Mi ételt enni, hogy ne elhízik, a hatás fenntartása fogyás

Ha több vagy kevesebb elveszett. Ez az összeg a termékek listáját és ételek, amit lehet enni három a torok és ugyanakkor nem elhízik újra. És a lista ételek, amik ezt a szar.Ez a lista a hasznos téma. akik meg akarják tartani a súlyát, nem jut többlet Zhirkov.

Core chipek - két:

1. Ne keverje állati zsiradék összetett szénhidrátok (mint például a sajt tészta = + pizza = zsír a hason).

2. Ne sokat eszik szénhidrátot. Különösen az esti órákban.

Most, hogy. Keverve állati zsiradék összetett szénhidrátok, kapsz egy „kövér bomba”.

Ez vonatkozik az állati zsírok:

Fish az állati eredetű zsírok nem alkalmazható. A hal lehet enni bármilyen formában, és mindig. Bár a nyers (sushi), még akkor is sült. Bár a massonaborny időszakban, legalább a szárításhoz.

Ez utal a komplex szénhidrátok:

Minden liszt: kenyér, tészta (tészta / spagetti / bichpakety) cookie-kat. Általában bármely termék lisztből.
Kashi
rizs
burgonya
Chips, keksz, és minden egyéb ételek.

És now- ételek zsír bombák. akik így szeretnek enni zhirtresy. Felhívjuk figyelmét, hogy a kövér emberek fogyasztanak pontosan ez szar, azt szeretné, hogy a fekete lista:

Az összes fenti példák zhironabornoy egészségtelen étel. Ahonnan nemcsak zhireesh de sadish egészségre.

A titok a második. Nem sokat eszik szénhidrátot. (Aki nem különösebben vonatok) szükséges maximális 300 gramm szénhidrátot naponta! Arról van szó, egy pár kis tészta ételeket, három lemez zabkása vagy rizs. Szénhidrátokra kell követni, ha meg akarja tartani a súlyt le!

Néhány fogyni csak finom. Aztán elkezdenek enni megint, mint korábban. És kövér kurva bomba huyachat és a szénhidrátok túlzott sokat eszik éjjel. A szénhidrátok nem tud enni 17 óra után béget! Ekkorra a növekedési hormon csökkent a vérben és az összes szénhidrát élelmiszerek megy a zsír! Uglevody- energia. Miért van szükség az energia lefekvés előtt. )))Kérésre a gyomorban, lefekvés előtt, akkor megeszem csirke vagy hal könnyű salátákat, amennyit csak akar. A jobb túrót vagy joghurtot. Vagy egy pár tojást. És fehérjetartalmú ételek nem fog belemenni kövér!

Akkor is próbálkozzanak sújtott. Egy hétig enni csak a komplex szénhidrátok sokk dózisban. Egy vtoruyu- csak proteinek (más sokk dózisban). És látni fogja, hogy az első héten, akkor nyert néhány kiló zsírt. És vtoruyu- nem nyert zsír, hanem éppen ellenkezőleg lefogyott! Mivel a fehérje nem elhízik! Tolsteyut- túlzott obzhiraniya szénhidrátok után 17 órán át.!

1) Ne fogyasszon zsír bombák (állati zsír + szénhidrát).
2) Ismerje meg a napi adag szénhidrátot, és már nem zhrite azt. Miután 17 óra hosszat. Általában a szénhidrátokat minimális.

Általában, megértjük. milyen élelmiszereket és mikor kell enni. Most haladunk, ami van, nem súlyfelesleget és a kisebb súly miatt :)

Kezdeni, adok egy linket egy listát Fehérjék kombinációinak + szénhidrátok. hogy együtt voltunk én felszedő fórum :))

Röviden ez lesz, mint ez:

Fehérjéket. Hal / csirke / tojás / zsírszegény sajt (feta)

Termékek a listából lehet keverni bármilyen változatban. Például, főtt burgonya sült +. Vagy rizs + főtt halat.

Így nem csak enni finom, hanem növeli az izom (ha szivattyú). Az egyszerű szénhidrátok (édes) keverednek túró, például. Jam / méz / sűrített tej + sajt, dió. Töltse ki az összes alacsony zsírtartalmú tej, peremeshivaem- és itt turmix :)

A legfontosabb része a zhira- a bőrben. Ezért minden Kachkovskii oldalakat, és adja meg, hogy a sütés befejezése után a csirke el kell távolítani a bőrről.

Általában, a hús a legjobb sült nyílt tűzön vagy Aerogrill. Ebben az esetben a zsír csatornába lefelé. Amikor a megsütjük egy serpenyőben, húst és több növényi zsír, amely megsütjük elnyeli.

Nem lehet kizárni semmit fontos az evés közben, és figyelemmel kíséri a több kompatibilis termékek és helyesen

1. Majd NICHO nem fog bizonyítani nekem szar)) Ez az alakot. Mert svoey- fogom nézni :)

2. Az első feltaláló „Cho fog enni, uraim?”. Akkor megyünk a butikok és megvenni a termékeket, amelyek fog főzni ételeket fogant.

Vagy szoktál vásárolni az összes spodryad és házak már elkezd gondolkodni „és Cho ebből is zahuyyarit?” ))) IMHO, nem a helyes megközelítés.

Mi szoktál enni? Írj egy részletes diétát cho evett ma. Nézzük :)