Mi a nyákdugó terhesség

Terhes elkerülhetetlenül vannak bizonyos félelmek és szorongás társított közelgő szállítás. Bizonyos ideig, mielőtt ezt a fontos esemény egy nő indulhat kis habos. Megjelenésük mentesítés az úgynevezett nyálka dugó, ami a terhesség alatt tartják fontos jele a közelgő szülés. A nők tudatában vannak ennek élettani folyamat, de nem sokan vannak, úgy néz ki, mint egy parafa, és miben különbözik a többi váladékok.Cél parafa és kialakulása

Képződése dugók akkor is előfordul, a legkorábbi szakaszában a terhesség, a beültetés után a petesejt a méhbe. Egy nő teste, miközben dolgozik, hogy megőrizze születő élet, étkeztetés embrió és védi azt a negatív hatások kívülről. Nyálka vérrögök fordulnak elő a méhnyakban hatása alatt a hormonok. A végleges kialakulása a dugó befejeződik, mielőtt a 4. hét gesztációs, a formáció a nyálkahártya teljes mértékben lefedi a száját a méh, megvédve azt a penetráció üreg fertőzések.

Magától értetődik, hogy egy ilyen formáció, például parafából elérhető minden nők a terhesség alatt. Ez védi a gyümölcs a teljes időszak a terhesség. Fizikailag, ő nem érzi, és nem okoz kényelmetlenséget. Előbb vagy utóbb eljön az az idő, amikor a dugó mozog terhes nők - ez egy biztos jele annak, hogy a baba hamarosan megszületett a női test készen áll a közelgő szülés.

Mi a nyákdugó terhesség

Mikorra várható a kisülési parafa?

Hogy milyen távon indul csatlakoztassa a terhes nők, nehéz válaszolni egyértelműen. Norma kezében egy gyermek 38-42 hét. Generikus tevékenység előtt vagy a határidő után is kiterjedhet bonyodalmakat az anya egészsége, és a gyermek egészségére. A megjelenése a nyálka látható szempontjából, amikor a baba tekinthető teljes kifejezésre, mint egy hét, és csak a születés előtt. Az orvostudományban, nincs világos elképzelése, hogy a feltételek mentesítés nyálka dugó. Ez történik, amikor a védelmi funkció a magzat értelmét veszti a szervezetbe, mivel a gyermek készen áll, hogy megfeleljen a külső környezet.

Az érzetek, amelyek akkor jelentkeznek, ugyanakkor minden terhes nő más. Néhányan úgy érzik, gyenge hasi fájdalom, bár a többség a folyamat zökkenőmentes. Gyakran cső terhesség levelek részei, és egy fényképet könnyen belátható, hogy a színe és állaga a kisülési eltérő lehet. Jellemzően ez a zselészerű masszát nyerünk, amely transzparens fehéres, rózsaszínes, vagy sárga. Ha a váladék egy kis mennyiségű vér zárványok - is egy változata a norma. Blood összekeverjük a dugóval, amikor a méhnyak meglágyul és a nyitó sérült kis kapillárisok.

Mi a nyákdugó terhesség

Sok nőnél, hogyan kell megérteni, hogy mi indokolja a dugót, különösen, ha ez az első terhesség. Ne aggódj, ha nincs nyálka még csak nem is a 39-40 hetes terhesség. Gyakran a terhes nők nem veszik észre a folyamatot. Különösen azok, akik még nem látott, úgy néz ki, mint egy parafa terhesség, hiszen a fotók az interneten eltérhetnek a valóságtól. köpés dugók látható, ha ez történt, például, ha a fürdő.Fontos! Amint a levelek nyálkát dugó, a terhes nők növeli a penetráció a külső fertőzések. Ebben az időszakban jobb, ha feladja úszni a nyílt vízben fürdő, intim kapcsolatba.

Miután a csövet eltávozott, azaz amikor a szállítások indul, ha az első terhesség, akkor csak közelíteni. Általános szabály, hogy a megjelenése a váladék nyaki simítás. A megnyitó a méhnyak kezdődik és munkájával. Disclosure kíséri alkalmi harcok és akkor ott van minden nő megérti, hogy sürgősen szükség van, hogy menjen a kórházba. Emellett a harcok, pontos hírnöke szállítás ürítést. Ha egy várandós anya sétált parafa, amikor a munkaerő kezdődik a második vagy több terhesség is nem mondható teljes bizonyossággal, de a méhnyak általában gyorsabb.

szorongásos tünetek

Mi a nyákdugó terhesség
Körültekintően kell kísérnie jövőbeli anyukák egész gyermek timeout. Sem kivétel, és a végén a harmadik trimeszterben. Mentesítési nyálka lehet összetéveszteni más tünetek, amelyek a hozzáférést egy orvos vagy hívjon mentőt enyhíti terhes a negatív hatásokat. Ahhoz, hogy egy orvos van szükség a következő formákban:

  • nagy mennyiségű vér a váladék;
  • folyékony állagúak a kisülési;
  • nyálkahártya mentesítés kevesebb, mint 37 hét.

Érdemes elolvasni, ha lehet, hogy terhes, figyelembe Novinet.

Fontos: mindkettő gyümölcs a kábítószerek. által hozott egy terhes nő.

Először is, fennáll a veszélye annak, hogy egy nő vérzik erősen, és az eredmény lehet a legtragikusabb, amikor az egészségügyi késés. Egy gyermek számára ez a folyamat is vezethet halál: húzza a méhlepény egy harmadik oka a súlyos magzati hypoxia okozza leválása több mint fele abortusz. Természetesen, amellett, hogy a vérzés, a patológia, vannak más tünetek. Azonban ezek hiányában nem ok arra, hogy hagyja, hogy a dolgok hogy a tanfolyamot. Amint ott volt a gyanú a vérzés, meg kell hívni a mentőt vagy menjen a kórházba saját.

Ahhoz, hogy nézd meg az összhangot a elosztásának szükséges, hogy ne keverjük, amikor a dugó mozog a terhes nők, valamint a szivárgó magzatvíz. Légy tudatában annak, hogy a víz hasonló sima víz, átlátszó, néha egy kis keveredés a fehér színű. A legrosszabb esetben ezek a zöld - figyelembe magzatszurokból (széklet eredeti baby). Cork is egy sűrű konzisztenciájú, néha hagy egy nagy zselészerű csomók, vagy kis adagokban, egy vagy két napig. Ha fennáll a gyanú, szivárgó magzatvíz, azonnal forduljon orvoshoz.

Fontos! Anélkül egészségkárosodás után elfolyó víz a magzatba nem lehet több, mint 12 óra.

Nyálkahártya mentesítés az élet korai szakaszában lehet a jele, hogy fennáll a veszélye a szülés idő előtt. Ebben az esetben lényegében a kockázata annak, születési rendellenességek, a gyermek és a terhes nő, mint a testük nem teljesen felkészülve a születés folyamata. Koraszülöttek néhány hónapon belül mögött a fejlesztés és a legyengült immunrendszerű, később kezdenek mászni és járni. Három év különbség a teljes idejű társaik válik szinte láthatatlan.

Mindenesetre, ha nem szabványos mentesítés bármely szakaszában a terhesség akkor jobb, hogy tájékoztassa az orvost. Miután foglalkozott a mentesítés természetét, az orvos meg tudja határozni, hogy pontosan mi történik a test egy terhes nő - felkészülés a szülésre, vagy a megnyilvánulása reproduktív traktus fertőzései, amit sürgősen meg kell kezdeni, hogy meggyógyítsa.

Olvasd el: Mennyire hatékony szájpenész gyertyák Neo-Penotran.

Összefoglalva azt mondhatjuk, teljes bizonyossággal, hogy egyértelműen meghatározza az esedékesség napjától a mentesítés nyálka a lejárat a méhnyak nem lehetséges eljövetele előtt más jelek a munkaerő: a vajúdás vagy magzatvíz. Ezen túlmenően, a norma minősül részleges kimeneti nyálka dugó, és a teljes hiánya az ilyen kibocsátás. És, persze, kell még egyszer emlékeztetni: ha váladék tartalmaznak jelentős mennyiségű vér, erős szaga vagy színe, ez egy alkalom hogy haladéktalanul orvoshoz.