Mi az álom, hogy feleségül 1

Ha a lány azt álmodta, hogy hozzámegy, akkor, minden valószínűség szerint jó előjel. Feltételezhetjük, hogy fáradt volt a magány és a megértés hiánya a szeretteit. Lehet, hogy a szexuális elégedetlenség. Úgy tűnik, hogy mindez jó? De ez csak az egyik oldala az éremnek.Mivel a változás hamarosan. Találkozók, érdekes embereket, melyek közül az egyik talál a szeretet, és az élet szikrázik új színekkel. Várom, hogy fényes jövő tele van szeretettel és vidám események, ez az, amit az álom házasodni.

Ha álom egy nagy esküvő, ezért a lélek és a test harmóniában vannak egymással.

Ha a vőlegény - a kedvenc fiatal, akkor még várhat új emberekkel találkozni, amely mentesíti Önt valami baj.

Házasodni egy álom egy barátja egy férfi, aki valójában már házas - egy figyelmeztetést, hogy ne legyen akadálya Szerencsére az emberek közel áll hozzád.

Ha egy álom, a vőlegény - egy teljesen idegen, akkor biztos lehet benne, hogy hamarosan lesz új barátokat és új szerelem. A vállalkozás megy felfelé, tehát hogyan be a boldog lehetőséget, hogy nem csak mi régóta álmodott.Kilépés egy álom, hogy feleségül egy idősebb férfi, egy korai kapcsolatok megszakadásához egy partnert, mert a negatív véleménnyel van róla a társadalomban.

Widows aki megálmodta saját esküvői számíthat az élet magányában. És ha egy lány érkezik egy álom, hogy feleségül özvegy - rejlik várakozás veszélyt.

Azt álmodta, hogy egy esküvői lakoma ruha fehér doboz stílus Ori Hepburn mélyen festett -, akkor van esély arra, hogy a kapcsolat szeretteivel súlyosbodhatnak, vagy veszekedés előfordulhat.

Felébred reggel, te gondolsz, mi az álom, hogy férjhez a fehér ruhát? Tudom, hogy ez nem jó jel. Kell vigyázni a tartós betegség vagy szorongást.

Ha azt álmodta, hogy már tett egy házassági javaslatot, hogy biztosak legyünk, a valós életben várnak mások tisztelete, és a szakmai siker.

Amikor az álom, hogy Ön feleségül egy nagyon fiatal ember, ez előrevetíti a mentőket betegségtől, valamint a mi igazán ápolják. Jön a támogatás ikonok segítségével házasodni.

Ha álom nem biztos a közelgő házasság, az azt jelenti, hogy a barátok gondolja, hogy a döntések és intézkedések néhány tapintatlan.

És ha kell férjhez hamar felébredt, és egy álom látta magát az oltár egy idegen, vagy egy idegen ember, ez azt jelenti, hogy az életben tettek teljesen a jobb választás.