Mi egy álom, hogy festeni a szemét a részletes értelmezése aludni!

Időtlen idők óta az emberek próbálták megfejteni a jelentését álmait. Eddig létrehozott különböző nyugtatók és kommentátorok, van még egy külön tudomány az alvás, amely az úgynevezett oneirology. Rengeteg olyan elméletek álmokról. Mit álmok jelent?Mi van, ha az álom, hogy festeni a szemét?

Mindenki tudja, hogy az emberi szem - a tükör a lelke. Ezért, ha valaki álmodik valamit a velük kapcsolatos, akkor lehet, hogy egy hatalmas különbség a valós életben, és sokat elárulnak egy személy. Fontos megérteni, hogy mi álom festeni a szemét.

Ha egy nő úgy látja, ahogy fest a szemét egy álom, hogy értelmezze ezt az álmot különböző lehet, minden attól függ, a körülmények az alvás. Ha álom álom egy fiatal lány, ez azt jelentheti, egy férfi az életében, amelyhez aktív udvarlás, mindenképpen figyelni.

Ha az álom szempillák előtt a nők vagy lányok alkotják túl fényes, és dacos (és ezek általában mesterséges) - talán az egyik, aki álmot, úgy néz ki rosszul sok fontos dolog az életedben. És ő kiszabott sztereotípiák, amelyek megakadályozták, hogy a jelenlegi helyzetet.

Mégis ez az álom lehet beszélni nem az őszinteség a érzéseit, vagy akár a képmutatást. A festék a szemébe az álom azt jelenti, hogy látta az álom nem akarja, hogy bárki közel állnak hozzá sakkban, igyekszik elkerülni az ő belső világa idegen, és így, mintha maszkot visel, és fél bízni valakit.

Ha álom férfi lemossa sminket a szemek, akkor éppen ellenkezőleg, beszél a vágy és a vágy, hogy önmaga legyen, mint amilyen valójában. Talán az egyetlen, aki látja az álom, fáradt színlelve, és a maszk viselése, vagy lehet, hogy mit akar látni, nem pedig úgy, ahogy van.

Mi előrevetíti?

Ha valaki álmodik, ahogy fest egy másik szemében, ez azt jelentheti, hogy a valóságban előfordulhat olyan helyzet, amikor, hogy bizonyos körülmények között meg kell félrevezetésére vagy megtévesztésére egy ismerős vagy barát. Arra is lehetőség van, ez az álom azt próbálják megérteni, bármilyen kérdés vagy probléma, valamint megismerni az embereket, akikkel az utóbbi időben volt egy ismerős. Ezért nagyon fontos, hogy figyeljen, ez az álom.Jelentőséget az állam a szem, amely képes kifejezni a sok szemében.

Ha piros, fáradt, beteg - a valóságban, akire ez az álom, okozhat bűncselekmény vagy súlyos bűncselekmény részéről barátai vagy rokonai, és talán még az idegenektől.

Szem színe is szerepet játszik, például a kék - a személy nem tud dönteni a szükséges lépés, de az oka a sok kudarc fekszik a karakter.

És ha szürke szeme - kell vigyázni a hízelgés ember. Barna szem képviseli a jó, és az álom pozitív jelentését és azt ígéri, hogy támogassa egy személy. Csak nem kell sok, hogy válaszoljon az álmok és azok jelentőségét. Először meg kell meghatározni az értékét.

Gyermekgyógyászati ​​Allergia: Mit kell tudni?

Bébiétel Spider. Mit tud róluk?

A verseny „a nyelv a boldogság”

Get tárgyalás hasznos ételek gyerekeknek 1 év

Ez körülbelül rovarok, csak nem tudom!

Anya megy a nyomvonal a kutatás

Encyclopedia of állatok: minden a móka

Ízletes és egészséges uzsonna gyerekeknek

Itt vannak dédelgetett csíkok! Mi a következő lépés?

Kapcsolódó hozzászólások a témáról: „Mi egy álom, hogy festeni a szemét?”

 • Mi egy álom, hogy festeni a szemét a részletes értelmezése aludni!

Miért álom egy fodrász?

 • Mi egy álom, hogy festeni a szemét a részletes értelmezése aludni!

  Mi történik a kialvatlanságtól =))

 • Mi egy álom, hogy festeni a szemét a részletes értelmezése aludni!
 • Mi egy álom, hogy festeni a szemét a részletes értelmezése aludni!

  Gyermekek allergiás mit kell tudni az anyám?

 • Mi egy álom, hogy festeni a szemét a részletes értelmezése aludni!

  És mit csináltál 2 évben?

 • Mi egy álom, hogy festeni a szemét a részletes értelmezése aludni!

  Gyermekek a sejtekben. London 30s séta a gyermekek