Mi a nyeregtetős tető nyeregtető tervezési típusok

Nyeregtetős úgynevezett felső része a homlokzat elé építése, és amely által határolt két rámpa a párkány a tető.

Terhelés gables

A nyeregtetős tető nagy mértékben befolyásolja a szél. Kidolgozásakor a projekt otthon, vegye figyelembe a következő:  • Típus Alkalmazási a tető és a szél sebessége a talaj
  • a teljes magassága az épület tengerszint feletti
  • sajátosságait a hely, ahol az épület kerül felállításra
  • Épület légellenállás tulajdonságai

Meghatározása során azonban a felsorolt ​​paraméterek, meg kell jegyeznünk, hogy változhat attól függően, hogyan fog változni a geometria a ház alatt.

Mi a nyeregtetős tető nyeregtető tervezési típusok

A mérete és alakja a nyeregtetős házak

Milyen erős lesz nyeregtetős fal, meghatározza annak szélessége és magassága. Ha a falak alacsonyak, akkor sokkal erősebb és szilárdabb, mint a fal, amely egy nagyobb magasságot. Alacsony fal nincs szükség további megszilárdítása.

Ha a nyeregtetős elég magas kell továbbra is biztosított alaposan stabilitását.

Az anyag a falak

Gable fal miatt hibás telepítés is kiváló, és esik majd. Ez azért van, mert a legtöbb esetben meglehetősen könnyű építési anyagok.

Ezeket az anyagokat gyakran használják, mert a speciális hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Sok modern építési anyagok nem tervezték, hogy ellensúlyozza a fenntartható szél.Mi a nyeregtetős tető nyeregtető tervezési típusok

  • régi házak. A falak ilyen épületek téglából és azok vastagsága 38-41 cm, néha 25-27 cm. Alkalmazni extra anyag megerősítése az egész szerkezet (pillérek, párkányok). A jelentése az anyag sűrűsége, amelyekből csúcsos falak készültek 800 kg / m
  • modern otthon. Az építés során a modern házak kezelhető kétrétegű falak, amelyek felépítésére készülnek pórusbeton tömbök vagy gumírozott kerámia. Tipikus vastagsága e falak nem haladja meg a 25 cm-t. Házak, a fal, amely egy réteg vastagsága általában a 36-44 cm.

A legtartósabb vannak házak, amelyek falai három rétegben. Az ilyen falak, amennyire csak lehetséges, védve az erős szél, a vastagság 39-54 cm.

Ami további merevség

Gable fal megkeményedik az alábbi módokon:

  • A nyeregtetős tető lehet minőségileg erősítse az építőiparban egy speciális elválasztó falat, hogy épül a tetőtérben nyeregtetős merőleges a falra. Elválasztó fal kell egy vastagsága nem kevesebb, mint 24 cm. A merevítőtest nyeregtetős fal által gipszkarton fal vagy partíciót sikertelen.
  • További erőt adhat épület pillérek és oszlopok. Ez a módszer azonban nem rendelkezik jelentős jelenléte a nehéz végrehajtását a falazat, és annak a ténynek köszönhető, hogy ez a módszer rontja a teljes design a házat.
  • Kisebb lakások használhat vasbeton váz, amelynek keresztmetszete 250 mm. A keret meg kell erősíteni, ez elérhető használata révén négy rúd, amelyek átmérője 10 mm. De egy ilyen keret nem biztosít elegendő erőt otthon területeken, ahol magas a szél.

Mi a nyeregtetős tető nyeregtető tervezési típusok

A nyeregtetős tető a ház mindig meg kell erősíteni annak érdekében, hogy a ház, hogy tetszik sok éven át. Bármilyen időjárási körülmények nem befolyásolják negatívan. Így a tető lesz az időjárás viszontagságaitól védett csapások.