Mi férjhez

Az utóbbi időben ez már bosszantó felelőtlen házasság a férfiak számára.
Most a húgom uhlestyval férfi 30 éves akar házasodni, és tegyen ajánlatot. Nővér elvált, lakott férjével egy év, és elvált az alapon, hogy nem tudta, és nem biztosítaná, hogy ugyanazok a követelmények a gazdaságban is sikerült beszélni vele, és kritizálják mindent.






Nővér 27.
Magam ül, nincs ember, úgyhogy csak találkozni senkivel, és nem akar akasztók is, én nem, aki itt maradt volna velem, és nem akarta volna csinálni róla. Én is házas 6 év házasság, szinte minden húzni magam, a férjem után már csak fél évvel, és ez biztosítja, etetni. dolgoztunk, amíg az utolsó napon, míg a szülési szabadság nem megy gyorsan, hogy dolgozzanak ki, ha a gyermek volt, egy évvel, illetve anya már nyugdíjas, és tudta unokájával ülni, és mentem vissza dolgozni, csak azért, mert az ex-férjem nem tudta volna is etetni, és annak biztosítása a gyermek a legnagyobb szükség van. 34 Nem akarom, hogy bárki most, mert honnan tudod, hogy hölgy lakását, jó munkát, így hajlandó a szeretet méter. Ne! Már sorvadt, mint egy nő, senki sem nem akar szexet, mert nincs tekintetben nem a férfiak felelősségét zhanschinu, hogy még nem beszél a gyermeke, legalábbis neki. Általánosságban elmondható, hogy pontozzuk mindezt, egyáltalán.
És a nővére is, kupac, provstrechalas hat hónapig feküdni, hogy állítólag van a lakásában, kiderült, hogy tart, mert alapvetően találkozott területén a nővérek, ő is saját lakás odnushka. A jó szülő egyszer vigyázott ránk, és kiderült, hogy mindenkinek megvan a lakás, van egy kicsit, még egy kicsit kevesebb, mint, de nem a lényege. Nős Mindkét utazott, nem jött semmi, hogy az övé, majd távozott. És ez a kép most kiderült, hogy a testvére nem szólt semmit, hazudott a lakásban, és tette prelozhenie. Mi férfiak várnak most? Mit fognak házasodni, ha nem tudja, hogy a családjuk, és még a gyerekek készek fizetni tartásdíj akkor ostobán 2 rubelt, hogyan jutok el a BM.
Ez az érzés már, én és a húgom és a barátaim, hogy a férfi valóban elfajult, nem akarnak semmit. Szerintem inkább maga fog povygodnee és lakást találni egy nővel, jövedelemmel, a munka egy másik nővér volt számukra a mindennapi életben, egyszóval az élet könnyebb, hogy a nők rovására magát, és annak a ténynek köszönhető, hogy a felhalmozott rokonait, szüleit. Valaki itt ért egyet ezzel a tendencia, amely már csak egy ilyen ember megy? És mégis, hogyan fogsz foglalkozni vele minden, a nő, hogy mit kell csinálni az egészet? Sokkal jobb élni, amelyik nem is számítanak, amelyek megfelelnek a normális? Nyugodj meg, és továbbra is a munka, támaszkodnak saját maguk és szeretteik csak ebben az életben? Már a hívás a lélek, ami csak egy kiáltás! Igen, mi az?
Nővér sír ma reggel, az úgynevezett I nyugtatta meg, és ő egy gyakorlati helyzet. Azt mondja, hogy miért hazugság, miért úgy, mintha minden hazugság, és hazudott a munka, a munka néhány korhadt asztal és hazudott a lakás, és él egy pickoff még néhány srác.
Bocs, ha zavaros érzelmek és a harag eluralkodjon a lelkemet.

Akkor esett Hold? Magyarországon szörnyű hiány megfelelő férfiak rengeteg méltó nő.

Nevetek a könnyek.

Ez az, aki azt mondja, így értelmetlen. Ne beszélj vele többé. Majd félrevezető.

mi a worthiness?

Írtam infantilka, ami lemerült a szülőktől. Ő az életben semmi nem szerzett, de szükség van egy milliárdos herceg, nem kevesebb.

és mivel akkor kuyali végül megadta magát? A 21. században, a házasság intézményét elavulttá válik. Itt Nuquí paraszt végül Jean? Brain medve és elvenni a fizetést?

Nos, általában azt is lehet mondani a házasság intézményét fordított sorrendben))
Szintén kovácsolás az asszony férje, ha ő lehet keresni? Itt Nuquí főzni és szolgálni? Igen, és hallgatni, ahogy az agy teszi, és a szája kinyílik a fizetését?))
Ez nekem egy kicsit visszafelé a házasság intézményét.
Elvileg egyetértek veled, hogy a 21. században általában intstiut házasság maga valóban elavult, és túlélte őt. Aki egyszer kijöttem, mindketten élnek. Fiatal pár év, vagy három nem él, nagyon gyakran egy válás.
Mivel a férfiak már nem a férfiak, és a nők inkább a pszichológia prostitutskoy gondolkodás, hogyan kell eladni magad povygodnee. Egy ember nem bolond is látja, nagyon jól, hogy nem volt szükség, de a lehetőségei és a nagymama, és így elkezd megereszkedik és elterjedése rothadás, mondván, hogy akarta, hogy a pénz - kap, de hogy bírja a hozzáállásom, én blyadki én bohóckodás, a sör kimenet megtörik én hirtelen fordulat, és a karakterem. Minden logikus. Azok, akik hová menni tovább él együtt az ilyen állapot)) házasságot. Ilyen szabályok a játék, játék magukat.
Azok, akik nem akarnak játszani, kezdetben nézi minden második ember, mint partner, nem pedig a mentőmellény. És a hátsó kerekeket, és megmenteni magukat teszik és szervezi. Ezek a családok általában stabilak, mert van egy partnerség és a kar a másik, nem pedig ballaszt formájában egy másik családtag.

Igen, senki sem fizet parasztok nem, és nem fizeti ki. Te magad ofonoreli, beszorult az elmúlt évtizedben. Most ezek a playboy egy vödör egy esős napon, menj magad ideges, remélve, hogy szabad valakit fújni. Senki sem kell. Most a lányok fiatal középpontjában a fej és a házak, bár lakások jó egy rangos, és azok, akik idősebbek, vagy szorosan házas zadrocheny élet és a gyermekek, nem embereknek, vagy ha egyetlen, úgy gondolja, aki ismét megnyugszik, hogy könnyebb életű. És azok, akik készen állnak a fiatal Hu ugrás általában nem fordul egyet, de a letöltés Tours fajta, kifizeti a minőségi szolgáltatásokat a fiúk szexuális szolgáltatások pro. Miért gyűjtsük össze a különböző szemetet az utcáról nem kap olyan betegség, és nem kap némi szakmaiság. Női váltak ravasz, akkor vykidyvt pénzt egyébként, hogy túl nem szükséges, hogy a pénz nehezen megkeresett.







Miért fut a lányok, akiknek szükségük van pénz csak? Sokkal jobb, hogy fizetni egy prostituált, jön olcsóbb. És keresse meg benne, hogy értékelni fogja pénz nélkül. Nincs ilyen? Tehát, nem szerencse.

megmutatod ezeket playboy! Az esetek 99% -ában egyetlen mezőt szar nem ül.

Mi olyan szörnyű, ha valaki bérel egy lakást?
Vagy férjhez kell menni csak azoknak, akik valamit enni?
Hozzámentem egy ember, aki élt a szüleivel, és éltem a szüleimmel abban az időben. Házasodtak - és elkezdte lőni. Hogy ebben a szörnyű? És a bérek kis mindkét, a férj egy kicsit -, de dolgozott tovább. Együtt építeni az életüket és a haza. Ez az, amit megnősült, építeni az életüket együtt.

ez mind szuper, ha mindkét 20-25.
amikor mindketten 40, hogyan kell eltávolítani stydnovato! A több ember!
mint ez a 20 év óta az intézet volt elfoglalva? Gyere nő, a rendeletek tudott ülni? Egy férfi az, ami megakadályozza a munka?

Személy szerint úgy gondolom, hogy mielőtt férjhez, egy ember kell valamit. Járja a világot, élni magad minden bizonnyal rendben van, de akkor meg kell élni magad, és férjhez például közel 40 vagy 40, ha nem lesz sok mindent kínál egy nő, egy egészséges partnerség, hanem leül a nyakát. Továbbá, általában, hogy egy nő kell viselkednie. Mire a házasság ő köszönhet valamit felhalmoz, vagy ő, a szülei, mint a hozomány.

Nem arról beszélek, akik élnek a „szülő”.
Beszélek, akik nem rendelkeznek semmilyen kiscicák 40 éves korában, nem gyerek. A férfi 20 éves? nadrág dörzsöli egy őr Pyaterochka? Nos, ó.
és így tett. Tudja, hol fog élni, és amely él a család jön minden ambíciózus srácok.

És ha egy férfi nélkül ambíció? Csak egy jó, kedves, rukasty, aranyos, nem iszik, az átlagos fizetés / díj? És anélkül, hogy a gyermekek, azaz tartásdíj. Nem vagyok ellene az ilyen in-law.

Igen, én is nem bánom!
A 20-25 év, ezek a „jó, kedves, rukasty, aranyos, nem iszik, az átlagos fizetés / díj? És gyermek nélkül”
De akkor élnek, ahol? És ki kell gondolni ezt? Feleség?

A nischebrodnee ember, így a karakter, és a rosszabb ő nevynosimey.A mindig igaz azokra, akik rongyból a gazdagság. A találmány gazdag emberek művelt családok, akik gyermekkoruk óta látták a gazdagság és éltek normális körülmények között, a másik a nő. Tipikusan az ilyen nő bálványozta, mert látták példája a családjukat. De a szarvasmarha, amely tetszik a lopott, a rózsa minden nélkül, kivéve Köztársaság és viselkedni egy nővel, mint a szarvasmarha, illetve prostituáltak és fizet nekik kineveti ezek a nők, akik maguk kellett adni, hogy nem számít, hogy miért, talán, hogy a gyermek saját takarmány- és ha feleségül ilyen marha, van egy igény a felesége és az ő igények, mi vezetett a házába és pénzt kellékek. Talán kiabálni és sértés és megalázására és meg is változtatja. Ezekkel is, akkor jobb, hogy ne vegyenek részt egy gazember.

Ha ez az értelmiség, a nők a szintet, hogy a jól képzett, jól olvasható, a karrier. Ha tett pénzt a kereskedelmi, érdekli őket a szépség fiatal 20 évesen már nem.

Néhány furcsa beszélgetések zahrebetnits nem zahrebetnits. Mi olyan szörnyű, ha az ember hogy a felesége? Miért zahrebetnitsa igaz? Azt gondolnánk, hogy a nő otthon csinál semmit ül, mert állandóan a ház hűvös, egyik a másik után. Kiderült, hogy egy nő néz 2 munka, a munkahelyen, akár otthon, és az ember ebben az időben is szabadon élősködhet női munka? Oh nah ilyen emberek átadták! Már most csak a mennyben, elvált, és tudta, hogy mi az ég, és azt megelőzően élt a pokolban, de viselte a büszke felesége nevét. És szabadítson fel energiával az egész csapat, és ott volt a vágy, hogy élni, és ez ment örökre depresszió és a háttérben a depresszió és az örök ugozhdaniya már elkezdett ki betegségek, mint a VSD, nyomás emelkedni kezdett, fejfájás, stressz, a teljes hang volt nulla. Ki olyan, mint a szárnyak a hát mögött, ez minden Félek, hogy beleszeret ebbe emelkedése valaki és minden, ami az energia nem poherit újra.

Nagyon fájdalmas téma számomra! Régóta elvált, és még csak nem is talál egy partnert, nem beszélve valami komoly. az első napon rögtön sprashivayut- mennyit kapsz? mi a lakást? Milyen autót? Őszintén szólva a munka a kertben, és bérelt szoba- minden. érdeklődés elvesztése. Arc egyenes bánat nyilvánvalóvá válnak. majd govoryat- ladno- Nos, jönnek a házba, míg a látogatás, azt mondom, hogy élni a gyermek egy szobában, és én „urak” a válasz, hogy a gyermek nem akadály (((Sajnos az egészet (((Azt hiszem, hogy az anyag csak nem húzza ember, így az egyik lemondott

Nos, persze, hogy a kamat elvész. Milyen érdekes lehet egyetlen nő a gyermek, béreltünk egy szobát és a munka a semmiért? Te biztosan keres egy férfi magasabb státusú - a lapos, nem kevesebb, mint 2 szobás. és magasabb jövedelem.
Én például, amikor megismerkedett a férfiak - az első néz ki, mint ez, de honnan tudod, hogy az oktatás alábbi felsőoktatásban dolgozik, mint egy privát menedzser és autó hitel - egyszer érdeklődés elvesztése, függetlenül a jövedelem szintje. Nos nem érdekel engem, mint egy ember, és mindent.

Ez hatások és visszhangok a háborúk és katasztrófák a 20. században. Bekopogott Magyarországon hím generáció. A nők húzta a szekeret egyedül. Echoes a demográfiai problémákat.

Egyetértek, főleg az utolsó mondat

Hol vannak ezek az emberek?

Nem eszkalálódik, már házas, és van egy csomó jó barátok és ismerősök a férfiak. És mellesleg, előadott ugyanazon igényeket.
Csak mi a jó a magyar férfiak bizonyos nevelés, az oktatás és a kilátások, ők inkább romantikus és hajlandó vigyázni néhány hónappal a színek és a meglepetés. Nem bánják a pénzt.
De a követelmények a jövőben társa magyar barátaimmal rosszabbak a vezető pozícióját a Google - ismerete legalább három nyelven (barátok külföldön élő fél éve, és sokat utazik), az egyetemi oktatás, hobbi, viselkednek készség, finom beszéd, amellett, hogy hibátlan szépség és a hiányzó anyagi és lakhatási problémákat. Ezért a legtöbb ül egyedül. Inkább egyedül, hanem a hölgyek nem megfelelő, már élt azokkal egyszerűbb, nem történt meg.
Nos, a fiatalok ugyanazok a követelmények - a legújabb mobil, mobil, modern. Szabad jó keményen dolgozó emberek, és nagyon sok kisebb, mint a nők, és úgy döntenek, így van.

Mi a fene írsz? Az asszony a gyermeket odnushka (hála anya-apa, de ő már!). Kínálnak egy anya kihasználni a jelzálog 20 éves „hogy javítsa az állapotát” szempontjából találni egy tisztességes ember? Ön az eszed? Azaz egy nőt mindig arra törekszünk, hogy valami anyag, hogy megöli a fiatalok, pontozási egyetlen gyermek, a macska. és így veszik fel a nagyanyja, találja magát egy másik munkát, vagy kettő, nem megy nyaralni, nem vásárolnak saját obnovki- milyen? Ahhoz, hogy megtalálja a zahrebetnik? Ez tényleg nagyon elsüllyedt nő.

és te mit tud nyújtani, hogy az ember, de a saját négyzetméter?
gondoskodás, szeretet, megértés, bölcsesség, a kényelem, a szabadidő szórakoztató, minőségi szex, látványos megjelenés, képes alkalmazni magukat, hogy hatni barátok. mint például a követelményeket van egy férfi, mint férj, és én, mint egy feleség, amit nem láttam.

Egy barátom és megnősült - a kötőjel csatolni az OPU. Man - egy gyalogos szex, báj tenger és lusta tenger. Soha nem igazán működött. Az intézet házas (házasság és a polgári épületek) a tanár az ő vezető 11 éves, elvált, és a lánya egy tinédzser. Ő pénz, lakás, családi ház, autó. És a fiatalok, a szex. Estessno tanár elveszítette a fejét. 15 éves volt benne, olykor feketemunka. Sőt, olyan volt, mint egy anya. Még hajtott Párizsba a saját. Uma hívja vzamuzh poperet nem neki való. Aztán meg egy előnyösebb lehetőséget Amerikában. (Zöld kártya, állampolgárság). És pontosan ugyanaz. Elvált és lánya. Fiatalabb, mint az első, de szörnyű első időnként. De Amerikában. A második évben 7 tartalmazta, amíg meg nem kapta a vezető. Setschas több választási nem keres, így itt az idő - egy jóképű fiatalember alakul kopott ősz hajú idős vesztes. Tartsa a házasság, mivel ez garantálja a szegénység szabad és viszonylag stabil létezését. Mi az? És? Szerelem, azt mondod? Mi a szerelem?

Szóval kíváncsi nők, akik úgy vélik, hogy egy bravúr menjen dolgozni, ha a gyermek 1 éves. Igen, bárhol a világon olyan hely, nem a nőket, mint mi!
Miért mi nők mindig legyen valaki, hogy? Miért, ha ő szül, akkor az összes ő teljesítette a küldetését az életben, és aztán otthon ülni? Különösen megérint történeteket, hogy nem tudott menni dolgozni, mert a gyermek az első osztályú, és ez egy nagyon nehéz időszakot.