Mi jobb mosni a baba orra egy hideg

A legjobb mosási orr gyermek otthon?

Mossa a gyermekek orra tökéletes sós vízben. Azonban nem szükséges hozzá túl sok só. Például, unciás üveg kell fektetni egyharmada egy teáskanál sót, majd adjunk hozzá egy kész megoldás pár csepp jód, így kap valamilyen tengervíz. Ez a módszer kiválóan alkalmas a gyermekek három hónaptól öt évig. Néhány só helyébe rendes szódabikarbóna. A sós víz nem irritálja az érzékeny orrnyálkahártyán, így teljesen biztonságos a használata.Az alábbi módszerrel lehet kapni kész sóoldat a gyógyszertárban. Szabadon engedték nélkül kapható az orvos, és nagyon könnyen használható. Ez gyakorlatilag ugyanaz sós vízben. A megoldás segít eltávolítani a fertőzést, és tökéletesen tisztítja a nyálka az orr. Szárított kéreg is eltávolítható egy sóoldat, az, hogy áztassa őket vatta, vagy a vattacsomót lassan és kezelésére a helyet héja. Legyen óvatos, gyerek bőr nagyon érzékeny.Nagyon hatásos a nátha és az orrdugulás gyermekek főzet a kamilla. G szárított gyógynövények, növények értékesített egy gyógyszertár. Kamilla kell forrázó vízfürdőben, majd meghígítottuk forró vizet egy arányban 12:59. Ezt fel lehet használni még a legkisebb, kivéve azokat az eseteket, amelyekben a gyermek allergiás a gyógyszerre. Továbbá, a nazális mosás tökéletes főzet körömvirág és a zsálya.

Hogyan kell biztonságosan mosni a baba orrát?

Nagyon fiatal gyermekek, ha nem tudják még tartani a saját fejét, orrát kell mosni nagyon óvatosan. Miután rögzített a gyermek hátán, hogy csöpög néhány csepp a kiválasztott megoldás pipettával. Bury kell mindkét orrlyukba egy kis mennyiségű folyadék.

Ha a gyermek már maga is tudja tartani a fejét, akkor vegye föl, és tartsa egyenesen. a baba szájába nyitottnak kell lennie, hogy a baba fojtott megoldás. Lába alatt jobb tenni valamit annak érdekében, hogy ne szennyezze a padlón keletkezett mosás után folyékony orrát. Egy kis gumi beöntés adja a megoldást az orrüregbe a gyermek, és tartsa a száját nyitva. Figyeljétek, hogy a baba nem dobja vissza a fejét.

Iskolás korú gyermekek, akkor a cellulóz Kalanchoe. Az ő nagyon húzott tüsszentés, így az orr tökéletesen megszabadulni nyálka. Több lap Kalanchoe összetörni, és tárcsázza facsart gyümölcslé, fecskendő eltemetni egy vagy két csepp mindkét orrlyukba a gyermek.