Mi az igazság, az etika

A „igazságszolgáltatás” kapcsolódik a szót „igazság”. Néha ugyanaz: amikor azt mondják, például, hogy él az igazság, az igazság fogja legyőzni hazugság. Ez magyarázza, hogy a tökéletes rend, amelyet meg kell hallgatólagosan követni. Ez az igazság keresi hőseit népmesék, legendák, legendák. Az „igazi” ebben az értelemben szemben áll a bűnnek (tisztességtelen). Amikor azt mondjuk, „sérti”, azt jelenti, hogy valaki ellen elkövetett igazságtalanság.A gyermekkortól mindenki tudja, hogy mindig meg kell mondani az igazságot, hogy van, nem hazudik, nem kitalálni, hogy ne csavarja - nem torzítja a valós események a saját szavait. Őszinteség - örök emberi erény. Ebben az értelemben az igazság olyan közel igazságosság, mint az egyetlen igazi hozzáállás mások irányában, amelynek alapja az igazság.

Igaz, ebben az értelemben ellenzi a hazugságot, amely a megnyilvánulása vizelet szó, ravasz, rágalmazás, csalás, képmutatás, a hízelgés.

Végül, az igazság néha értelmezhető ábrázolása a valóság. Ebben az értelemben az igazság közvetlenül érintő minden emberi lényben. „Hány ember, annyi ötletet, így annyira, és az igazság!” - valaki azt fogja mondani rólad. Ugyanakkor tudatában kell lennie, hogy ezen az oldalon (a) igaz, és saját (saját) erkölcsi igazságosság, csak akkor, ha azok célja, hogy elérjék a harmónia, a kölcsönös megértés és bizalom.Figyelembe véve a kapcsolattartó pontok a fogalmak az „igazság” és „igazságosság”, arra a következtetésre jutunk, hogy az igazságszolgáltatás - a minőség, amely a mért, azaz a becslés az emberi kapcsolatok. A kritérium lépéseket ebben az ügyben áll igaz. Arab közmondás így magyarázza ezt: „Négy dolog határozza meg egy ember, elnyeli mindazt, ami létezik a világon - a bölcsesség, mértékletesség, az intelligencia és az igazságosság. Őszinteség, a kötelezettségek teljesítése, a jó cselekedetek tartoznak igazság. "

Így, az igazság csak akkor érvényes, a kapcsolat az emberek között a társadalomban. Ez határozza meg egy eljárást emberek életében, ha van egy levelezés között jár, és fizetni értük, és kifizetődő érdeme.

Kleveta- hamis, hamis információt, azzal a céllal, hogy lejárassa valakit.

Lest- képmutató, őszintétlen dicséret, hízelgés.

Etikai (erkölcsi) tsennosti- erkölcsi szokások, fogalmak, követelmények, előírások, így a személyt arra, hogy értékeljék az érvényesség és navigálni.

Spravedlivost- 1. Megfelelő (valósághű), nyitott hozzáállás bárki vagy bármi. 2.Chelovecheskie kapcsolat épül erkölcsi alapjait.

Hypocrisy (képmutatás) - képzeletbeli (hamis) erény.

Hitrost- jellemzője az emberi természet, amely eléréséhez olyan cél jár közvetve csalás útján.

Nem találja, amit keres? Próbáljon keresni ↑↑↑

Ezen az oldalon az anyag a témában:
  • esszét sprvedlivost
  • mi igazságosság munka