Mi az életem terhesség terhesség hétről-hétre, hónapra vagy trimeszterben

Meghatározása a pontos időt a terhesség lehet ijesztő feladat. Ismerje meg a leggyakoribb kérdésekre adott válaszokat a terhesség. Akkor nézd meg az alábbi táblázatot, hogy megtanulják, hogyan kapcsolódnak egymáshoz a hetek, hónapok és trimeszterben.

Miért terhesség napjától számított az elején az utolsó menstruáció?

Az orvosok kezdik számolni a terhesség első napjától az utolsó menstruáció (LMP). bár abban az időben, persze, nem volt terhes.
Az első nap a PMC általában kezdődik előtt két héttel az ovuláció és a fogamzás. Visszaszámlálás hozott vezetést ezen a módon, mert sok nő nem tudja a pontos dátumot ovulációt, de a legtöbbjük emlékezni fog a kezdő időpontja az utolsó menstruáció.

Hogy a becsült szállítás időpontját (EDD)?

Annak megállapításához, a PRD orvos számít 280 napon az utolsó menstruációs ciklus. Pontosan 40 hét. De az orvos felhívja a hozzávetőleges szállítás időpontját. Csak 5% -a gyermek születik a PRD.

Használja kalkulátor a szülés várható időpontja, hogy megtudja, ha a baba nem születhet.

Milyen hosszúak az egyes trimeszterében?

Hivatalosan nincs egyértelmű keretet trimeszterben. Úgy tartják, hogy mindegyik tart körülbelül három hónap. A BabyLenta második trimeszterében kezdődik a 14. hét a terhesség, és a harmadik - 28 hét.

Van terhesség tart kilenc hónap?

Hogyan állapítható meg, a hónap a terhesség?

Nézd meg az alábbi táblázatot, mi a terhességi hét. Így nagyjából meghatározza a hónapban a terhesség. Tartsuk szem előtt, hogy az első hónapban a terhesség után jön egy hónap telt el az első az utolsó menstruáció (LMP).

Egy hónap nem áll négy hét alatt?

  • Alább látható egy tábla kapcsán hetek, hónapok és trimeszterben.
  • Mi az életem terhesség terhesség hétről-hétre, hónapra vagy trimeszterben