Mi az álom, hogy férjhez egy álom nő, egy idegen, a férje - álom könyv

Ez az ígéret az álom házasságot?

Egy kedvelt ember álma, hogy feleségül azt mondta, hogy a nő túl hamis és képmutató módon kapcsolatait az ellenkező nemű. Ő volt ismerős érzés igaz, valódi szeretet. Új társkereső férfiak, amelyek szükségesek ahhoz, hogy kompenzálja a lelki üresség.Ha álom nő tegyen ajánlatot, és ez ad igenlő választ, akkor jelezhetné közelgő kivégzéséről dédelgetett vágya vagy a cél.

Hogy megszüntesse a korral járó változásokat az arc és a ráncok, olvasóink megerősítették, hogy sikeresen használja tippeket Elena Malysheva. Miután gondosan mérlegelni ezt a módszert, úgy döntöttünk, hogy ajánlani neki a figyelmet.

Ha egy nő elhagyta kedvesét, és feleségül egy másik ember, azt ígéri, hogy a fontos döntéseket az életben. A választást a végén lenne.

Mi az álom, hogy nem az első alkalom, hogy feleségül veszem volt házastársa? Ezek az éjszakai álmok azt mutatják, hogy a felesége még meleg érzések felé férje, ő vágyik rá, és azt akarja, hogy újra találkozik a családjával. A tudatalatti azt diktálja, hogy egy személy kell, hogy újra ott volt jól.

Mi az álom, hogy férjhez egy álom nő, egy idegen, a férje - álom könyv

Ha álom feleségül egy idegen, aki belép a házasság meg a férjeddel, és akkor valahogy részt vesz a felkészülés az esküvő, ez előrevetíti a fényes csík egy ember életét, a megoldás a sok hosszú távú problémákat, a siker a munka és a magánélet , a gazdagság és a jólét.

Ha egy nő azt álmodta, hogy ő férjhez megy, annak ellenére, hogy bárki vagy okozhat a féltékenység, akkor valójában nagyon magányos, visszahúzódó, depressziós. Dühös volt a magánéletéről. Álom könyv azt sugallja, hogy itt az ideje, hogy drasztikus döntéseket az életükben.

Feleségül egy cigány, egy álom azt jelenti, hogy a valóságban a nő nem teljesen magabiztos a választás. Ő nincs értelme a teljes bizalom szerető. Úgy véli, hogy szeles, komolytalan, és képes paráználkodj. Azt is őrzi egy nő.

Ha ez az álom álmodott egyedül a gyengébbik nemre, azt ígéri a gyors ismeretséget a vidám és optimista, de jó lenne egy komoly ember.

Az ezoterikus álom könyv, feleségül a rossz fiú, akinek szeretnék, azt is jelentheti, kellemetlen meglepetés sorscsapás. Ha ezen időszak alatt a lány készül az esküvőre, az álom nem egyértelmű. Abban az esetben, teljes bizalom az érzéseit, ő nem kell aggódnia semmi. Akkor nyugodtan továbbra is csinálni a saját pre-esküvői gond. Ha nem kételkedett a döntést, meg kell ismét mérlegelni az előnye és hátránya.

Ha egy nő volt egy álma, hogy férjhez ment anélkül, hogy a vőlegény, azt ígéri inkább megtévesztés.

Azt álmodta, hogy egy nő megy férjhez egy testvér vagy egy apa? Egy ilyen álom jelzi egy nagyon erős érzelmi kötelék egy testvér vagy apa. Álmodik vérfertőzés nem tekinthető például egy bizonyos jele komoly. Sokkal jobb, hogy nem fizet a figyelmet rá.

Milyen nő is álom esküvő egy idegen, vagy a saját férje?

Miért álom eső

Általános értelmezés

Az én álmom, hogy feleségül egy férjes asszony férje egy korai mellett a család. Továbbá, egy ilyen álom elboldogult elfogadása komplex döntés egy fontos ügy, amely hatással lesz az egész életét a nő. Ez magában foglalhatja a munkahelyi vagy családi problémák.

Is, mint egy álom értelmezni, hűség a házastársak egymásnak, boldog és erős házasság, erős érzelmi kapcsolatban.

Ez annak a jele, hogy a szívét a házastársak élnek emlékek a nap az esküvő, az érzések még meleg és gyengéd. Nem küzd az élet számukra kényelmetlen.

Mi az álom, hogy férjhez egy álom nő, egy idegen, a férje - álom könyv

Mi van még megfelelően Sonnikov házasságot? Ha volt egy álma után összeveszett a férjével, értelmezése ezek az álmok az éjszaka lesz egy kicsit más. Azt ígéri, a megbékélés férjével után egy újabb érv. Sleep javasolja, hogy meg kell gondolni az ő hozzáállása a férje intézkedéseiről és viselkedés, valamint a mögöttes okokat veszekedések a családon belül.

Re-házasság az ő élettársa azt sugallja, hogy a házastársak érzések válnak hűvös, és ha nem tesznek semmilyen intézkedést, akkor lehet, hogy elveszíti a lelki társ. Annak érdekében, hogy orvosolja a helyzetet, meg kell, hogy valami újat a kapcsolatot.

Ha egy nő világosan látja az eljegyzési gyűrűt, ami a férje, hogy egy ajánlatot, akkor feleségül férje - kedvező jel, hogy hamarosan minden a fájdalmat és zavart a családi lesz elfelejteni, és a régóta várt béke a családban.

Ha álom akkor újra férjhez férje, figyelmeztetheti a veszélyeket az esetben, ha egy nő abban az időben, nem egyeztethető össze, hogy valaki a barátok vagy ellenségek. Nagyon érzékeny, és esik a negatív energia hatása becsmérlői.

Mi egy álom, hogy feleségül az egykori férje egy álom? Úgy beszél a nosztalgia, a szomorúság és a fájdalmas emlékeket feleségét. Még mindig szereti őt, még a mélyben a lélek és nem lehet elfelejteni.

Az álom könyv, feleségül egy szeretett azt mondja, hogy ő úgy gondolja, sokat róla, és ez kölcsönös. A legtöbb esetben provokálni ilyen álmok csak álmok egy lány körülbelül szeretnének házasságot. Ugyanakkor lehetőség van arra, hogy a barátja hamarosan úgy döntött, hogy a felelős lépést, és kérje meg a kezét és a szív.

Mi az álom, hogy férjhez egy álom nő, egy idegen, a férje - álom könyv

Feleségül egy idegen fiatal lány - egy jó jel, hogy előrevetíti a közelgő házasság, vagy egy új ismerős. Mindenesetre, a lány magánéletéről megváltozott a jobb irányba. Újraértelmezte álom ígér az új érdekes hobbi, hogy hozza a sok szép és érdekes perc az életemben.

Mi az álom, hogy feleségül egy idegen egy férjes asszony? Ezek az éjszakai álmok kedvezőtlen jel, amely már előrevetíti egy esetleges botrány partnerével vagy házastársi árulás.

A másik értelmezése egy ilyen álom - súlyos problémákat, hogy valaki a rokonok vagy a barátok.

Mit jelentenek a részleteket a lakodalomban?

FONTOS! Ha terhességet tervez!

Észrevettük, hogy sok a rendszeres olvasók, panaszkodnak a problémák mol és szemölcsök, a terhesség után. Szemölcsök - jele paraziták a szervezetben!Ha a terv az egészséges baba, akkor elengedhetetlen, hogy kihasználják az egyszerű tanácsot Elena Malysheva. hogy ne szenvednek szemölcsök terhesség után, vagy megfertőzni kisbabáját HPV, akkor már túl késő lesz.

Annak érdekében, hogy jól megértsük a rejtett jelentését az álom a házasság, meg kell vizsgálni minden a legapróbb részletekig, hogy érinti a lakodalomban.

Álmodtam egy lakodalmas menet? Egy házas lány előrevetíti alapvető változásokat az életben. Ha a menyasszony nagyon boldog volt, a változások csak akkor lesz pozitív. Ha a leendő felesége sírt sokat során az ünneplés, ez egy kedvezőtlen jel, hogy óv fontos döntéseket a közeljövőben.

Mi az álom, hogy férjhez egy álom nő, egy idegen, a férje - álom könyv

Ha az esküvő elmaradt éjszakai álmok, ez egy rossz ómen, amely azt ígéri, egy sor hiba a család, valamint a szakmailag. Eljön az esküvőre késéssel - várakozás előtt a hulladék anyag, kár, veszteség, lehetséges a munkaviszony megszüntetését.

Ügyeljen arra, hogy a megjelenése a menyasszony:

 • Ha a menyasszony volt dús haj, meg kell várni a váratlan nyereséget a közeljövőben.
 • Ügyeljen arra, hogy az alvás valakinek a cipő - új romantikus kapcsolat, hogy véget ér az esküvő.
 • Közvetlen és áttetsző ruha stílusát, valamint a jelen lévő szennyeződés azt ígéri, menyasszony-kór.
 • Pipere mondja bizonytalanság a nők, valamint a jelenléte a rendszereket.
 • Keskeny ruha azt mondja, hogy a nő nagyon válogatós a férfiak.

Nagy jelentősége van a színe a menyasszonyi ruha:

 • Mi az álom, hogy férjhez a fehér ruhát? Ez előrevetíti a hosszú és boldog életet együtt élete társa.
 • Az álom könyv, menj újra férjhez a fehér ruhát a menyasszony azt ígéri, hogy betegség vagy néhány vele közeli barátok.
 • Marry egy fekete ruhát - valaki irigység lehet pusztítani a kapcsolatot egy szeretett ember.
 • Red esküvői ruha előrevetíti újraházasodás a jövőben.
 • Egy, a közelmúltban álom könyv, házasodni a kék vagy kék ruhában - előrevetíti hidegség és elidegenedés a kapcsolat a második felét.
 • Jelen lenni a házasságkötés egy rózsaszín esküvői ruha - szédülés és szeles nők.
 • Ha egy nő hamarosan férjhez egy krém ruha - mond önálló karakter, ő nem használják engedelmeskedni férjének.

Nagy jelentőséggel bír a helyes alvási az anyag, amelyből készült az eljegyzési gyűrűt. Arany - az anyagi gazdagság és a jólét, ezüst - hírnöke egy új szerelem, egy egyszerű anyag - ajándék egy szeretett egy. Rossz jel egy odaillő jegygyűrűt egy álomban. Ez az álom megjövendöli botrány vagy súlyos veszekedés valaki az emberek, vagy megrovás az ő felettesei a munka.

Mi az álom, hogy férjhez egy álom nő, egy idegen, a férje - álom könyv

Miért álom lakomát

Helye és ideje, a szertartás

Egy nagyon fontos része az álmok a házasság egy olyan hely, ahol az ünneplés:

 • Ha egy nem hagyományos esküvői szertartás zajlik a természetben - a korai nagy botrány és a széthúzás a családban. Ez, hogy viselkedjenek diszkréten, és kövesse a szavak és a tettek.
 • A javaslat készült a lakásban házasság arra figyelmeztet, hogy a nő szigorú felügyelete alatt a sok ellenséget, és a pletykák, akik terjesztik valótlan pletykákat róla. Meg kell legyen óvatos foglalkozik a közvetlen környezetet.
 • Ha a hely elkötelezettség nagyon eredeti és szép, azt ígéri, a siker és a jólét a gyermekek életében a házastársak.
 • Kap egy gyűrűt férje egy autó - egy korai betegség vagy munkahelyi problémák.
 • Ha a hely, ahol a nő hallotta a legbecsesebb szó életében - a folyó partján, azt ígéri, egy csendes és mért az élet.
 • Ha a vőlegény úgy döntött, hogy magyarázza meg a tetőn, ez előrevetíti a hosszú és erős szeretet párok, amely évekig.

Fontos megjegyezni, hogy volt egy lakodalomban egy időben az év:

Mi az álom, hogy férjhez egy álom nő, egy idegen, a férje - álom könyv

Pszichológus Miller álomértelmezés

A legteljesebb és legpontosabb tolmács álmok jött létre Gustavom Millerom. Elmondása szerint:

 • Házasodni az álom és a valóság az, hogy ki néhány nehéz helyzetekben, ami azt mutatja, jelentős akaraterő. Ez az álom azt mutatja, hogy az álmodó képes legyőzni minden akadályt.
 • Összegyűlnek egy esküvő közeleg látogatása az esküvő tanúként vagy a díszvendég. Tovább álom értelmezése az, hogy esetleges félreértések és törlése az esküvő közeli barátok álmodozó.
 • Mi az álom, hogy megfeleljen a barátja egy férfi, aki már nem él, férjhez menni? Ez egy nagyon kedvezőtlen jel. Szükséges, hogy rendkívül óvatos, mert az álmodó lóg megbetegedés kockázatát, vagy súlyos sérülés a baleset vagy baleset. Másrészt a szellem az elhunyt jelenhetnek meg a védő a nők, akik védik őt a veszélyekkel a megfelelő pillanatban.
 • Az álom, mint a nővére feleségül a házastárs olyan gyors elválasztás tőle sokáig, vagy a kapcsolatok megromlása.
 • Marry nélkül kifejezett vágy, hogy ígérnek gyors elfogadását felelős döntéseket az életben. Ebben az esetben szükség lesz hallgatni a saját intuíció.
 • Éjszakai álmok, amelyben az álmodó úgy döntött, nem elvenni azt jelentik, hogy a valóságban ez lesz képes elkerülni néhány kiütés aktus, és ezáltal elkerüljék a veszélyt.
 • Marry egy álom egy férjes asszony másodszor - a valóságban az ő kapcsolatát élettársa kapnak egy második szél, mintha azok most találkoztunk. Ez segít megóvni a család egy esetleges szakadás.
 • Egy álom, amelyben egy nő hozzámegy egy olyan helyzetben azt jelzi, hogy túl meg túlzottan a második felét.
 • Feleségül testvére - a radikális változásokat az életben.
 • Ha álmodott házasságkötés nélkül vőlegény, akkor azt javasolja, magas önbecsülés álmodozó. Nehéz megtalálni a férj, aki méltó lenne rá.
 • Az álom, hogy valaki férjhez megy, és irigységet - a veszteség a személyes szabadság.
 • Az álom könyv, megy egy pap feleségül azt jelenti, hogy a valóságban a pár lesz a harcot a saját boldogságát.
 • Marry özvegy - a veszteség és a betegség.

Mi az álom, hogy férjhez egy álom nő, egy idegen, a férje - álom könyv

Hogyan kell értelmezni a házasság egy álom a másik nagy próféták?

Éjszakai álmok az ember mindig is egy nagy rejtély, amely igyekszik megfejteni a sok pszichológus, pszichoanalitikusok, diviners:

Freud volt egy álom könyv elemzése alapján az emberi agresszió és a szexuális megnyilvánulások:

 • Azt állítja, hogy az ilyen álmok mondani a rejtett vágy az önálló kielégülés álmodozó.
 • Ha egy fiatal lány férjhez megy egy álom, ez nem nagyon elégedettek a szexuális életüket. Nem akar beszélni őszintén kedvese, de inkább, hogy árulja el őt, és változik.
 • Nézd meg magad egy fényűző esküvői ruha - közelsége az álmodó egy férfi nem olyan kellemes, mint egy leckét önelégültség.
 • Légy a felesége egy ember, akivel a kapcsolat már vége, előfutára egy árulás az aktuális partnere.
 • Látott egy álom, mint a férje feleségül egy másik ismeretlen nő, ez azt jelenti, hogy az álmodó hajlamos árulás és csalás.

Szerint álomértelmezés Cvetkovot:

 • Ha egy nő szabad, és ő egy idegen, akivel megy férjhez, van egy ismerősöm, egy érdekes ember. A valóságban azonban ez nem hamarosan vezet neki a folyosón.
 • Elvenni egy ember kedvelt ígéretek teljesítését a munkahelyi érdektelen munkát, amelyet az álmodó fog végezni, de vonakodva.
 • Feleségül egy férjes asszony, hogy egy másik férfi azt ígéri, egy nagy botrány és féltékenység jelenet a közeljövőben.
 • Marry egy rokon, aki meghalt - a gyors termelés kis örökséget.
 • Ha egy fiatal lány azt álmodta, hogy ő elveszi a fogyatékkal élő személyek - a férje nem lenne képes, hogy teljes jogú háztartásfő.
 • Ahhoz, hogy legitimálják a kapcsolatot egy gazdag ember -, hogy él egy szeretetlen házasságban.

Milyen nő is álom esküvő egy idegen, vagy a saját férje?

Miért álom házasság szerint a Hasse álom értelmezése?

 • Az Álomfejtés Hasse, feleségül egy idegen jelent komoly változások a személyes életében, annál jobb.
 • Házas, egy álom, ha a valóságban az álmodó ingyenes, ígéri a szabadság elvesztése.
 • Amennyiben a javaslatot tett halott, azt kell, hogy rendkívül óvatos az élet minden területén.
 • Kénytelen feleségül - hamarosan változások lesznek az életedben, annál jobb, ami nem függ az álmodó.
 • Hivatalosan legalizálja a kapcsolat a katonai - a gyorsan változó élettartama a műhold, és a lehetőséget, hogy a mozgó egy új lakóhely.
 • Ha a hölgy álmai férje és a legjobb barátja, aki házas, de ő lesz a felesége az álmodó felesége - ez a férfi a megfelelő pillanatban, hogy segítsen megmenteni a házasságot.

Hallgassa meg a értelmezéseket álom könyv vagy nem - ez magánügy. Azonban, bármit is jelentsen az álmod, a házasság, a legfontosabb dolog az életben, hogy segítsen megőrizni a családi kényelem - ez a megértés, őszinte szeretet és támogatás a második félidő.