Mi lehet a gyermek válasszon egy párnát töltőanyagot és mérete

Mi lehet a gyermek válasszon egy párnát töltőanyagot és mérete

Az emberi test úgy van kialakítva, oly módon, hogy a használata párnák előfeltétele az egészséges alvás. Anélkül, hajlítás a nyaki gerinc semmiképpen megtámasztja a fejet túl alacsony, és csökkent a vér áramlását az agyba. Alvás nélkül párna csak újszülöttek, akiknek csontváz még nem alakult ki teljesen. De a gyerekek gyorsan nőnek, és eljön az a pillanat, amikor a párnát nekik válik. Ebben a cikkben nézzük meg, mit lehet enyhíteni a gyermek, és hogyan válasszuk ki a megfelelő töltőanyagot, méretét és alakját.Párna kell egy gyermek idősebb, mint 1-2 év. Az orvosok nem javasoljuk a használatát egy párnát egyáltalán mostanáig. Az egyetlen kivétel - egy orvoshoz bizonyos betegségek.

Az egyértelmű választ arra a kérdésre, hogy milyen korú a gyermek meg kell kezdeni, hogy magába zárja a fej párna, nem. Döntse hogy minden alkalommal külön-külön, attól függően, hogy a testi és szellemi fejlődését a csecsemő. Leggyakrabban, mintegy másfél év múlva, amikor a gerinc is kezd megjelenni a természetes görbék. De arra kényszerítve a baba aludni egy párnát kötelező jelleggel, mert nem akarja, nem. Ha a gyerek csúszik párnával vagy veti ki az ágyból, így ez nem áll jól neki. Ebben az esetben van szükség, hogy a kísérlet, hogy kitalálja a terméket, ami egyre kényelmesebb és elviszi őt feltétel nélkül a gyermek számára.

Mi legyen a gyermek párna

Mi lehet a gyermek válasszon egy párnát töltőanyagot és mérete

Az alapvető szabály a választott gyermek párna - meg kell szögletes, alacsony, alacsony és közepesen nehéz.

Színes dekoráció a levelek formájában, a szív és a baba állatok számára csak díszítő óvoda, de nem egy kényelmes és egészséges alvást.

Az alapvető szabály a választott gyermek párna - meg kell négyszögletes, alacsony és közepesen nehéz.

Fontos, hogy csak a párna feküdt a gyermek fej és nyak, a váll és pihent a matracon helyzetben a hátán, és egy jelentenek az ő oldalán. Erre a párna hossza úgy van megválasztva, hogy ez kényelmes helyet a gyermek feje és nyaka (30-40 cm) és szélessége nem haladhatja meg a szélessége az ágy (40-60 cm). A magassága (vastagsága) megfelelően van kiválasztva a gyermek vállig. Az éves gyerek, akkor általában nem haladja meg a 3-4 cm, és egy 3 éves nő akár 5-6 cm, így az idős nő baba párna meg kell változtatni, hogy egy magasabb.

Túl puha, nem tudja tartani a formáját párna elősegíti a gyengeség és bizonytalanság a nyaki gerinc. Aludjon nem lesz kényelmes, a baba felébred nem alszik eleget, a fájdalom a nyak és délután gyorsan elfárad. Nem kizárt, és a hirtelen szédülés és hányinger.

Ezen túlmenően, a gyermekek párnák kell:

  • rugalmas;
  • hipoallergén;
  • légzés;
  • biztonságosnak
  • jól elnyelik és elpárolog a nedvesség;

Az összes fenti tulajdonságokat a töltőanyag találkozik. Nézzük meg, hogy a töltőanyag a legalkalmasabb a gyermek párna.

válasszon töltőanyag

Amikor kiválasztja a töltőanyagot kell figyelni, hogy mennyire jól minősége megfeleljen a követelményeknek a ülésmagasító. Mesterséges töltőanyagok jellemzi kopásállóság, és nem okoz allergiát, de nem elég jó, és a levegőt vezetünk elősegíti a túlzott izzadás. Természetes töltőanyagok légáteresztő, de nekik nehéz gondoskodni, és szinte mindegyikük allergiát okozhatnak.

Töltőanyagként gyermekek párnák legalkalmasabbak latex hollofayber és buckwheat husk.

Tekintsük a legelterjedtebbek:

madártoll

Mi lehet a gyermek válasszon egy párnát töltőanyagot és mérete

Előnyök: Olcsó, jó nedvesség felszívódását, könnyű súly, alacsony zajszint, a hosszú élettartam.

Hátrányok: túl puha, allergiát okozhatnak, komplex ellátás is megvan a poratkák

Madártoll - a leghagyományosabb természetes töltőanyagot, de használata gyermekek párnák nem ajánlott. Főbb tulajdonságok, melyek olyan nagyra értékelték tollak, lágyság és a természetesség a gyermekek termékek negatívvá válik. Puha párna nem biztosít megfelelő támogatást a nyak, és a természetbeni madár pihe rendezni a poratkák és por halmozódik, ami megnehezíti a levegőt, és okoz allergiát.

A hátrányok le töltés tudható be az a tény, hogy ő egy nagyon meleg és aludni egy kényelmes párnát csak a hideg évszakban. Ezen túlmenően, egy ülésmagasító kell mosni gyakran, és madár toll mosás szenved rosszul.

Ha még mindig nem tudja elhagyni a megszerzése pelyhes termékek, a termékeket válasszák a megbízható gyártók kiváló minőségű alapanyagok liba elhaladó többlépcsős folyamat. Már több rugalmasság és ritkán megfertőzni a poratkák és a penész.

Mi lehet a gyermek válasszon egy párnát töltőanyagot és mérete

Előnyök: természetes, magas légáteresztő, jó nedvesség felszívódását, nem melegítjük elegendően rugalmasak.

Hátrányok: elég gyorsan leesik, meg kell szellőztetni, lehet kapott poratka.

Elég kemény, jól szellőző, gyorsan felszívja és elpárolog a nedvesség. Természetes haj gyógyító tulajdonságait, megnyugtatja az idegrendszert, és segít, hogy nyugodt és egészséges alvás.De poratka - az Átok legtermészetesebb állati eredetű anyagok. Ők ellepték gyapjú termékek aktívan mint lefelé. Hogy enyhítse ez nem okozott a baba allergia akkor azt rendszeresen megteszi a tisztitó, és ez nem túl kényelmes. Ezen kívül, természetes gyapjú gyorsan összeomlik, és esik a csomókat.

Juh vagy teve sherst- nem a legjobb választás a gyermekek töltőanyag párnák. Bár a természetes gyapjú és számos előnye van, még mindig rossz a gyerekeknek.

Ha úgy dönt, egy párnát belőle, vásárolja meg a terméket a vegyes töltelék (gyapjú és műszálas) a baba. Szintetikus adalékanyagokat nem csökkenti a pozitív tulajdonságait, természetes anyag, és hogy nagyobb rugalmasságot, erőt és tartósságot.

buckwheat husk

Mi lehet a gyermek válasszon egy párnát töltőanyagot és mérete

Előnyök: természetes, magas légáteresztő, kiváló támogatást a nyak és a fej, nem okoz allergiát, nem indul poratka, akkor töltse ki a töltőanyag és magasságát a párnát.

Hátrányok: hangos, elég nehéz és szokatlan, a nagy tömeg.

Buckwheat husk - természetes töltőanyag üzem, amely nagyon népszerű lett az utóbbi időben. Ez nem okoz allergiát, valamint lehetővé teszi, a levegő áramlását, nem törik darabokra, könnyen veszi az alak a fejét, és merev ahhoz, hogy tartsa őt szolgálni támogatja a nyakát.

Kis hajdina pehely dot masszírozza a bőrt, javítja a keringést. Sűrűség és a termék magassága állítható visszavonja a cipzár a fedél és burkolt vagy hozzá egy kis hajdina.

A hátránya ennek a töltőanyag susogása, ami bosszantó, különösen érzékeny gyerekek. Merevsége miatt az ilyen párna lesz egy kis időt, hogy megszokja, így ez a legalkalmasabb, hogy a gyermek, aki aludni egy matracon nélkül fejtámlát. Mossa hajdina párna tudja csak fedezni és a töltőanyag rendszeresen szellőztetni és száraz.

Szintepon, hollofayber, hattyú le

Mi lehet a gyermek válasszon egy párnát töltőanyagot és mérete

Előnyök: kis ár, lehet mosni a gép, könnyű, hollofayber jó rugalmasság, ez nem okoz allergiát, nem indul el a poratka.

Hátrányok: Lehet villamosított, rosszul felszívja a nedvességet, fűtött, hattyú le túl puha, Szintepon nagyon gyorsan viszik.

Szintepon, hollofayber. hattyú le - mesterséges anyagokat gyakran használják, hogy töltse ki a gyermekek párnák. Ezek nem okoznak allergiát, könnyen mosható, gyorsan szárad.

A fő hátránya - a hiányzó légáteresztő képessége, ami miatt a szintetikus párna gyorsan felmelegszik, és a baba feje izzadás. Ezenkívül szintetikus töltőanyag meglehetősen gyorsan elveszti térfogatát, különösen Szintepon.

Ami a keménység, a legjobb mesterséges töltőanyagok megfelelő hollofayber. Swan le - nagyon puha, és nem alkalmas a gyermekek számára. Továbbá, a merevség a párna függ a töltőanyag mennyisége nála többet - annál nehezebb lesz.

Mi lehet a gyermek válasszon egy párnát töltőanyagot és mérete

Előnyök: jó keménységű, kiváló rugalmasságát és feszességét, ritkán okoznak allergiát, nem igényel speciális ellátást, nem indul el a poratkák, a tartósság, natralnost.

Hátrányok: nagy költség.

Természetes latex - népszerű töltőanyagok óvodai párnákat. Ez egy hangsúlyos ortopédiai tulajdonságok: nagy rugalmasság és a rugalmasság. Ez az anyag ritkán okoz allergiát, könnyen tisztítható, és hála a különleges porózus szerkezet jól át a levegő áramlását és tökéletes, mint töltőanyagot gyermekek párnák.

Az ilyen párnák a legdrágább, de nem drágább, mint egy jó éjszakai alvás, és a baba egészségét.

Memoriform és PPU

Mi lehet a gyermek válasszon egy párnát töltőanyagot és mérete

Előnyök: jó keménységű, kiváló rugalmasságú, alkalmazkodik a körvonalait a fej és a nyak, ritkán okoznak allergiát, nem igényel speciális ellátást, nem indul el a poratkák, a hosszú élettartam.

Hátrányai: a magas költségek, esetenként tartalmazhatnak olyan ártalmas komponenseket elején felhasználás furcsa szaga, gyenge nedvesség felszívódását, ez fűthető.

Hab a „memória-effektus” Memoriform - innovatív anyag. Elég nehéz, nem halmozódik fel a nedvességet, tartós és nem igényel speciális ellátást. Hatása alatt a sugárzó hő a testből a gyermek, hab Memoriform tárolja a körvonalait a fej és a nyak, és a baba nem nyomja őket, és fogadja a fenntartása egy éjszakán át kényelmes és természetes helyzetben.

Azonban ez az anyag számos hátránya van. Először is, bizonyos típusú memoriform melegen tartani, és aludni egy ilyen párna lehet meleg.

A második egy elég jelentős hátránya - lehetetlen, hogy ellenőrizze a készítmény egy ilyen párna, hiszen szinte nincs olyan gyártó nem hozta nyilvánosságra azt. Ezért fontos, hogy ellenőrizze az összes minőségi tanúsítványok (pl CertiPUR et al.), Hogy tudom, hogy pontosan mi van a párna nem káros a gyermek elemek. Emellett egy ilyen párna lehet elég hosszú ideig, hogy illata kellemetlenül.

Miért fontos, hogy válassza ki a megfelelő ülésmagasító

Mi lehet a gyermek válasszon egy párnát töltőanyagot és mérete

A nem megfelelő méretű, formájú és típusú töltőanyag párna okozhat sok járó betegségek a gerinc. Mert ő hasznosítás lesz szükség a hosszú távú kezelés: masszázs, gyógytorna, rajta speciális ortopéd gallér, akik orális szerekkel. A gyermekkorban, amikor a gerinc, mint a gyurma, és lehet hajlítani az elmúlt hónapban, ez különösen fontos.
Íme néhány a következményeit rosszul kiválasztott párnák:

  • fájdalom az alkar, a nyak és a trapézizom izmok;
  • scoliosis;
  • a fejlődés korai szakaszában nyaki degeneratív porckorong betegség;
  • fejfájás;
  • fáradtság.

A felnőtt életben, befejezte a kúra gyermekkori betegségek súlyosbodnak, így a választás a gyerekek párnák nem csak befolyásolja az egészségi állapota a baba ebben az időben, hanem arról, hogy hogyan lesz a jövőben.

Tippek a kiválasztása

Mi lehet a gyermek válasszon egy párnát töltőanyagot és mérete

Ellenőrizze a rugalmassága párnák lehet, nyomja rá. Minőségi termék néhány másodpercig megnyomása után eredeti alakját.

Anyag borító gyermekek cikkek kell tenni a természetes szövetek: karton, pamut, len, selyem. Fényes és színes színek jobban elkerülhető. Színezékek nem mindig biztonságos és allergiát okozhatnak. A varratok a takarót kellene elsősorban belső, közös, erős és rugalmas.

Célszerű fedjük be egy cipzár. Így könnyebb lesz nyomon az állam a töltelék. Ezen túlmenően, a használat során az esetben lesz piszkos az első helyen, és nem feltétlenül véglegesen törli az egész párna teljesen.

Ellentétben a hagyományos, ortopédiai párna, nem csak egy jó támogatja a fej és a nyak, a gyermek, hanem arra szolgál, hogy ne alakulhasson ki, hogy a jövőben járó betegségek betegségek a gerinc.

Lelkiismeretes gyártók feltüntetik a termékek idejük biztonságos használatát. Meg kell tartania, és annak lejártakor párna kell dobni. Mindig kérje az eladó a megfelelőségi tanúsítvánnyal.

Ügyeljünk arra, hogy a párna csak a fej és a nyak a baba. Ha a gyermek folyamatosan csúszik le, és teszi a kezét a feje mögött, egy párnát választott rosszul, és akkor azt ki kell cserélni.

Gyakran az egészség megőrzésében szerepet játszhatnak a dolgokat, hogy jelentéktelennek tűnik első pillantásra. Helytelenül kiválasztott ma párna túl lágy, és a legtöbb anyag allergiát okozó, veszélyezteti a gyermek egészségügyi problémák a jövőben. A jobb oldalon, jól illeszkedő párna baba mély alvást, és boldogan, és hogy neki egy álom - felnőtt felelősség.