Mi a különbség a kettéválik az otthoni 10 perces testmozgás képekben

Zsineg, mint bármely sport gyakorlása jótékony hatással van az egészségre. Használata a következő:

 • ő húzza a gerincet, megakadályozza a gerincferdülés;
 • javítja a teljesítményt a hasüreg;
 • Ez növeli az ízületek mozgását a lábak és megerősíti őket;
 • Hozzájárul a normalizáció a menstruációs ciklus a nők és csökkenti visszatérő fájdalom;
 • normalizálja a légzést;
 • a megelőzésére visszerek;
 • Ez erősíti az izmokat a láb, hát és a has.

Hogy megtanulják, hogy a szakadások, akkor regisztrálnia osztályok torna, balett, vagy bármilyen más sport, amely aktívan részt vesz a nyújtás az izmok.De ez nem lehetséges, akkor lehet tanulni a lakásban.

Mi a különbség a kettéválik az otthoni 10 perc egy nap: 7 legjobb gyakorlatok

Annak érdekében, hogy a szakadások otthon kell egy szőnyeg, az akarat és egy kis szabad ideje.

Ülni a húr, akkor kell dolgozni nyúlik a láb izmait. Vannak speciális gyakorlatokat.

Mi a különbség a kettéválik az otthoni 10 perces testmozgás képekben

Annak érdekében, hogy hozzák legnagyobb haszon, meg kell emlékezni a legfontosabb szabályok:

 • nem szükséges, hogy tartsa osztályok közvetlenül étkezés után, kell legalább 2 óra között;
 • edzés előtt szükséges, hogy felmelegedjen az izmokat.

Sokan alábecsülik a jelentőségét ebben a szakaszban, de segít a sérülések elkerülése érdekében, és megkönnyíti a képzés. Kocogás, ugráló kötél, kick lábuk - ezek a gyakorlatok segítenek előkészíti a testet a teljes edzés;

Fontos! Ha edzés előtt, hogy egy meleg zuhany vagy kád, figyeli és ez sokkal könnyebb lesz.

 • a szakértők tanácsot, hogy végre nyújtás reggel. Ez gerjeszti az egész nap, javítja a vérkeringést, és pozitív hatással van a szívre;
 • tenni a szakadások foglalkoztatás kizárólag a lábak stretching elég. Meg kell fejleszteni a teljes test rugalmasságát. Ez segít, hogy a hasi gyakorlatok, fekvőtámasz, felülés, ponyvák.

Elvégzésével nyújtó gyakorlatokat, akkor nem tud semmilyen hirtelen mozgások. Meg kell, hogy kövesse a levegőt, hogy megtanulják, hogy úgy érzi, a test, a hangsúly az érzeteket. Ha valami okoz kellemetlenséget vagy fájdalmat, abba kell hagynia a képzés és felülvizsgálja a helyességét a szakaszon.

A sikeres képzés lehet azonosítani 7 fő nyújtó gyakorlatok:

 • klasszikus lejtőkön lefelé. A teljesítmény, meg kell próbálnunk, hogy érintse a padlót a kezével. Lábak kell így váll szélessége;

Fontos! A gyakorlatlan ez a gyakorlat nehéz lehet. Megengedett, hogy a lábát szélesebb. Idővel könnyebb lesz végrehajtani.

 • lejt szétvetett lábbal. Ebben az esetben, meg kell próbálnia a szoptatást érintse a padlót;
 • gyakorlat „Butterfly”: ül a lótusz helyzetben meg kell nyomnia a tenyerét a térdére, hogy azok voltak nyomva a földre;
 • gyakorlat „balett Barre”. Ez szükségessé teszi a támogatást a láb derék szint: egy asztal, éjjeliszekrény vagy háttámla. Másik megoldás, miközben a lábát a támogatást, akkor szükséges, hogy a lejtőkön. Fontos, hogy ne hajlítsa meg a térdét;
 • ül a szőnyeg, tartsa előtt a lába, hogy összehangolják az ujjait, és a plafont bámulta. Visszatartani a maximális szintet, meg kell húzni a zoknit a keze ügyében;
 • ül a szőnyegen, amennyire csak lehetséges, hogy feloldja a különböző irányokba lábak. Tartsa a hát egyenes, el kell végezni néhány törzse hajlítás mindkét lábat;
 • egy lábon, meg kell rúgni a lábát, hogy végre előre vagy oldalra olyan magas, mint lehetséges.


Figyeljen! A gyakorlat során, meg kell koncentrálni a érzeteket. Érezni izomhúzódás, hogy meghatározzák a fájdalomküszöb.

Mi a különbség a kettéválik az otthoni 10 perces testmozgás képekben

Minden ember a maga választja ki a gyakorlatokat, illetve komplexet képez. A legjobb, hogy végre 3-4 gyakorol számos megközelítést.

Dinamikus gyakorlatok, kívánatos, hogy végre 15-20-szor, és statikus - legalább 60 másodpercig.

Miután az első edzést érezhető lesz az izmok fájó. Ez annak köszönhető, hogy mikrotrauma. Megnyugtatja a kellemetlen érzetek segítségével a fűtőberendezések, egy meleg fürdő vagy zuhany. Nem szükséges, hogy hagyja abba osztályok, néhány edzést fogja könnyíteni a fájdalmat.
Ha a fájdalom súlyos, és nem hagyja abba 4 napig, meg kell állítani az edzést. Ez hibákat okozhat.

Hibák a képzés során

Felzárkózás otthon, meg kell, hogy legyen nagyon óvatos, hogy érzéseiket és technika végrehajtása gyakorlatokat.

Gyakran előfordul, hogy az eredmények hiánya miatt, vagy a fájdalom, ha hosszabb képzési hibák miatt a képzésben. Számos nagy hiba, hogy csökkentsék a képzés hatékonyságának:

 1. Ülj le a zsineget szükséges a fájdalmat. Tény, hogy üljön a zsineget fokozatosan kell. Hirtelen fájdalom nem a norma, és mutassuk meg a komplexitás gyakorlását technika vagy helytelen végrehajtás.
 2. A szakadások lehet egy hétre. Ez csak a gyerekek. Az idősebb az ember, annál nehezebb az, hogy ezt a gyakorlatot, annál több időre van szükség.
 3. Ha ezt a spurts gyakorlása, az izmok megfeszülnek. Tény, hogy ez a megközelítés biztosítja izomsérülés és hosszantartó fájdalom. A legrosszabb esetben ez azzal fenyeget, szakadt szalagok. Minden gyakorlatokat kell végezni zökkenőmentesen.
 4. Figyelmen kívül hagyva a légzés és testtartás vezet helytelen végrehajtása a zsineget. Nem hasznos a szervezet számára. A légzés és testtartás - ez az, amit meg kell, hogy kövesse a végzendő bármilyen testmozgás nyújtás.

Meg kell próbálni elkerülni ezeket a hibákat, akkor az osztályok lesz hasznos, de az eredmény nem fog sokáig tartani.

Az alapelvek a sikeres képzési

Osztályba szórakoztató, és az eredmény, akkor az alábbi néhány egyszerű irányelveket:
eredménytelenül telik. Ne várják, miután a harmadik vagy negyedik edzés tökéletes zsineg:

Mi a különbség a kettéválik az otthoni 10 perces testmozgás képekben

 • izomhúzódás - hosszadalmas folyamat. Ebben az esetben a fő rendszeresség és céltudatosság;

Fontos! A fizikai edzés minden más, és időt elérni az eredményt is eltér a különböző emberek. Meg kell figyelembe venni az alapképzést becslésére időkeretek az eredmény elérésére.

Elvek - az alapot, amelyre függ az eredmények elérésére semmilyen tevékenységet. A cél elérésére kell kezdődnie a megértés és tudatosság.

Ellenjavallata zsineg

Elvégzésével nyújtó gyakorlatok és a zsineg, a test terhelés alatt. Mielőtt hozzákezdene a mester, meg kell, hogy forduljon orvoshoz, hogy az egészségügyi problémák elkerüléséhez.
Zsineg ellenjavallt olyan betegeknél, akik:

 • van, vagy bármilyen gerincsérülések, medence, lábszárcsontok;
 • Foot sérülések;
 • méh előesés;
 • megnövekedett vérnyomás.

Ennek hiányában ezek a problémák vezetékek csak akkor pozitív hatása.

Az elhivatottság, kitartás, és a szigorú ragaszkodás a ajánlásait a technika végrehajtása, a vágy és a hit magad segít megtanulni, hogyan kell elvégezni a szakadások bármely életkorban!