Mi megöli a szeretetet, és hogyan tudjuk megvédeni a szívet, creu

Mi megöli a szeretetet, és hogyan tudjuk megvédeni a szívet, creu

Az emberek évszázadok megy a háborúba, dobja anyaországok és legyőzni minden akadályt a szeretet nevében. Ez az érzés dalokat, ódákat és verseket, és csak a szeretetről, hogy lőni annyi filmet a világon.


És bár semmi sem erősebb, mint a szerelem, de mindegy, és akkor megöli.
Sajnos, ma is sok erős családok omladozik, mint a homok várak, csak azért, mert az emberek nem tudják, hogy még az igazi ellenségei az érzéseiket, és nincs ideje, hogy megvédje a szeretet elleni csapások és félreértések.

Szóval mit lehet ölni szerelem. És hogyan lehet megvédeni a haza és a szíved hívatlan és kegyetlen gyilkosok olyan fényes érzelmek?

Árulás - ez a legnagyobb ellensége a szeretet.
Ez a pusztító erejét sokkal jobbak, mint a cunami, a viharok és még földrengések. Az árulás szó kopogtat a talaj a lába egy szerető ember, ami őt örökre meggondolja magát, akit korábban imádott és bálványozott. Még ha az árulás van bocsátva és elfelejtett (ami nagyon ritkán fordul elő), a korábbi bizalmi szerető pár még mindig nem jött vissza soha.

Attól függően, hogy az egyensúlyt, és a szabadság - ez egy másik tényező, amely képes elpusztítani a kapcsolatot.
Ez lehet hasonlítani egy tál súlyát, ha a legcsekélyebb módon ki az egyensúlyi helyzet azzal fenyeget, bűnbánóan a családi boldogság. Az erős függése a partnerek egymáshoz, valamint az extrém fokú szabadságot nem részesül a szeretet, lassan forgatva sem beteg kata, vagy züllött vendégeket.Tovább gyilkos - a múlt.
Jelen van minden ember, de néha az emberek élnek annyira múltjuk, hogy minden nap, hogy elveszíti őt, és vele együtt, és a szeretet. Múltbeli hibákat, már lenyűgöző és együttérzését átmenetileg vak személy, adja meg a valós idejű és a valódi érzéseit.

Elhamarkodott kényszerítve események szintén ritkán segít a szerelemben.
Ma az emberek próbálják élni csak egy nap, ami néha teljesen elveszi az ízét a legfényesebb érzelmek. Gyors szex az első randin, gyors eltávolítása az egyik szeretője a másikra, és más hirtelen döntést, hogy nem hagyja el a plátói érzéseket nincs esélye. A szerelem alapja kizárólag a szenvedély. Ő él nagyon kevés.

Kevesen tudják, de a barátság megöli a szeretetet.
Téves megítélés, hogy a felesége legyen több barátot, mint szerelmesek, most nincs senki a családban. De ez egy magas szintű kényelmet szeretők, és teszi őket végül úgy érzi, az unalom és a közöny egymás felé. Szerelem van kötve, hogy valami kimondatlan és titokzatos. különben elveszíti az igazi varázsát és vonzerejét.

Tovább a listán az ellenség a szent érzések telepedett le a rossz szokások.
És itt beszélünk nem csak a dohányzás vagy étkezés éjjel. Minden ember az élet során kialakult a „rossz” szokások, amelyek nem mindig csodálta a partnere. Vannak, akik nem szeretnek zoknit, szépen lefektetett egy éjszakát az akkumulátort, vagy a kandalló, és néhány rémült zöld maszk a felesége arcát, amely már vált egyfajta rituális éjszakára.

A különbség a prioritások és értékek az életben - ez egy másik gyilkos családi boldogságot, ami nem az első napon az együttélés, de még mindig észrevehetően gyors szünetek és erős, akkor még úgy tűnt, a tökéletes egység.
Az emberek csak szükség van egy közös alapot, vagy hamarosan nem is beszélni bármiről.

És bezárja a lánc káros hatások idegenek.
Ez lehet nem csak ismerik a szomszédok a lépcsőházban. Néha még a legközelebbi rokonok és a szülők is jelentősen csökkentheti egy romantikus kapcsolat. Ezért minden házaspárnak, hogy saját családi fészek, ahol nem lesz arra, hogy egyedül legyen a szeretett egy.

Ne felejtsük el, hogy közölje a barátok