Mi a különbség a netbook egy laptop, és ez jobb, mint 1

Mi a különbség a netbook egy laptop, és ez jobb, mint 1

Mi más, mint egy laptop és egy netbook a jobb?

Netbook és notebook nagyon hasonló eszközöket, és hogyan működnek, nem sokban különbözik. De sok érdekli a kérdés, hogy mi a különbség a netbook és a notebook, elvégre mit választasz magadnak?Kezdjük a netbook és a különbségek a notebook:

Netbookok, ellentétben a kisebb méretű notebook és netbook súlya kevesebb, mint az azonos laptop.

Netbook ellentétben legtöbb laptop van szerelve egy nagyobb kapacitású akkumulátor, pontosabban netbook akkor kevesebb energiát fogyaszt, mint egy laptop.

A netbook ellentétben a laptop nem rendelkezik optikai meghajtóval, így a lemez elfelejteni, hogy vásárolni egy külső meghajtót.Netbook eltér a notebook jelenlétében gyengébb processzor.

Netbook ellentétben a laptop nem alkalmas komoly játék, és a komplex szoftver, de ellentétben a netbook laptop könnyen illeszkedik akár egy kézitáskában, és válhat egy nélkülözhetetlen eszköz bárhol használhassa.

Mi a különbség a laptop netbook:

Notebook korábban megjelent netbook helyett egy asztali számítógép, így magasabb termelékenység eltérően netbook.

A laptop eltér a netbook mérete és igényel speciális szállítási táska, laptop súlya több, mint egy netbook.

Laptop alkalmas játék és a munka minden program gond nélkül, de a fogyasztás a laptop több mint egy netbook, hogy az akkumulátort hosszú ideig nem elég.

Nem különbözik egy laptop és egy netbook a jobb?

Az ár a netbook a laptop árak nem nagyon különbözik. Bottom árrögzítéseknek indul $ 300 és célja, hogy élesen felfelé. Tekintettel arra, hogy a legolcsóbb netbook és laptop megközelítőleg azonos, a laptop egy jobb teljesítményt, a netbook már jobb mobilitást.

Személy szerint csak ajánlani tudom, hogy vesz egy netbook számára, akik majd az ő gyakran magukkal egy laptop alkalmas több azoknak, akik használják a munkahelyen és otthon, és néha lesz, hogy bárhová magával.