Mi a pozitív terhességi tesztet, ls

Az első gondolat, a terhesség lehetőségét általában akkor fordul elő nőknél, miután néhány nap késéssel. Azonban nem jött időben a menstruáció nem mindig jelzi a koncepció - meg kell erősíteni az eredményt, és más módon. Ez az a kétes helyzetben nagyon fontos, hogy pontosan tudja, hogy néz ki egy pozitív terhességi teszt.Árnyalatok népszerű módszer

Mi a pozitív terhességi tesztet, ls

Teszt önellenőrzést a terhesség lehet megvásárolni minden gyógyszertár teljesen. Lehetnek különböző méretű, különböző formák, az ár és a gyártó, de az elv a cselekvés tőlük mindig ugyanaz - a reakció a hormon szintjét hCG egy nő testén.

A tesztcsík egy dolgozó és nem munkaterületet. Nem üzemi rész van kialakítva a kényelem az eljárás -, hogy tartsa egy csík kezet kell csak ezen a webhelyen. Ugyanazokon a kezelt terület a speciális reagens és egy jelölést, amely a vizsgálatot meg kell mártott a vizelettel. Ebben a részben illeszkedik az említett védjegy és a törött területen meg kell jelennie eredményt.

Végezze el a tesztet otthon egyszerű - csak kövesse a részletes utasítások a csomagoláson:

 • gyűjteni reggel anyagot (vizelet) egy kis csésze;
 • nyissa ki a csomagolást a vizsgálati közvetlenül megelőzően az eljárás;
 • alsó szalagot a vizeletben, hogy a vonal jelölt 5 másodperc;
 • hozott egy tiszta, száraz felületre, és 5-10 perc alatt, hogy értékelje az eredményt.

Annak ellenére, hogy a könnyedség, amellyel meg tudod csinálni egy terhességi tesztet, úgy néz ki, mint egy pozitív eredmény, tudja, nem minden nő. Utasítás szerint a fogantatás mutatja megnyilvánulása a második sáv, a hiánya is - csak egy vezérlő vezetéken. De, ahogy a gyakorlat azt mutatja, dédelgetett csík a teszt gyakran változik színét és vastagságát, hogy teljesen láthatatlan, vagy épp ellenkezőleg, nagyon világos.

Mint minden kutatás, a megbízhatóság, az eredményt több tényező befolyásolja: a minőségi anyagok és reagensek eltarthatóságát eszközök, valamint a tapasztalatlanság és néhány hibát. Ezért fontos, hogy képes legyen elvégezni az eljárást helyesen és pontosan úgy néz ki, mint egy pozitív terhességi teszt.pozitív eredmény

Mi a pozitív terhességi tesztet, ls

Annak érdekében, hogy erősítse meg vagy cáfolja a gyanút, meg kell pontosan képviselik maga olyan, mint egy pozitív terhességi teszt. Evitest, Frautestili Clearblue - a gyártó és az ár a tesztcsík, mint általában, nem ebben az értelemben az értékek. Ha a lejárati idő nem telt illeszkedik, és az eljárást végzik rendesen, a második csík a következő legyen:

 • egységes színű;
 • egyértelmű megnyilvánulása a vonal teljes hosszában;
 • Színét és vastagságát szorosan egyezik nézet kontroll sávban;
 • vonalán található, kizárólag a munkaterületen, de nem találkozásánál a műanyag rész.

Gyakran félrevezető lép megjelent a teszt könnyű, szinte fehér „csíkok a szellem”, mint ismeretes sok nő. Érdemes megjegyezni, hogy ez nem beszél a teherbeesés, vagy rossz minőségű a teszt. Fénysáv - egy hely, ahol letétbe reagens, könnyű észrevenni, miután a vizelet impregnálás.

Figyelem: pozitív, de hamis!

Mi a pozitív terhességi tesztet, ls

Bármi legyen is az eredmény lehetett a lány azt akarja, hogy megtörténjen, és úgy, hogy hamis lehet. Sőt, akkor kap egy pozitív terhességi teszt hiányában terhesség és negatív, ha rendelkezésre áll.

Hamis pozitív teszt ugyanúgy néz ki, mint egy pozitív, de a kismedencei vizsgálat és az ultrahang tény fogantatás nincs megerősítve. Miért történik ez? A válasz erre a kérdésre nagyon egyszerű: a teszt nem jelenlétének megállapítására az embrió az anyaméhben - reagál csak a szint a hormon hCG a vizelettel.

Mint tudjuk, a humán chorion gonadotropin a vérben jelentősen nőtt az első nappal a megtermékenyítés után. Mindazonáltal, a jelenléte bizonyos anyagok a vizeletben nem tekinthető abszolút mutatója a fogamzás. Okoz egy hamis eredmény lehet:

 • Egyes betegségek (tumorok, chorio-laphámdaganat és mtsai.);
 • közelmúltban megkötött terhesség (abban az esetben, abortusz, vetélés, méhen kívüli megtermékenyítés);
 • gyógyszerek, amelynek keretében a hormon hCG van jelen.

Nem zárhatjuk ki annak a valószínűségét, hogy a tanulmány követett el hibákat: használjon nem steril tartályban, az anyag gyűlt össze a rossz idő, a szalag túl hosszú a vizeletben, stb Ezen kívül, hogy megvásárol egy eszköz a diagnózis legjobb, ha nem a szupermarketekben, de .. nevezetesen a gyógyszertárban, mert gyakran ez a hiba oka, hogy a gyenge minőségű a vizsgálat.

Ha során a hazai tanulmány kap egy megkérdőjelezhető eredményeként az első dolog -, hogy konzultáljon egy nőgyógyász. Csak egy tapasztalt szakember képes lesz megerősíteni vagy cáfolni a koncepció kijelöli a további vizsgálatokat, hogy ellenőrizze a test bármely betegség. A legfontosabb dolog - ne rohanjon következtetéseket, ne aggódj, minden látható ok nélkül, és emlékszem, a terhesség biztos, hogy jöjjön, ha teljes mértékben felkészült rá.

Olvassa el más érdekes rovatok