Mi a takarmány a békák haza - heatsale

mint a takarmány a hazai békák

Takarmány a békák élnek rovarok. A földi faj alkalmas tücskök megfelelő méretű, amely nem haladja meg a mérete egy kétéltű fejét. Gyakran nehezen kap fiatal tücskök, így etetni a békák, mealworms és élő fajok nedves körülmények - bloodworms és a földigiliszták, valamint Drosophila. A lepke lehet helyezni egy külön ketrecben feeder sík, tele van vízzel. Ne dobja az élelmiszer a tóba, t. Hogy. Ennek a víznek gyorsan romlik. Nagy békák lehet etetni darabokat hús vagy hal, de meg kell tölteni egy kis erőfeszítést, hogy hozzászoktatni őket, hogy ez a fajta étel. Békák, vízi, vagy tengeri takarmány bloodworms garnélarák, néha még táplált élő halak, így például guppies. Nyáron lehet fogni egyes békák számára tücskök vagy szöcskék. Bármilyen ételt kell gazdagítani! Különösen vitamin és a kalcium fontos a fiatal békák, amely növekszik beteg vagy megbetegszik angolkór. Ha a béka földet, a rovarok táplálékául megszórt vitamin és a kalcium por csak tálalás előtt. Nem szabad keverékével megszórják vitamin tücskök „a jövő”, mert eltömíti a pórusokat, és meghintjük a rovarokat, így azok egy idő után meghal. Vízi sportok, akkor vitamin olaj öntet, amelyet alkalmazni kell legfeljebb 1 alkalommal havonta. Akkor beszerezni speciális takarmány keveréke vitaminokkal rovarok és táplálja őket etetés előtt a kétéltűek. Ez a módszer azonban csak akkor van értelme, ha folyamatosan egy nagy csoport az állatok.

  • bloodworms és megszünteti sodenyat földet Woden
  • Azt hiszem, békák etethető Tubifex, bloodworms, kis földigiliszták, néha adnak finomra aprított julienne nem kövér húst. szívesen felfalják halivadékok és a kis halak.
  • szúnyoglárva vagy finomra darált marhahús
  • fogás legyek)), és a szúnyogok)), vagy menjen a butikok minden halászati ​​és ott vásárol szúnyoglárva stb Insect
  • Ne etesd békák tubifex
  • Nem vagyok feed. Van egy béka a tóban legyek, tűzoltók, és más rovarok fogások. Ő zelnogo színei Leaf becenevet. Azt emelte a ebihal.