Mi van, ha a gyermek verték

A fiam iskolába megy, így most már, hogy rendszeresen jelennek meg a kört a fiatalok, és beszélni a kapcsolat már most is hallgat a tizenévesek körében. Ami a gyermekek iskolai verekedések, azt lehet mondani, egy dolog - a jelenlegi leszámolás a tizenévesek is a végén a kapcsolatot a szülők a bíróság előtt.Csak néha a szülők egyszerűen nincs más út, hogy megvédje a gyermek az iskolában és az utcán. Tehát, beszéljünk arról, hogy mi a teendő, ha a gyermek verték.

Ha egy gyermek megverték az iskolában

Ha a gyermek verték az iskolában, és ő még mindig az iskola épületében, amellett, hogy a jogszabály került kidolgozásra, hogy az esemény zajlott lenni, valamint bevonja az e törvényben látható sérülés a test a gyermek. Tagjai jogszabály alá kell írnia legalább két, az iskola munkatársai.

Majd annak érdekében, hogy az orvosi segítséget a gyermek, meg kell alkalmazni a mentők a gyermeket vizsgált szakemberhez. Ismét leírja egy lapon ellenőrzés minden sérülés, amely az érintett gyermek teste.

Hogyan kell büntetni az elkövetőt, aki megverte a gyermek?

Mi van, ha a gyermek verték

Kérdés megválaszolása előtt, mi a teendő, ha a gyermek verték, el kell dönteni, hogy mit szeretne, hogy egy eredményt.

Te elég, hogy a szülők a gyermek elkövető kompenzálására anyagköltség, hogy már felmerült, miután a gyermek verték helyreállítani az egészségét. Plusz azt szeretnénk, hogy kártérítést kapnak erkölcsi kárt okozott az elkövető. Ha igen, akkor el kell menni a bíróságra egy kártérítési kérelem. A mintát a követelés, lásd alább:

Ha a tinédzser, aki megverte a gyermek, tudom, hogy egy személy diszfunkcionális, és még inkább, ha olykor bánt, akik gyengébb vagy annál fiatalabb, akkor érdemes és hogyan kell bíróság elé.

Hogyan, hogy bíróság elé az aljnövényzet, verték a gyermek?

Mi van, ha a gyermek verték


Ha szeretné, hogy a bántalmazó hozta, hogy büntetőjogi felelősség, érdemes figyelembe venni a következőket. Ahhoz, hogy büntetőjogi felelősséggel olyan személyek, akik elértek egy bizonyos kor a büntetőjog.

Ha a gyermek verték, és ennek eredményeként, aki több súlyos sérüléseket, akkor lesz egy sokkal súlyosabb büntetést, és büntetőjogi felelősséggel óta 14 év.

Itt lesz a büntetőjogi felelősség cikkében előírt 112 a büntető törvénykönyv Magyarország és a 111. cikk a Btk.

  • Ha a gyermek megverték, és Isten ments, persze, ez oda vezetett, hogy az a tény, hogy a kár veszélyes élete (elvesztette látását iszap pletyka kapott egy mentális zavar lett drogfüggő, és így tovább), akkor fogunk összpontosítani súlyos testi sértés .
  • Amennyiben ilyen hatások nem jönnek, de ez még mindig egy gyerek kellett kezelni, több mint három héten át, beszélünk mérsékelt károkat az egészsége.

Tehát, ha azt szeretnénk, az a személy, aki megverte a gyermek került bíróság elé, miután a trauma center, vegye fel a kapcsolatot a rendőrség, minél hamarabb, annál jobb, és írjon egy nyilatkozatot arról szól, hogy a gyermek, hogy a bántalmazó üldözni.

Az alkalmazottak is küld, hogy az orvosi vizsgálat a bíróság, amely már vizsgálta és meghatározta az általa okozott kárt a gyermek egészségére.

  • Ha a gyermek által okozott verés vagy könnyű sérülés, ez lesz a bűncselekmény a magánvádas. A rendőrség fogják gyűjteni az eredeti anyag, amelyet be kell nyújtani megfontolásra a bíró.

Miután az anyagot szállítják, akkor meg kell kérni a bíró nyilatkozatot a nevét, hogy nyissa meg a bűncselekmény egy magánvádas. Ebben az esetben bizonyítani az alperes bűnösségét van saját, segítség nélkül az ügyészség. Íme egy példa a:

Mi van, ha a gyermek verték

  • Pontjában említett esetekben a 112. cikk vagy 111. a büntető törvénykönyv, a vizsgáló testületek az előzetes vizsgálat és elküldte a bíróság megfontolásra már az ügyészség. Ügyész ebben az esetben fog működni, mint egy képviselője az ügyész.

De ne felejtsük el, hogy ha képesek vonzani a személy büntetőjogi felelősségét, akkor ez a „megbélyegzés” marad vele egész életében. Ezért folyamodik büntetőjogi büntetés, véleményem szerint ez csak abban az esetben, ha egyébként már nem lehet az ember, akkor is, ha még mindig nem elég egy felnőtt, jogszabály.

Legvalószínűbb ez adja a tinédzser próbaidő. De ebben az esetben fog esni szigorú ellenőrzése alatt az ő magatartását, a rendvédelmi szervek és intézmények gosudartsvennoy fiatalkorú.

Itt van, mit kell tenni, ha a gyermek verték. Általánosságban véve, próbálja meggyőzni a gyermek az, hogy a legfontosabb dolog az életben - ez az egészség, a veszteség, amely lehet egyszerűen pótolhatatlan. Ezért jobb, ha távol marad az agresszív fiatalok és a bajok az iskolában mondani először.