Mi egy esküvői harisnyakötő, és miért a menyasszony kell egy harisnyakötő, esküvői portál Jekatyerinburg

Mi egy esküvői harisnyakötő, és miért kell egy harisnyakötő menyasszony?

Mi egy esküvői harisnyakötő, és miért a menyasszony kell egy harisnyakötő, esküvői portál Jekatyerinburg

Mi egy esküvői harisnyakötő menyasszony? A „harisnyakötő” (la jarretire, la jaretelle fr.) Szóból származik «Jarret», ami azt jelenti, térdhajlati üreg, és egy rugalmas szalag vagy szalag anyagból, amely támogatja harisnya a comb. Sőt, most, hogy beszélünk egy esküvő harisnyakötő, akkor képzeljük el a rendes gumiszalaggal vagy szalag. Ez lehet széles vagy szűk, de mindig gyönyörűen díszített, például finom csipke és strassz.Mi egy esküvői harisnyakötő, és miért a menyasszony kell egy harisnyakötő, esküvői portál Jekatyerinburg

Hogyan lehet viselni esküvői harisnyakötő? Általános szabály, hogy a kopási felett a térd a jobb lábát. Ahogy az egyik, és egy pár (jobb viselet két harisnyatartó tett Észak-Amerikában). Az első harisnyakötő az úgynevezett „boldog”, ez volt az új férje veti házas barátok. A második a memória - ez az úgynevezett „édes” vagy „mézzel” harisnyakötő. Ez van rögzítve legalább a fele a tenyér fölött az első.Mi egy esküvői harisnyakötő, és miért a menyasszony kell egy harisnyakötő, esküvői portál Jekatyerinburg

Ha eltávolítja a harisnyakötő és ki nem? A második, „mézes” vagy „édes” harisnyakötő minden világos - fiatal feleségével tart a férje, egyedül a nászéjszakán. De amikor az idő, hogy az első harisnyakötő? Ez általában akkor történik a végén a lakoma után a torta vágás és röviddel az indulás előtt a boldog ifjú. Általános szabály, hogy különleges zenei választott erre a pillanatra esküvő. Nyugaton ebben az időben a lakodalom nem kevésbé fontos, mint az első tánc a friss házasok. És a legtöbb harisnyakötő dobás után dobott a csokrot a menyasszony házas barátnői (bár a harisnyakötő dobja az első hagyomány).

Távolítsuk el a kötést a szabályok szerint

Ami Magyarországon kölcsönzött ez a hagyomány, mi pedig, hogy ez hogyan történik Amerikában. Szóval, minden nem házas vendégek köré a menyasszony ül egy széken. A vőlegény kissé megemeli a szoknyáját, és eltávolítja a harisnyakötő.

Mi egy esküvői harisnyakötő, és miért a menyasszony kell egy harisnyakötő, esküvői portál Jekatyerinburg

Catch, ez a szerény darab Bride WC, ígéri a boldogság és a korai házasság, és Amerikában szerencsés, a hagyomány szerint, hogy párja egy nővel, elkapta a menyasszonyi csokor (vagy szerint a másik változat, ő, mint a zene, hozza a lábát egy lány harisnyakötő). Bár ez a hagyomány Magyarország új, ő sikeresen gyökeret a vidám fiatalok esküvők.

Szakértő Tipp: Ha a vőlegény vagy a menyasszony nem biztos, hogy a legjobb választás dobott a harisnyakötő illik őket, de még mindig szeretné tartani ezt az érdekes és rituális helyett harisnyakötő használhatják a gomblyukában a vőlegény vagy a menyasszony eltávolítjuk a csokor virág.

Forrás: World Esküvő