Mi QTS és mit eszik

Mi Qts és mit eszik?

Tragikus az információt ebben a témában rendkívül kicsi. Ismerve a magyar mentalitás, az emberek szeretnének létrehozni, kitalálni, számolni, és tegyen meg mindent a saját kezében van. Nem semmi telt oktatási folyóiratok, mint a „Radio” vagy „Modelist designer”. De hogyan tudjuk elérni a kívánt eredményt, ha megzavarja a paramétereket, és néha úgy vélik, hogy nem a legfontosabb a tervezés az egész hangszóró. Véleményem elektroakustika- elsősorban a tudomány gondos tervezés a komplex megközelítés és ebben az esetben meg kell felelnie. De figyeljük a fejlesztés a magyar CarAudiostroeniya, magam, arra a következtetésre jutott, hogy a legtöbb a „szakértők” megközelítést a téma empirikusan. Ie usislok- set nem játszik, akkor van egy másik. Tedd a vezetékeket - Nem, akkor már mások. Miért - HZA elektroakusztikus, mint bármely más tudomány (akár még az autóiparban) - ALL Parameres fontos.

Egy rövid részlet a meghatározásokat az amerikai tankönyv elektroakusztikus:Fo. Fo- értéke rezonanciája a hangszóró, ami a tervezés ingyenes Levegő- azaz anélkül, akusztikai tervezés, mértékegysége a Hertz.

Qms- Ez érték- „jósági tényező”, amely jellemzi az a mechanikai veszteség a mobil rendszer. A valóságban ez a paraméter az összes jellemző ohmos veszteségek eltérően Revc, a mechanikus és elektromos alkatrészek a hangszóró. MIR-érték nem lehet kifejezni bármilyen mértékegységben, de hatással van a Qts elem és állíthatja az utóbbi.

Qes- Ez az érték is van lehetőség, a „Q” jellemzi áramkimaradás a mozgatható rész Revc hangszóró. Mivel nincs mértékegység, valamint hatással van a kapott paraméter Qts. Állítsa be a paramétert használjuk BL.

Ez a tényező Qts-elektromos veszteségek (Qes) és mechanikus (QMS), nincs egység.

Szükségtelen Definíció 1 / Qts = 1 / Qes + 1 / QMS.

Mindkét érték veszteségek (Qes és Qts) - összekapcsolt és összefüggő változása hatással vannak egymásra változás. Azonban, ha Qes nem haladhatja meg az 1 (egy), akkor MIR meghaladhatja egységét annak érdekében, de lehet kevesebb, mint 1 (egység).

Ebben a tekintetben a nagyobb érték a megadott értéket Qes (így definiálja több akusztikus design).

A gyakorlatból, jól hangzó rendszerek hajlamosak a QMS 1tse (1,5; 3).

Ez az üzenet válasz a felvetett kérdéseket itt:

Ami a paraméterek változására TS hangszóró rendelkező 2ve vagy több tekercsek konkrét példát nézzük meg később.