Mi az a proxy, hogyan kell beállítani a proxy anonimitás az interneten

Ezt a cikket szeretnénk szánni haladó felhasználók számára, akik névtelenséget amikor meglátogatja internetes források. Az egyetlen kényelmes módszer, amellyel meg lehet válni anonim felhasználó a hálózaton - az, hogy egy proxy szerver. Hogyan kell csinálni - azt fogja mondani, ebben a cikkben.Mi az a proxy, hogyan kell beállítani a proxy anonimitás az interneten

Mi az a proxy?

Meg kell jegyezni, hogy munkát találni, és minél több minőségi munkavégzés proxy szerver - nem túl könnyű, ezért meg kell, hogy az „élő” minta a teljesítményüket. Most nézzük meg, hogyan kell beállítani a proxy szerver a böngészőnek.

Mi az a proxy, hogyan kell beállítani a proxy anonimitás az interneten

Miért használja a proxy szerver?

Ez - tekintettel az internetes proxy. Korábban egy proxy szerver nem használják eszközként az anonimitás, de a „web gyorsító”, és olyan módon, hogy mentse a sávszélesség. Néhány évvel ezelőtt, az árak az internet már nagyon magas, ezért néhány internetes szolgáltatók nyitott szabad hozzáférést bizonyos internetes szolgáltatások, mint például ICQ, megközelíthető, mivel a hálózat szabad volt. Ezen túlmenően, a proxy szerver funkciója van forgalom gazdaság, ha tartjuk a kiszolgáló helyek frekventált felhasználók gyorsan letölthető. Most ilyen típusú helyi proxy szinte soha nem használt, de nem lehet ez a cikk nem említi.Beállítása egy proxy szerver


Konfigurálása proxy szerver a böngésző, meg kell, hogy a megfelelő beállításokat a kapcsolat tulajdonságait. Annak érdekében, hogy az épület van 2 módja van: hogy olyan böngészőn keresztül vagy a vezérlőpulton keresztül.

Ahhoz, hogy a kapcsolat beállításait egy böngészőn keresztül, el kell mennie a saját beállításait, és menj a „Network” fülön. Ezután be kell kattintani a „Connection Settings” vagy „Proxy Settings” - attól függően, hogy a böngésző. Vegyük például, hogyan kell beállítani a proxy Chrome-ban.

Konfigurálása proxy Chrome - meg kell, hogy kattintson a Beállítások menü gomb található, amely alatt a gomb bezárja a böngészőt, és válassza ki a „Beállítások”.

Mi az a proxy, hogyan kell beállítani a proxy anonimitás az interneten

Ezután meg kell nyitni a speciális beállítások gombra kattintva alján a felirat a „Speciális beállítások megjelenítése”.

Mi az a proxy, hogyan kell beállítani a proxy anonimitás az interneten

A speciális beállítások, lásd a „Network” alatt a felirat «A Google Chrome egy olyan rendszer beállít egy proxy szerver csatlakozik a hálózathoz”, kattintson a »Change proxy beállítások ...«.

Mi az a proxy, hogyan kell beállítani a proxy anonimitás az interneten

A második lehetőség, hogy konfigurálja a proxy szerver - a vezérlőpulton. Menj ki, és válassza ki a „Internet Options” ikonra. A megjelenő ablakban kattintson a lap „Kapcsolatok”, és a beállításokat a fenti utasításokat proxy.