Mi a viszketés, égő érzés, száraz ajkak lány

A testrészeket képesek megjósolni a közelgő eseményeket, oberech a szemmel verés és a pletyka. Idősebb generációk hallgatni a test, figyeljen minden hirtelen, rövid távú változásokat. Ő tanításaik nőtte jelek és kezdték öröklődött nemzedékről nemzedékre. Szóval, mi a jelek magyarázata viszkető ajkak, és hogyan kell ezt a folyamatot, hogy válaszoljon. A reakció az emberek más és más. Vannak, akik nem hisznek a babonák és ad egy logikus magyarázatot az akció egy orvosi szempontból.Mi a viszketés, égő érzés, száraz ajkak lány

Ha égő ajkak - csók

Népi jóslatok

Az ókorban, az emberek tudták, hogy ha karcos elszívók, azt kell várni, puszi. Ez lehet akár egy szeretett, így csókolni, és egy rokon, barát vagy kolléga. Magyarázatok kaptak, hogy az oka, és egy ilyen intézkedés:

 • Felső. Ha fésült ezen a területen, akkor lesz a kezdeményezője egy puszit. Ez lehet messze barátságos.

„Karcolás a tetején - szenvedélyes puszit jóképű férfi”;

 • Alacsonyabb. Ebben az esetben a kezdeményező nem lesz rád. Csókos fogja viselni a barátságos, összefüggő jellegét. Lehet, hogy egy előfutára, hogy mi lesz a gyermek csók.

  „Fésült alsó - várja csókolózik egy nő”;

 • Várják a jelen lévő élelmiszer formájában. A kiírás szerint:

  „Lips viszket - finomságok vannak.”

  Medicine magyarázza ezt a tényt a reflex szempontból. Az ajkak ez magában foglalja a sok folyamatok: beszéd, evés, csók. Ha valaki megérinti a test alapján reflex, nem is gondolt a tetteikért.

  ősi hiedelem

  Folk előjelek születtek megfigyelések alapján. Minden esemény tulajdonított mitológiai jelentősége, mint tudományos szempontból sokáig nem létezett. Az évek során a jelek kezdett alatta a talaj. Például az ókorban, a lányok váltja modern eszközökkel rúzs vagy ajakápoló mézet. Megy egy találkozót, hogy ő szeretett méz könnyen lemosható, így egy kellemes ízű, amikor megcsókolta.

  Mi a viszketés, égő érzés, száraz ajkak lány


  Viszkető ajkak - sok fecsegés

  Száraz után gyorsan elvégezni, akkor nem viszket. Egy másik eljárás volt az alkalmazás és öblítés viasz. A komplex struktúra zsineg feszes ajkak és a tüdő enyhíti a forgalom nem volt elég. Erre a fiatal személy használta meleg víz és a szilárd anyagból. A felső rész a bőr megismerhető tüdőkárosodás vezető viszketés. Száraz hosszú. Ily módon a jelek arról, hogy mi viszket. Miután a művelet lehet magyarázni, és milyen égő ajkak.

  további értelmezési

  Kellemetlen érzés azzal a ténnyel magyarázható, hogy az emberek gyakran Torquay ajkak hívás közben vagy megkezdése előtt komoly vita. Ezzel valójában már ilyen jóslatok:

  • „Karcolás a száját -, hogy van egy érdekes beszélgetést”;
  • „Viszkető ajkak -, hogy van egy komoly és fontos beszélgetés”;
  • „Lips viszket - sok fecsegés.”

  Köztudott tény, hogy közben egy érv egy személy kaphat szavait az ajkán. A bölcsesség, az idősebb generáció értelmezi „viszkető ajkak -, hogy van egy komoly és fontos beszélgetés”, „karcolás a száját -, hogy van egy érdekes beszélgetést.” Néz az ajkak, akkor láthatjuk, hogy a hangulat a beszélgetőpartner. A következő jó hangulatban, egy mosollyal az arcán látható. Megjósolni ezt a hatást, meg kell figyelni, hogy mi része a száj viszket milyen helyen.

  Ha a derékszög, várjon öröm. Ha a bal - szomorúság, könnyek, rossz hír, ami csalódást okozni. Mid - a szomorúság, a magány, a szomorúság. Ha tudja, mit viszketés az ajkak, akkor védekezhet a sok esemény. Ezt követően értelmezés, akkor vezesse a változási folyamat. Fontos tudni, hogy miért történik ez, és mit jelent.

  Orvosi szempontból

  Az orvostudományban, a tény, könnyen magyarázható. Kellemetlen viszketés előfordulhat eredményeként a következő tényezők:

  • Allergiás tünetei. Ha szed gyógyszereket hosszú ideig, variációk tehetik vált allergiát okozhat. Ebben az esetben meg kell orvoshoz fordulni.
  • Időjárás, hő, hideg és a nedvesség megzavarhatja a felső réteg a bőr bevonat.
  • Herpes. Ez megnyilvánult formájában a viszketés és a akne kialakulását. A beavatkozás az orvosok szükség, hiszen nem lehet komoly eltérések és következményei.

  Ok azt feltételezni, az emberek jelek vagy az orvosi engedélyt mindegyik saját.

  Mi a viszketés, égő érzés, száraz ajkak lány
  Jelek, hogy miért viszket szemöldök

  Mi a viszketés, égő érzés, száraz ajkak lány
  Miért hasa karcos?

  Népszerű cikkek „Jelek”

  • Folk előjelek a páva toll a házban
  • Jelentés nakakat madár énekel
  • Miért hasa karcos?
  • Ha nem kölcsön pénzt, hogy: jelek
  • Jelei Shcherbinka a fogak között: jobb vagy rosszabb
  • Mit jelent, ha egy veréb bekopogott az ablakon
  • Magyarázata jelek a mellkas: mi viszket mellkasi
  • Értelmében védjegyek tüsszögés
  • Ruha nadrág kifordítva jelei két jelentése
  • Fern House: jel és jelentés

  Kérdések és javaslatok: info@nagadali.ru

  Minden olyan anyagot kapunk használ Nagadali, akkor a saját kockázatára