Mi a kép egy esküvői próba ng

Mi a kép egy esküvői próba?

A menyasszony gyakran megkérdezte, hogy miért van szükség egy próba smink és frizura?

Hibátlan smink és frizura - a legfontosabb kitűnő hangulat a menyasszony napján ünnepe. Ez a kép által kiváltott öröm és a kifizető magát megcsodálta néz ki, meg kell szakszerűen megközelíteni a létrehozását. Ma látni fogjuk, hogy pontosan ebben a kérdésben, együtt Alonoy Hakimovoy és irány # timetostyle_sovet.Próba - a legfontosabb lépés a kiválasztásánál a stylist, és elkészíti a tökéletes esküvői képet. Ez volt a próbák megoldani az összes jelentősebb kérdés a képet, amely lehetővé teszi, hogy időt takaríthat meg az oktatást a nap az ünneplés.
Nagyon gyakran a menyasszony megkérdezi, hogy meg lehet csinálni anélkül, hogy a próba. Válasz: lehet, de ez nagyon nem kívánatos. Lássuk, miért.

Mi a főpróba:

💋 találkozni egy stylist és megérteni, hogy ő szeret téged, mint egy személy, akár kommunikálni könnyen, ha megértjük egymást. Fontos, hogy a legfontosabb nap, akkor csak kellemes emberek körülötted akivel teljes mértékben megbízik.
💋 látni, hogy a stylist, hogy milyen smink az állam a kefék és eszközöket, hogy ő használja.
💋 Próbálja ki a különböző lehetőségeket smink és frizura. Nem mindig a lehetőségek a képeket a fényképeket, hogy tetszik alkalmas a típusú ember. Kérjük, próbálja kipróbálni a különböző képeket, hogy lássuk, milyen tökéletesen fog kinézni, és hogy te kényelmes érzést egy bizonyos módon.


💋 Határozza meg, hogy a használt kozmetikai termékekre jár egész nap. Minden ember más, és teljesen normális, hogy az egyik tökéletes, ez nem alkalmas arra, hogy egy másik. Ezért fontos, hogy az esküvő napján alkalmazott vizsgálat termékeket. Ha bármilyen észrevétele van, meg kell, hogy tájékoztassa a stylist a feltétele a bőr és a haj, annak érdekében, hogy elsajátítsák megfelelően felkészüljenek az esküvő napján, és ha szükséges, korrigálni használt listán a make-up termékek.
💋 Tanácsok a készítmény a bőr és a haj esküvő napján.

Amikor ez a legjobb, hogy végezzen egy próbán?

Általában a legjobb időt - 2-3 héttel az esküvő előtt, amikor még a fogalom ruha és ünneplés. próba időtartama nagyon egyedi, de általában körülbelül 4 óra.
Mielőtt írunk egy próba kérdezze meg mester, hogyan halad. Az elmúlt években számos művész-hez, hogy értékelje a lehetőségeket make-up a különböző felét az arc (egyrészt ők teszik az egyik lehetőség, a másik a második lehetőség). Ne elégedjen meg egy ilyen változat a próba, lehetetlen megfelelően értékelni a make-up, ha azokat olyan módon.

És ami a legfontosabb - válasszon profi stylist, akik számára ez nem csak egy szép hobbi, de tényleg működik.

Szervezése Time To szerelem esküvő
Photo Elina Sazonov
Kertművészet kertművészet Studio „magánügy”.

Írj egy bejegyzést Mégsem Válasz