Mi szemviszketés

Ha felül keletkezett a régi időkben a nemzeti jelek alapján úgy tűnik, hogy a legtöbb közülük kapcsolatos változások a szokásos emberi állapot (bizsergő érzés a sarok, szemviszketés, stb.) Még azokban az ókorban őseink odafigyelt az egészségüket és megpróbálták összefüggésbe hozza a későbbi változások örömét vagy bánatát.Nézzünk néhány népszerű babonák kapcsolódnak a szemet, például, hogy mi a viszketés a szemét.

Mi szemviszketés

Mi karcos bal szeme?

Legenda szerint, a bal szem viszket:- A váratlan hír

Mi jobb szem viszket?

Minden alapján azonos jelek, a jobb szem viszket:

- öröm, nevetés

- Egy régóta várt találkozó

- hogy találkozzanak egy szeretett

- könnyek, bosszúságára

Mint látható, meglehetősen kétértelmű értelmezéseket: a jobb és a bal szem, például lehet karcos a könnyek, ami nem meglepő. Egy tudományos szempontból, minden egyszerű: fésülés a szemeit, mi irritálja a bőrt, és serkentik a termelés a könnyek.

Hidd ezeket a jeleket, akár nem - az üzleti. Sokan közülük hang nagyon buta, de még mindig vannak minden alapot nélkülöz.

Ha az olvasó érdeklődését a véleményt, az információs táblák kell használni, csak a szórakozás és szórakoztatás, anélkül, hogy vakon saját előrejelzéseket. Ez hinni magadban, és minden jól megy, még akkor is az volt írva, hogy a szem viszket a könnyek. Ne felejtsük el, gondolatok valósult meg, ezért úgy gondolja, pozitív és elhajt magából mindent negatív. Ha úgy gondolja, hogy minden rendben lesz, hogy meg fog történni.