Mi a különbség a kettéválik - Gyerekek és sport

Mi a különbség a kettéválik

Zsineg - torna elem, amely alatt a sportoló dob a lába, amely egy egyenes vonal velük. A tornagyakorlatok zsinegek kétfélék: hosszanti és keresztirányú.


Előre osztott - az, amikor az egyik lábát előtt van, a másik - mögött. Ez a fajta zsineg egyszerűbb kivitelezésben.
Keresztirányú zsineg -, amikor a láb egymástól. Ez a fajta húr nehezebb megvalósítani, hogy teljes keresztirányú nyújtás nem könnyű.

Arról, hogy hogyan kell csinálni a szakadások

Nehézség: Nyugtalan

Gyakorlatokat csinálni a szakadások - 1 lépés

Mi a különbség a kettéválik - Gyerekek és sport

Ha nem rendelkezik természetes stretching az izmok és szalagok, amely nem igényel különösebb erőfeszítést izmos, annak érdekében, hogy a teljes szakadások szükséges képzést. Egy komoly probléma megközelítése, a rendszeres edzés és kitartás, akkor lehet elérni abban a leszállás a szakadások 1-2 hónapon belül, attól függően, hogy a képességeit.

Gyakorlatokat csinálni a szakadások - 2 lépés

Mi a különbség a kettéválik - Gyerekek és sport

Stretching fokozatosan alakul ki, nem teszi lehetővé a gyors mozgalmak, meg kell óvatosan, lassan és egyenletesen. Haste és a túlzott stressz akadályozza meg, hogy a cél elérése érdekében, akkor csak a kárt az izmok vagy sérült szalagok.
Amikor a zsineg magában foglalja nemcsak a lábak, a teljesítménye ezen elem magában a belső comb, medence rugalmasságra van szüksége, ízületek, ínszalagok, képzett derekát.

Gyakorlatokat csinálni a szakadások - 3. lépés

Mi a különbség a kettéválik - Gyerekek és sport

Emlékeznünk kell arra, hogy meg kell kezdeni, hogy nyúlik, amikor az izmok felmelegedett. Ügyeljen arra, hogy csinál egy pár felülést, ponyvák és hinták le, akkor forog a motor pedált. Csak miután előzetes melegítése izmok kezdenek nyújtó gyakorlatokat.

Gyakorlatokat csinálni a szakadások - 4. lépés

Mi a különbség a kettéválik - Gyerekek és sport


Kövesse az alábbi lépéseket a gyakorlatok, és az eredmény nem fog sokáig tartani.
1. Ülj le egy térd nyomában, a második szakasza kiegyenesítése és vegye félre, alacsony környezeti hasadások egyik lábáról a másikra, legalább 10 alkalommal. Tedd a gyakorlat lassan és egyenletesen.
2. A padlón ülve, széttárta lábait derékszögben. Dolgozzanak ki a sorban dől jobbra és balra a lábujjak. Nem arch hátsó, próbálja húzni át a lehető legszorosabban a lábát.
3. ha a hátán fekszik, lábait az oldalán, a térd egyenes, hagyja, hogy az erő a saját gravitációja elválasztja őket a lehető legalacsonyabb. Maradj ebben a helyzetben, arra törekedjünk, hogy a bezárt szög egyenes lábak, amennyire csak lehetséges. Minden szakaszon kell ellenállnia legalább 30 másodpercig, majd fokozatosan növekszik az idő legfeljebb 2 percig.

Gyakorlatokat csinálni a szakadások - 5. lépés

4. Állj a bal térdét. Fókuszban a jobb láb, bal láb visszavonása közben, amennyire csak lehetséges vissza. Akkor változik a lábak és ismételje meg a gyakorlatot. Ehhez legalább 10 alkalommal. Ne felejtsük el: lassú!
5. ül a földön, hajlítsa be térdét, majd húzza szét, térd próbál közelebb a földre, akkor tudja húzni őket kézzel. Feet csatlakoztatni kell a lábát, szorosan egymáshoz. Nyomja kezét a térdén, próbálják szorítani őket a földre. Ne kelljen hirtelen mozgás, növeli a terhelést fokozatosan.

Gyakorlatokat csinálni a szakadások - 6. lépés

Mi a különbség a kettéválik - Gyerekek és sport

6. Ez a testmozgás kell tenni a végső szakaszban. Vegyünk egy helyzetben, ahonnan ülni egy előre osztott, egyik lábát egyenesen maga elé a másik - mögött. Fokozatosan süllyedt alacsonyabb, fedezett karját. Nem egyszer kap a földre. Az Ön feladata az, hogy fokozatosan csökkentsék a távolságot növeli a szakaszon. Ennek eredményeként, akkor kapunk egy előre osztott!
7. Ugyanaz a kereszt zsineg. Hígítsuk a egyenes lábak oldalra. Lassan engedje magát alább. Ne felejtsük el, hogy biztosítsák a kezét. Az első kísérlet, egyszerre mélyen süllyedve, hogy sérülések elkerülése érdekében a két stabil székre, hogy sovány a kezüket. „Vezetői körül” láb szélesebb, míg a saját súlyát nem érzik érezhető feszültséget az izmokban. Meg kell rögzíteni ebben a helyzetben egy ideig, amíg elfárad. Osztályoknak, növeli a vetési mélységet.

Gyakorlatokat csinálni a szakadások - 7. lépés

Mi a különbség a kettéválik - Gyerekek és sport

Ha meg tudod csinálni, és akkor érezni az erőt, hogy dolgozzon szakaszon tovább, amikor leszállás egy hosszirányú vágással lehet megadni, a sarok egy téma, amely növeli a szög a zsineget. Minél nagyobb a tárgy, annál nagyobb a szakaszon. Lehetőség van a jobb eredmények elérése, például egy képet, hogy a 2. lépésben, ahol a zsineg segítségével történik a szék.

Gyakorlatokat csinálni a szakadások - 8 lépésben

Mi a különbség a kettéválik - Gyerekek és sport

Tippek és figyelmeztetések a szakadások:

  • Legyen óvatos, ne rohanjon, és növeli a terhelést, amíg elkezd foglalkozni magabiztosan gyakorlatok
  • Ha lehetséges, kövesse a tanácsadás egy profi edző vagy fitness gimnasstike. Ő segít elérni a nyújtás vagy károsítja az izmok, ízületek és szalagok.