Mi a teendő, ha egy újszülött hosszú csuklás, újszülött

Csuklás újszülöttek - mi a teendő?

Az élet minden szülő eljön az az idő, amikor először szembesül a jelenség a baba csuklik.

Még mielőtt csinálni valamit, akkor létre kell hozni az oka csuklás az újszülött. 1. A fő oka ennek a jelenségnek nevezik gyermekorvosok gyenge kapcsolat az agy és a rekeszizom.
 2. A második ok lehet nevezni túlevés: csuklás az újszülöttek után figyelhető meg a túlzott etetés. Ezen túlmenően, a baba is lenyelni az ételt egy csomó levegőt, ami összehúzódása a rekeszizom, amely a megfigyelt csuklás.
 3. Gyakran az oka annak előfordulása az újszülöttek lehet banális hipotermia. Azt magyarázza ezt az a tény, hogy az idegrendszer a baba elég tökéletes, és a hőszabályozás mechanizmusok még nem teljesen hibakeresése.
megnyilvánulásai

Sok anya, miért újszülött csuklás hosszú és gyakran. Meg kell jegyezni, hogy az időtartam a jelenség semmi csatlakoztatva, és más lehet. Átlagosan egy baba csuklás 15 percig. Azonban ez a folyamat eltarthat akár egy órát. Ebben az esetben meg kell, hogy tegyen intézkedéseket, hogy leállítja a csuklás.

Ha csuklás csecsemő első felmerült, a szülők általában nem tudják, hogy mit és hogyan kell kezelni azt. Ragaszkodnak szavatolt tippeket, akkor megakadályozzák ezt a jelenséget.

 1. Amikor a csuklás az eredménye eszik túl sokat, anya kell ellenőrzés alatt tartani, az élelmiszerek és csökkentik a személyre.
 2. Ha egy gyermek lenyel egy csomó levegőt, amikor etetés egy üveg, úgy, hogy jött ki, meg kell szemrehányást a gyermek karját álló helyzetben visszaáramlás. Ebben az esetben, a baba meg kell nyomni az anya hasában.
 3. Ha a szoptatás figyelemmel kell kísérni a helyességét befogó mellkasi baba. Ebben az esetben meg kell ugyanakkor megragad a mellbimbó a bimbóudvar. Ebben a helyzetben, hogy megszabaduljon a csuklás segít pozícióba etetés közben morzsákat.
 4. Ha a csuklás az újszülött már elkezdődött, akkor gyógyítható egy egyszerű módja: csak hogy a gyerek egy kicsit kevés vízzel vagy csatolja a mellkason, amikor etetés. Miután néhány kortyot tett a probléma magától megoldódhat.
 5. Elég gyakran, a baba csuklás miatt hipotermia. Ebben a helyzetben, akkor viseljen zoknit gyermek.
 6. A legtöbb esetben ez a jelenség nem okoz sok kellemetlenséget morzsákat, így nem csinál semmit, csak várni rá.
megelőzés

Minden anya, tapadó néhány egyszerű szabályt minden nap, lehet, hogy a morzsákat ő soha nem jelent meg a csuklás. Ha a baba üvegből táplált. akkor nem kell folyamatosan figyelnie az állapotát a mellbimbó a palack. Ha a lyuk még sok - vesz egy cumi egy kisebb áramlását. Ez csökkenti annak valószínűségét, hogy a csuklás etetés után.

Kerülje hipotermia baba, mindig ellenőrizze, hogy a testhőmérséklet és a végtagok.

Etetés után várja meg, amíg a baba srygnet, tartva a karjában függőlegesen.

Így a csuklás nem minden olyan betegség, kezelést igényel. Ugyanakkor bizonyos esetekben (ritkán) lehet tünete egy komplex betegség, amely kíséri a zavar az idegrendszer és az agy működéséhez. Ilyen esetekben, ha ez a jelenség gyakran előfordul, érthető ok nélkül, akkor forduljon a gyermekorvos. De általában, szinte minden szülő a saját megbirkózni csuklás újszülöttek, anélkül, hogy segítséget szakorvosok.

Újszülött csuklás Mit kell tenni?

Mindannyiunknak van. időről időre, van egy csuklás, és mi általában nem tulajdonítanak jelentőséget ennek, hiszen nem ad nekünk sok kellemetlenséget.

Mi a teendő, ha egy újszülött hosszú csuklás, újszülött
De ha ő kezd csuklás egy újszülött, a szülők gyakran pánikba esnek. És ha van egy csomó kérdést: Mit származik? Nem veszélyes? Hogyan segíthet a gyermek?

Kezdeni, meg kell érteni az okokat, amelyek kialakulásához vezet a csuklás újszülöttek, akkor világossá válik, hogyan lehet segíteni a gyermek.

Az okok a csuklás egy újszülött

Ennek alapján a fiziológia, csuklás - egy összehúzódása a rekeszizom izmok, ami kíséri jellegzetes hangot áthaladó levegő gégefedő.

A leggyakoribb csuklás előfordul egy újszülött, amikor hideg van, vagy szomjas.

Egyéb okok:

 • túlevés;
 • Air lenyelés;
 • súlyos érzelmi stresszt vagy nehézségeket.


Egyes babák kezdenek csuklás után etetés, ez lehet az oka annak a ténynek, hogy a gyermek, hogy sokat eszik. Ennek eredményeként a zsúfolt gyomor megnyomja a membránt, és okoz neki rángatózott. Vagy a gyermek adagolása közben levegőt nyelnek, ami szintén lehet oka a csuklás, és azon túl. Túlevés és nyelési levegő gyakran vezet hányásra gyomorgörcsök és problémák pocakját.

Meddig lehet egy újszülött csuklás?

Csuklás tarthat néhány perctől egy óráig. Nem sokkal csuklás 10-15 percig, általában elmúlik a saját, és nem okoz semmilyen kellemetlenséget a gyermeket.

Ha csuklás meghosszabbodik és a baba csuklik több, mint fél óra, akkor lehet egy kicsit befolyásolja a hangulatot (ő is egyre szeszélyes és ingerlékeny), mivel ez zavarhatja álmában.

Annak ellenére, hogy a csuklás - ez elég ártalmatlan állapot, vannak esetek, amikor nem csinál segítsége nélkül az orvos.

Ahhoz, hogy az orvos fel a kapcsolatot abban az esetben, hogy:

 • Biztos vagy benne, hogy a csuklás a gyermek nem kapcsolódik az a tény, hogy hideg volt, szomjas vagy pereel;
 • Csuklás tart hosszú ideig (20-30 perc), folytatódik a nap folyamán;
 • Ez akkor fordul elő folyamatosan 2 héten át;
 • Akkor nem foglalkozik ezzel a saját,
 • Ezen kívül vannak más csuklás tünetek - köhögés, öklendezés, erős nyálfolyás.

Előfordulása csuklás tünete lehet a súlyos betegségek.

Mint például a gyomor-nyelőcső betegséget, a tüdő gyulladásos, májbetegség, a gyomor, a belek, neuritis a nervus phrenicus, féreg fertőzés, kár, hogy a központi idegrendszer.

Hogyan segít a csuklás?

Segítség csuklás októl függ, amelyet közölt külseje.

Tehát, ha ez egy csuklás a kihűléstől - felmelegíti a baba. Tudod, hogy a baba a mell, egy anya a kezében a baba bemelegedjen és megnyugodni.

Ha csuklás annak a ténynek köszönhető, hogy a baba szomjas - hogy ez egy néhány korty tej vagy meleg vízzel.

Meg tudja rázni a baba, és próbálja meg, hogy aludjon. Az álom, az izmok ellazulnak, és a csuklás át.

Ha az ok túltáplált. szükséges mértékének beállításához etetés. Akkor csecsemőjét kisebb adagokban, de gyakrabban.

Az etetés után, tartsa a baba felfelé, így minden felesleges levegő a szabadba, és váltott ki a megjelenése csuklás és öklendezés.

Ha csuklik egy válasz érzelmi stressz. Ezután megpróbálják minimalizálni az ilyen stressz. A kevésbé zajos vendégek, nem hangos zene vagy egyéb bosszantó jelenség.

Nem lehet használni az újszülöttek, mint módszerekkel foglalkozó csuklás, mint: tartsa vissza a lélegzetét; pánik, csiki.

Ha nem tud megbirkózni a csuklás függetlenül forduljon gyerekorvos, ez segít a korai diagnózis és ha szükséges, elkezdeni a kezelést.

Mi van, ha a csuklás az újszülöttek?

Szia kedves apa és anya! Félelmek fiatal szülők, így teljes, és a kérdések az egészségügyi új családtag még. A szülők mondhatjuk, minden második körben a magzatot, és figyeli a viselkedését.

És minden szülő azonos kérdést: Mi történt vele? Miért csinálja? És minden rendben? Ez az a kérdés csuklás baba nem lehet figyelmen kívül hagyni. Beszéljünk arról, hogy miért van egy csuklás az újszülött, és hogyan, hogy segítsen nekik megbirkózni a betegséggel.

Miért újszülött csuklás? ↑

Csuklás az újszülött elég gyakori. Igaz néhány gyerek aggódott gyakrabban, mások kevésbé. Emlékezzünk, hogy minden csodálatos gyerekek különbözőek, egy csuklás 5-15 percig, majd elmúlik a csuklás.

Más gyerekek is csuklás egy fél órát, és ez is normális. De ha nagyon aggódik a hossza Icahn a baba, akkor jobb, hogy konzultáljon egy gyermekorvos és talán megy a konzultáció egy neurológus.

Persze, nem lehet figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy a csuklás jele lehet egy betegség, de a jelenség rendkívül ritka.

Akkor miért és miért babák csuklás? Az ok a csuklás újszülöttek, néhány gyermekorvosok mondjuk rosszul kialakított kapcsolat a membrán és az agyban.

Továbbá, úgy gondoljuk, hogy a csecsemők csuklás miatt túlevés vagy nyeléskor légfelesleg alatt etetési idő. Általában együtt csuklás láthatjuk a baba hányás és puffadás, és mindez azért van, mert sok a levegő került a kamrába. Nézzük, hogyan tudunk segíteni a gyermekük megbirkózni a csuklás?

Mi a teendő, ha egy újszülött csuklás? ↑

Íme néhány igazolt tapasztalattal anyák generációk tippeket, hogyan kell kezelni a csuklás újszülöttek:

 • ha a baba csuklik okozta túlevés, könnyen kitalálható, próbálja meg a baba ne túltáplál. Határozza meg, hogy a baba ehet egy csomó bőséges öklendezés. Próbáld a takarmány a baba kis adagokban, de gyakrabban;
 • Ha a baba lenyel egy csomó levegő, amikor etetés, majd szidalmazták őt evés után oszlopban megnyomása hasa neki. Amikor a baba srygnet levegő, csuklás kerül sor;
 • Ha csecsemőjét egy üveg. esetleg tej folyik túl gyorsan, és ezért morzsa nyelési levegő, próbálja megváltoztatni a mellbimbó a palack. vagy új üveg (pl antikolikovuyu);
 • ha szoptat egy babát, majd figyelni, hogy milyen törpe rögzíti a mellkas, joga van, hogy megragadják a mellbimbó és bimbóudvar. Talán változik az adagolási helyzetbe, úgy dönt, a probléma a csuklás;
 • amelyeken bizonyítottan sok anyák és nagymamák egy módja annak, hogy hagyja abba a csuklás: hogy a baba egy pohár vizet, vagy csatolja röviden a mellét. Figyelembe néhány kortyot, a baba megáll csuklás;
 • Nagyon gyakran egy újszülött csuklás, amikor hideg van, vagy hideg láb. Tedd a baba meleg zokni, vigye el a fogantyút, és rázza, akkor felmelegszik és a csuklás, mint egy kéz lift.

Ahogy meglátjuk egy teljesen normális csuklás az újszülött. És minél idősebb a baba lesz, annál kevésbé kell megjelennie rohamok csuklás.

Ha minden módon, hogy az általunk áttekintett, nem segít kezelni a csuklás, akkor csak várni, amíg az áthalad magát.

Hidd el, hogy a gyermek különleges jelentőséggel bír nem szállít. Több tapasztalt nagymama és anya. És mégis, minden esetben, ne használja a régi módszer, hogy a gyermek megijedt.

Még mindig olyan gyenge idegrendszer, kivéve, hogy a rémült sírás baba, akkor nem fog elérni semmit. Sokkal jobb, hogy megpróbálja beszélni csuklás, például: csuklás, csuklás, menjen Fedota a Fedota Jacob Jacob egyáltalán. Lehet, hogy úgy tűnik, nevetséges, de a csuklás át.

Ne feledje, hogy időben -A legtöbb legjobb gyógymód a csuklás. Bármi trükkök anya nem találta a csuklás az újszülött elmúlik magától, akkor csak meg kell várni.

De ha továbbra is aggódnak a csuklás a baba, akkor megy a recepción, hogy a gyermekorvos, és konzultál vele.

Hagyd, hogy a baba nem kap a beteg, majd anyám lenne békében.