Mi köze a násznép során séta

Mi köze a násznép során séta

Ki kell szórakoztatni a vendégeket az esküvőre

Általában egy banketten, kérve, hogy mit kell tenni a násznép, felelős a rendezvény szervezője - vezető. Ma, ahogy a mondás tartja, „nem TOASTMASTER -, és sem az amplitúdó, és nem syudy”. Úgy véljük, hogy része az esküvői forgatókönyv, amikor a gazda nem vesz részt - az esküvői séta.Az esküvő elsétálni, általában maguknak. És figyelmét, hogy ez a része a vendégek, ami a legaktívabb - sőt ifjú regisztráció után kíséri főleg fiatalok.

Ahhoz, hogy egy séta a fiatalok nem fáradt a semmittevés és az unalom és a kétségbeesés nem üt, mielőtt azok miatt az alkohol, kell, hogy alaposan gondolja át, hogy mit kell tenni a násznép során piknik.

És ezt a kérdést kell foglalkozni nem hősök az alkalmat, és a legjobb barátok - szemtanúk. Elég csak felidézni nem is olyan régen már a szovjet időkben, amikor az ifjú tanúk végzéséhez szükséges a teljes esküvő ...

Most, a sorsa a barátok nagyban megkönnyítette, részesedésük csökken csak a szervezése és végrehajtása a kizárás. és a fiatalok szórakozási alatt a séta.

Az egyetlen dolog, kell vigyázni a pár - ez a jelenléte elegendő számú ételek és italok. Reggel és ünnepe előtt minden van ideje elég éhes. Ismét, a takarmány látogatók szendvicsek és inni a pezsgőt - a probléma a tanúk.

Mi köze a násznép során séta

Mi köze a násznép során séta

Természetesen anélkül, hogy a kezelés előtti, vendég lesz nehéz, hogy. Ezért a tanúk, hogy készítsen szórakoztató sétálni ugyanakkor létrehozásával kizárás forgatókönyv.

1. az előre kivágott színes papír „tenyér” a kontúrt a kezét. Bár a pár foglalt fotózáson, tanúk forgalmazunk faragott tuskó kínál azoknak írt nekik a kívánságaikat a friss házasok.Ready tenyér vannak elrendezve a papírlapra egy másik helyzetben, és rögzítve (ez lehet használni egy kétoldalas ragasztószalag). Kiderült egyfajta poszter kívánságait, amely bemutatja az ifjú érkezéskor, majd mellé a falra a díszterem.

Mi köze a násznép során séta

Book szeretnék a friss házasok. Scrapbooking

2. A Book of Wishes, amely egy albumot, ahol a vendégek levelet kívánságaikat. Ez a könyv is ki a számítógépet, nyomtatott laminált borítólapként vágott rugó. Használhatja törmelék album, kézzel díszített.

Az alábbiakban egy változata a könyv kíván nyomtatni. A képkeret egészül lakosztály.

Mi köze a násznép során séta

Book szeretnék a friss házasok. Fedlapot.
Kattintson a képre, hogy kap egy lehetőséget a nyomtatáshoz.

Mi köze a násznép során séta

Book szeretnék a friss házasok. Liner.
Kattintson a képre, hogy kap egy lehetőséget a nyomtatáshoz.

4. Azok vadvirágok és egyszerűen fel a földön egy nagy szívvel. Jó erre a célra is használható előfőzött rózsaszirmokkal. Újak a közepén egy nagy szív - az eredeti fénykép.

5. Egy másik módja, hogy a vendégek - írja a kollektív levelet a kívánságait és utasításait az ifjú, egy munkadarab áthalad a jelzőket. A feladat a tanú -, hogy írjon a melléknevek által javasolt vendégeket. A levél olvasható, a visszatérés a friss házasok.

Mi köze a násznép során séta

robin ifjú tuskó.
Kattintson a képre, hogy kap egy lehetőséget a nyomtatáshoz.

6. Búcsú a lánykori nevét. Ez a rítus jelenlétében végezzük házaspárok. A léggömb héliummal töltött, a marker van írva leánykori nevét, a menyasszony (egy változata a labda csatolt kártyát írásbeli neve). Menyasszony hivatalosan kiadja a labdát az égen alatt a taps a vendégeket.

7. Ezen felül, akkor lehet ütemezni egy piknik grill lakoma, sétálni és BBQ faszén. Különösen jó ötlet a téli szezonban. Ebben az esetben néhány vendég is részt vesz a tűz és a pörkölés hús, és a többi ebben az időben lehet készíteni egy meglepetést a friss házasok.