Mi a teendő, ha nem hívja, vagy írjon az első

Várjak?

Társadalmunk kifejlesztett egy ilyen sztereotípia, hogy a srác kell folytatni a szeretet. Azt kell, hogy az első lépést, meg kell venni a kezdeményezést. Ezért, még ha felhívta a figyelmet a lány, soha nem kéri, miután az első ismerős. Természetesen az ilyen viselkedés nagyon buta. Nos, ha ez valahogy csökkenteni a szemedben? Éppen ellenkezőleg, a srác láthatjuk, hogy az újonnan talált barátom érdeklődik. Ez felmelegszik tevékenységét a jövőben. De mégis, a lányok úgy gondolja, amit a srác, hogy tárcsázza a számot, vagy írni az első.Lehetnek olyan helyzetek, amikor a kezdeményezést. Általában ez történik, ha nem tapasztalt a nagyon fiatal. Az ember beleszeretett ilyen kiszámíthatatlanul viselkedhet. De mint általában, ez egy kivétel, és ez történik nagyon ritkán.

Mi fontos figyelembe venni?

Az első hívás nem csak. Meg kell tudni, és tervet, amit a végső cél a beszélgetést. Válaszolj a kérdésre, hogy mit akarsz, hogy beszélt egy új barátom. Az első közelítésben lehet:

Ebben az esetben az első hívás nem csak így van, és lehet, hogy sok veszélyt rejt magában. Ha valami elromlik, sok fiatal esik a kábulat. Így tovább tanulni a leggyakoribb „csapda”.

Hívjon újra, vagy nem?

Néha ez lehet a helyzet, ha hívjon, vagy írjon az első, de nem vette, vagy nem veszi fel a telefont akkor Vkontakte. Sok srác elveszett, és nem tudom, mit kell tennie: hívja újra egy idő után, vagy sem. Egyrészt, hogy megpróbál kapcsolatba lépni vele újra, ez normális, másrészt nem akar jó benyomást kelteni, hogy túlságosan sokat foglalkozik.

Általában normális viselkedés egy ilyen helyzetben nem fogja hívni, és várjon egy hívás vagy üzenet. Ha valaki látja, hogy ő kimaradt az ismerős szám, hívjon vagy írjon gyakori jóvoltából.

De lehet, hogy egy árnyalatot: a lány nem csak írd le a számot a névjegyzékébe. ha cserélni, és ezért nem hívja vissza az idegent. Nem minden ember hívott vissza egy ismeretlen szám, és ez rendben van. Ezért elvileg hívni a második alkalommal a következő napon nem bűn. De ha a második alkalommal senki nem veszi fel a telefont - meg kell várni. Két vagy három fogadott hívások már komoly.

Felhívtam, de ő egyesült

Egy másik helyzet, amikor tárcsázni, de egy barátom gyorsan lemeríti Önnek. Azt mondja, valami ilyesmit: „Sajnálom, elfoglalt vagyok most. Hívjon vissza később. " Lehet, hogy tényleg jött a rossz idő. mert mind forgalmas időszakokban. Tehát nem csak úgy gondolja, hogy ez a dinamit. Sokkal jobb, hogy kérje őt, amikor nem lesz több ingyenes. Ha nem kívánja elhalasztani el a kommunikáció, azt fogja mondani, amikor készen áll.Az ideális megoldás az lenne, ha elfogadja, hogy ő fog hívni, ha ő hajlandó beszélni. Mondj valami ilyesmit: „Ma én ingyenes lesz minden este, és boldog volt, hogy beszéljen. Gyere, ha készen áll, hívjon fel. "

Nos, ha ő mond valamit, mint a „Nem tudom, én mindig elfoglalt, van egy csomó csinálni”, úgy tűnik, elég szerencsés, hogy egy szobát az Állami Duma helyettes :) Csak annyira elfoglalt. Ezért nyugodtan felejtsd el a lány, és keres egy egyszerűbb és elhelyezve, hogy kommunikálni. A legvalószínűbb, akkor nincs semmi, hogy nem fogott. Nem érdekli, és nem akarja, hogy továbbra is kommunikálni veled.

A csövet felvette srác O_o

Szabály három hiba

Ez segíthet a szabály három hiba. Röviden, ez megy valami ilyesmi: adsz egy lány 3 esélye, hogy ugyanazt a hibát, és miután a harmadik hiba, hogy felejtsd el. Felejtsd jó.

A jelen cikk, úgy tűnhet, mint ez: hívod egy ideig. Nem hívja vissza. Nos, megismétlem a hívást a következő napon. Ismét nem veszik, és nem hívja vissza. Kísérletek történtek, hogy elérje a harmadik alkalommal. Ha még mindig süket - Eltávolítja számát.

Ezt követően az egyszerű szabályt fogja megmenteni sok problémát. Nem „podsyadesh” rá, mert pontosan tudja, hogy mit csinál. 3 próbál meg minden. Hidd el, ez tényleg működik.

Lányok, ez a sötét erdőben a legtöbb srácok. Néha nem értem, hogy miért viselkednek így vagy úgy. Mi fiúk teljesen másképpen viselkedik, és soha nem fogja megérteni őket, ha ítéljük saját kritériumai. Ahhoz, hogy megértsük a logikáját intézkedések a lányok meg kell érteniük, első a pszichológia. Meghallgatása után a webinar „Tanulj, hogy megértsék a nők”, akkor kapnak egy teljes megértése a motívumok a szép hölgyek, és akkor előre előre viselkedésük nem esik a csalit az vezetékek. Azt ajánlom mindenkinek!

Ha már ismeri

Egészen más a helyzet, ha van egy kis ideje, és tisztában vannak elég időt töltött együtt. Azt már tudni, hogy jobban megértsék és ha akarnak a további fejlődést. Egy jó forgatókönyv kellett volna megjelenni az érdeklődés volt a részéről.

Ezért, ha tisztában vannak bizonyos ideig (2 vagy 3 hónap), és ő kéri, akkor szinte soha - egy ok arra, hogy gondol-e, hogy továbbra is fektessenek be a kapcsolat egyáltalán. Ha mindig a kezdeményezést, és ez csak a válasz, hogy elfogadja, akkor azt mutatják, hogy azt szeretné, hogy többet, mint te őt. Ez függő helyzetét a kérelmező, és valószínűleg bejön a Frendzonu. azaz értékeli Ön, mint egy barát vagy kolléga.

Valóban harmonikus kapcsolat alakulhat ki, ha van paritás. Mindkét fektetett be őket egyformán. És ha az első szakaszban a kezdeményezés Man OK, majd a későbbiekben a kezdeményezés kell származnia közel azonos mindkét oldalon. Ez teljesen normális. Nem szabad, hogy valaki mindig megszökik, és valaki felzárkózik.

A legfőbb ok, hogy hagyja abba a bosszantó, hogy az ember tiszteletben kell tartania magát, és nem fut után a nők! Amikor egy nő lát az ember elkezd túlságosan vigyázni rá, akkor elszemtelenedik és megáll, hogy értékeljék az ilyen ember. Ha nem tud semmit erről, olvassa el a „férfi - lényegében a megfelelő célokat és feladatokat.”

Ezért, ha már ismeri a hosszú ideig, és soha nem ír neked, és nem vonja vissza, akkor a legjobb, ha a „keresés” egy ilyen ember egyáltalán. Ne hozd magad abban a helyzetben, könyörgő. Ne megalázni magát. Ez a legrosszabb dolog, ami lehet, hogy egy férfi. Sokkal jobb, hogy megtalálja az egyik, hogy értékelni fogják a figyelmet.

Hívjon újra, vagy nem?

Nyilvánvaló, hogy ha egy ilyen helyzetben, akkor hívja a lány, és nem válaszol, akkor nem kell tartani cseng. Ahhoz, hogy újra hívja a következő napon. Már tudja, és hívja meg a kötelező udvariasság. Ha nem jelenne tekintetében akkor többször is, felejtsd el a szobájába örökre. Alkalmazása a hármas szabály hiba, amely a fent leírt.