Mi a különbség a kettéválik a gyorsan haza gyors szakaszon fotókkal

Minden lány biztosan volt a cél: „Azt akarom, hogy a szakadások otthon!” De hogyan kell csinálni, akkor is, ha soha nem nyúlt? Az a képesség, hogy üljön a zsineg szükséges nemcsak annak bizonyítása érdekében, hogy kiváló rugalmasság, hanem az egészségre a gerinc, az izmok és az ízületek. Szóval hogyan a szakadások az otthon is nagyon gyorsan bármely korban, akkor számíthat arra, hogy jobban érzi magát, és a rugalmasság nem csak a lába.Hogyan lehet megtanulni, hogy üljön le a húr?

Az alapvető szabály végrehajtásának zsineg - a mozgás a gerinc minden kényelmetlenség nélkül. Ezért végrehajtása során gondosan tartsa be a helyét a gerinc és az ízületek.

Ehhez a szakadások a gyorsan haza valóban helyes, meg kell figyelni, hogy a mobilitás a csípő és keresztcsont, de ha azt szeretnénk, hogy megtanulják, hogyan kell csinálni gyorsan, majd figyelni, hogy minden a lábak stretching.

Bizonyos esetekben jobb, ha nem próbálja meg?

Sajnos, egy egyszerű nyújtás is ellenjavallatok:

  • gerincvelő sérülés;
  • Gyulladás a csípő;
  • láb zúzódás;
  • Hátfájás;
  • A repedések a csontok;
  • A magas vérnyomás.

Képzést biztosít a test egy nagy terhelést, így ha bármilyen egészségügyi rendben van, akkor minden osztály akkor javulni fog az eredményeket.

Hogyan kezdjük el a szakaszon?

Mint minden fizikai aktivitás, gyors megnyúlása a szakadások az otthoni igényel bemelegítés. Ha nem megfelelően felmelegedjen az izmokat, akkor lehet megsérült felejtsük el egy hét alatt a zsineget. Minél magasabb a szint a sport képzés, a rövidebb bemelegítés, és fordítva.

Íme néhány alapszabályt:

  • Kezdők ajánlott nyúlik kétnaponta;
  • Minden stretching gyakorlatokat kell végezni egyformán mindkét oldalon. Ha például az egyik lábát nyúlik rosszabb, mint a másik, akkor meg kell adni több figyelmet;
  • Crick kell kísérnie enyhe fájdalom. Tartsa ezt az érzést 15 másodpercig, és azt, hogy menjen át;
  • Lélegezz egyenletesen és mélyen edzés közben.


Hasznos gyakorlatok nyújtás

Ahhoz, hogy megtanulják a gyakorlatokat, nem csak mondani, de azt is megmutatja, hogyan kell csinálni a szakadások gyorsan képek és fotók. Figyelj és tanulj!

Stretching sajtó, a derék és hamstrings. Már a kezdet kezdetén lesz egyenes és vegyen egy mély lélegzetet, tedd a kezed a hát alsó részén, és lassan hajlítsa vissza. Ezután visszatér az eredeti helyzetébe, és vissza egy sima scroll lefelé, kéz, hogy távolítsa el a padlón. A gyakorlat során nem tesznek semmilyen hirtelen rándulások, húzza mellkas térdre.

Mi a különbség a kettéválik a gyorsan haza gyors szakaszon fotókkal

Nyújtás a négyfejű és fenék combok. Állj egyenesen, majd egy lépést előre. Ülj le olyan mély, mint lehetséges, a hajlított láb, hátsó lábát egyenesen kell. Ismételje meg minden láb előtt égő érzés

Mi a különbség a kettéválik a gyorsan haza gyors szakaszon fotókkal

Stretching az ágyék izmok. Állj egyenesen. Csúsztassa a lábad a földön különböző irányokba az égő érzést, fix helyzetben könyökölt a padlón. Amint a kényelmetlenség elmúlik, húzza az egyik lábát, majd a második.

Mi a különbség a kettéválik a gyorsan haza gyors szakaszon fotókkal

Nyúlik a vádli izmait és hamstrings. Ülj le a földre, a lábak kissé szélesebb, mint a váll szélessége, egyenes háttal. Nyújtsd egyik lábát, hogy a láb a zokni, és húzza maga felé. Nem ugyanaz a másik lábát.

Mi a különbség a kettéválik a gyorsan haza gyors szakaszon fotókkal

Miután elvégezte nyújtás, próbálja meg a szakadások. Kezdőknek ez a legjobb kezdeni egy előre osztott, nem ez a lábait húzza az oldalán a törzs, és az első és hátsó. Kezdjük. Indításához tegye a stretching 2. lépést, és időzzön el a legtávolabbi pont, húzza vissza láb fel, amíg teljesen egyenes. Ezután próbálja meg lassan egyenesbe a lába elé. Ha csak nem működik, vannak fájdalmas érzés, nem fáj a test, stretching félre holnapig.

Az út a szakadások a 01:00, nem lesz probléma a tapasztalt emberek. Ha mielőtt lehetne elvégezni legalább 70? ezt a gyakorlatot, akkor egy óra elég lehet, hogy teljesen nem a szakadások. De ha nem egy képzett személy, akkor mindent tőlünk tanácsot nagyon lassan és óvatosan.

A szakadások nem könnyű, de nem nehéz. Ez igazán elsajátítani ezt a technikát otthon magát. És ne feledd, minél fiatalabb valaki, annál könnyebb lesz adni a fizikai aktivitást.