Mi a jobb egy robogó vagy segédmotoros kerékpár - Női titkok Online

Motetehniki a piacon ma a választás igen széles. Van egy csomó fajta mopedek és robogók. Ez jobb, egy robogó vagy segédmotoros kerékpár, megbeszéljük ezt a cikket.Néz moped és robogó!

Andrew Krichever, robogó:

- kevésbé törékenyek, amennyiben csökkent köszönhető, hogy a tömörség (szilárd műanyag, rövid bőr, stb);

- viszonylagos biztonság az alacsony sebesség;

- relatív tömörség - könnyebb parkolóhelyet találni;

- relatív hatékonyság miatt a kis lökettérfogatú;

- nem kell fizetni adót és biztosítást, a folyosón a TO;

Válasszon egy jó „japán” - a legnehezebb feladat, mert az eladó azt mondja, nem az, ami valójában, és mit szeretne hallani - „Japánban vásárolt magának, három nappal ezelőtt, még soha senki nem lovagolt egy moped, és 3000. évi kiadás, és így tovább). Először is, meg kell, hogy konzultáljon szakemberrel (nem az egyetlen, aki tudja, hogyan kell becsapni hang, és azokkal, akik részt vesznek a javítás, a szakmai, ez a személy tudni fogja a hiányosságok egy adott modell). Ha nincs, akkor nem kell kérni az eladótól a kérdést év. Először is, ez nem jellemző a műszaki állapota a moped, másrészt a kibocsátás évének akkor valószínűleg navrut (a statisztikák szerint - 90% -ában). Lásd az évben a kerék (tele a lemezen, közel a szelep), valamint az ülés alatt és a belsejében a műanyag burkolatok láthatja a naptár rács jelek az év és a hónap kiadás. Ha a moped frissen festett - ez szép, de figyelmeztetni kell, mint egy festék lehet elrejteni nyomait a baleset, például, vagy javítás törött műanyag.

Egy másik jellemzője, plusz moped vonzó áron. Ezek olcsóbbak robogó 5-8 ezer rubel érdekében. 13) Mi hiányzik, különösen azután, hogy mind a Scoot kölcsönzés. Mopedek Alpha elterjedt hazánkban. Ez motoagregat folyamatosan vásárolt hatalmas mennyiségű mind városi, mind a vidéki területeken. És mégis, a fő vásárlók a moped Alpha csak falusiak.

A spórák többnyire teljes amatőrök, mert minden normális ember megérti, hogy a robogó alkalmasabb járja a várost, mint a hazai mocsári a kátyúk és ütésektől. Miután az összes szűrőt rajta vannak elrendezve, hogy pontosan a hátsó kerék fölött (klumpa földút másodperc), és az átmérője a kerekeket, hogy úgy mondjam, nem a terep.Suzuki van a közepén.

Az első módszer - egy klasszikus, így megy a legtöbb robogó vezetők és a motorkerékpárosok, és ez már önmagában azt mondja, hogy normális körülmények között is alkalmas a legjobb módon.

Ferde a test kisebb, mint a lejtőn a robogó, ez lehetővé teszi, hogy a folyosón a minimális fordulási sugara. Az eljárás során alkalmazzák a gyors manőverezés kis sebességgel.


opció <тело наклонено больше, чем скутер> ritkán használják. Ebben az esetben, a kínálat a felülete a gumiabroncs tapadási még messze van a kimerült (köszönhetően egy speciális profil, futófelület mintázatát és szerkezetét a gumiabroncs), és dönti a készüléket egy nagyobb szög nem lehetséges. Amellett, hogy a ház, a megszabott irányt lábát hajlítva a térd (ez a stílus az úgynevezett <пройти поворот с коленочкой>). És néha a vezető mozog az ülőlap a fordulat. Felvételi használható sport vezetés, de nem a közutakon.

Sajátosságai robogó változó áttételű befolyásolja manőverezési alacsony fordulatszámon. Amikor a vezető visszaállítja gáz robogó továbbra mozog a tehetetlenség. Amikor megdöntésével történik a forgásirány a súlypontja befelé visszavonása forgatást. Ugyanakkor, hogy kompenzálja a dőlés kerék forog ugyanabba az irányba. A motorkerékpárok sebességváltó, amelynek sebességváltó <жёсткую> Link kerék a főtengely a motor, a sofőr csak növeli a gáz, amely azonnal okozza a gyorsulás és a megjelenése centrifugális erő kompenzálja a billentőnyomaték. A robogók növekvő gáz és az ékszíj CVT centrifugális tengelykapcsoló kiváltott azonnal, hanem némi késéssel. Egy tapasztalt vezető robogó halad forgatni anélkül, hogy elejtette és hozzá gáz. Ha azt szeretnénk, hogy csökkentsék a sebességet fékkel van, de nem a gázkisüléses <до нулевой> Speed: A járművezető érzékenynek kell lenni a gép, és feszültséget teremt - úgy, hogy a sebességváltó nem lekapcsolása a kerék és a motor, és meg kell csak hozzá gáz, ha szükséges.

Közútkezelő

Ez az egyik dolog, hogy megtanulják a vezetési ismeretek robogó egy üres hely, és egészen más -, hogy csatlakozzon a nyüzsgés a város utcáin. Kell Emlékeztetem Önöket, hogy az út során a figyelmet kell fordítani arra, hogy mi történik körülöttük. Ha vannak elfoglalva, és hogy ellenőrizzék a mérleg megtartása, beleértve viszont - ez azt jelenti, hogy túl korai közúti közlekedésre.

Kínai robogók vannak ellátva négyütemű motorokhoz. többé-kevésbé az engedélyek példányait HondaCub motor nyolcvanas évek elején, és más hasonlókat. Ez a négyütemű motorok léghűtéses, vízszintesen elhelyezett henger térfogatának 50, 80, vagy akár 125 cc .Lásd. Kínai motor meglepően megbízható. Felfüggesztése, műanyag burkolat. villanyszerelő - néha nem rosszabb a „japán”, és újra, mindig lehetséges, hogy vásárolnak olcsó Kazan.

Robogók - nem luxus, hanem egy népszerű közlekedési eszköz
Valaha a történelem előtti időkben, amikor a férfi volt ésszerű, nem hagyta kiirthatatlan vágya, hogy ő halandó testet gyorsulás. Így volt

Persze, ma már nehéz elhinni, de a 70-es a múlt század a termelés mopedek, államunk a harmadik helyet mögött Olaszországban és Japánban. De a leghihetetlenebb dolog -, hogy a Szovjetunió nettó importőr