak egy közös takarítás. A legfontosabb dolog -, hogy együtt legyenek.

Kedd - a nap Mars, temperamentumos, robbanékony és ellenőrizetlen. Csendes marina Unió arra a következtetésre jutott a mai napon, nem nevezném. Másrészt, és akkor nem lehet unatkozni. Dühöngő szenvedély, néha perehlestyvaya szélére. Veszekedések gyakran a talajban előforduló meghatározására „aki a főnök itt.” Egy ilyen házasság növeli a tevékenység ad az utazás, és a szélsőséges.

Szerda - nap Mercury. Ez a karakter is ismert a változékonyságot, ingatagság. Ahhoz nem kell százszor konvergálnak, széttartó, szükséges, hogy biztosan az ő érzéseit. Prisoner szerdán lesz egy boldog unió, ha a partnerek nem lakik a hazai problémákat. Hagyja, hogy a padló a lakás egy ideig marad mosatlan. Hidd el, nem fog elszaladni. A szabad idő használatát egy kellemes séta, kart karba öltve szeretteivel.Péntek - a nap a Vénusz bolygó az érzéki örömöket. Ez harmóniát hoz, az öröm és a szeretet. A szexuális élet tele van romantika, szenvedély és gyengédség. A legfontosabb dolog - gyakran beszélnek szerelmes szavakat.

Szombat - a nap a Szaturnusz. Önmegtagadás és önuralom. Egy jó dátum azok számára, akik készek feláldozni kedvéért a család idill önmegvalósítás és a karrier. Ha egy nő azt akarja, hogy a háziasszony, és szenteli magát, hogy a család, férj, gyerekek, az esküvői kell játszani szombaton. Házasság a kölcsönös bizalom erősítése.

Vasárnap - a nap a nap. Amit ígér fényes, boldog házasság, jó kapcsolatokat és olyan meleg, mint maga a Nap, és a szenvedély. Partner lesz inspirációt, segít megvalósítani a legtöbb dédelgetett álmát. És beszélj szív a szívhez segít elkerülni veszekedések.

Szerint a Hold naptár óra kedvezőtlen házasságot - 9, 12, 15, 19, 20, 23 és 29. Az ideális választás esküvők - 3, 6, 17, 24 és 27. A fennmaradó számok tartják semleges nélkül hangsúlyos negatív, de a nélkül fényes pozitív hangulat.

Néhány bajok családi élet ígér holdfogyatkozás. Ezért a legjobb, hogy feleségül a fiatal, növekvő hold.

Fontos, hogy az esküvő nem esik egy bejegyzést (akár: a Nagy, a Nagyboldogasszony, Petrov, vagy karácsony). Szintén tartsd észben, hogy a házasság nem szükséges ahhoz, hogy előtt és alatt a vallási ünnepek.

Black Magic Oracle (52376) 5 évvel ezelőtt

Keyes Kizlyar Oracle (69340) 5 évvel ezelőtt

A lepel kell venni!

Tatiana Agalakova Sage (17366) 5 évvel ezelőtt

Helen Sage (12743) 5 évvel ezelőtt

Alla-Alchonka Sage (10663) 5 évvel ezelőtt

Attól függ, hogy mit akar a pénzt az esküvőre. milyen városban. milyen az időjárás, mint te magad.
játszottunk májusban - az időjárás is szép, az ifjú más nem létezik az anyakönyvi hivatal, vagy a parkokban (nem szeretem, ha az összes ülés foglalt a fotó). olcsó esküvői szolgáltatások. Tavasz - a romantikus hangulatot. úgy, hogy választani.