Mi van, ha az elveszett karikagyűrű, serviceyard-kényelmes otthon kéznél

Mi van, ha az elveszett karikagyűrű, serviceyard-kényelmes otthon kéznél

Szinte az összes dekoráció leszármazottja rituális tárgyak, de csak kevesen tartották mágikus értelmében napjainkig. Az egyik ilyen ékszer - jegygyűrű, amely a mai napig annak köszönhető, hogy sok és babonák. A legrosszabb, ha eltűnt. Mi van, ha az elveszett karikagyűrű? Vajon tényleg olyan szörnyű? Minden jelzi egy teljesen anyagi magyarázatot. Tudassa velünk, és megbeszéljük.Mi ez - egy jegygyűrű?

Úgy tűnik, hogy mi lehet a kérdés? Ez - keskeny keret, amely a menyasszony és a vőlegény fel egymás után a lakodalom - a világi és egyházi. Tény, hogy a dolgok nem olyan egyszerű.

alakja ügyek

Ez az objektum saját jellemzői:

 • hiánya kövek;
 • hangerő hiánya elemét azonos fém;
 • hiányában a legkisebb szabálytalanságok.

Fontos! Fajta díszítés - önmagában a jele. Sima gyűrű nélkül dudorok és üregek, megjövendöli egy boldog családi élet. Körülbelül unió, ahol az összes problémák megoldódtak békésen és csendesen, ahol a különböző vélemények nem vált oka a viszálykodás, a szív akar, valószínűleg mindenkinek, aki valaha is úgy döntött, hogy feleségül. Ezért volt egy ilyen jelzés.

Anyagok - vannak prioritások

Jegygyűrű készült többnyire nemesfémek:

Fontos! A legnépszerűbb fém - arany. Az ilyen preferencia és a leginkább, hogy sem egy praktikus magyarázatot. A fém mindig értékelik, és abban az esetben, súlyos pénzügyi nehézségek igazán segíteni a család veszélyben. Ebben az esetben ez könnyen olvad, úgyhogy ékszerészek szeretem, mint például a platina. Igen, és a megjelenése az arany már ugyanez nem mondható el a gyorsan sötétedő ezüst. De ahhoz, hogy eladja a jegygyűrű mindig is a leginkább szélsőséges intézkedés, ha nincs más választása.

Eljegyzés és esküvő

Sok pár választani csak egy esküvő - világi. Mások inkább házasodni a templomban. A mi korunkban, és hogy a másik megengedett, mindkét család egyenlő jogokkal rendelkeznek.

De itt a szimbolizmus kissé eltérő ezek a szertartások:

 • A palota esküvők a menyasszony és a vőlegény csere jegygyűrű, vagy akár egyáltalán nem tud viselni őket.
 • A templom használt jegygyűrű, amelyet a pap végez rituális.

Fontos! Száz évvel ezelőtt, a különbség ezek a témák nagyon nagy volt. Jegygyűrű viselt a megbízás során, vagyis a megbízás - nyilvános vagy titkos. Esküvői készen az esküvőre. És ezek és mások tartották a családi örökség, együtt tartani más szent tárgyakat, és továbbment.

Magic Gold felni

Ősidők óta, esküvői zenekarok tulajdonított mágikus jelentősége van:

 • Volt egy rituális: egy férfi viselt arany gyűrű kövek nélkül, és mossa ki az esővíz. Azt hitték, hogy azt ígéri, az egészséget, erőt és a jólét.
 • Nagyon aggódik őseink és a legkisebb kárt a betegnek. Azt hitték, hogy a karcolások és horpadások nem ígérnek semmi jót.
 • És ha a vőlegény vagy menyasszony történt dobja a szertartás előtt és közben is - rosszabb előjel nem volt egyszerű. Ez előrevetíti megtagadná a házastárs, vagy egy gyors halálát.

Mindezen okok miatt, ez elég egyértelmű, hogy felmerül a kérdés, hogy mi a teendő, ha elveszett jegygyűrű.

A gyűrű eltűnt - mit jelent ez?

Sok ember, aki általában során ezek a jelek a szeretet és a hűség, veszteség szent tárgyak tekinthető, ha nem is rossz ómen, majd legalább aggodalomra ad okot.

Babonás ember azt hiszi, hogy ha az elveszett karikagyűrű, hogy megjósolja:

 • válás;
 • árulás a házastárs;
 • nagy pénzügyi költségeket;
 • Inkább az a probléma, egészség.

Fontos! Veszteség az jegygyűrű néha tekinthető hírnöke közelgő halál egy szeretett. Mindenesetre, az emberek hajlamosak azt hinni, a mágia, elkezdtek félni a integritását a család.

Ez valójában?

Jelek - összetett jelenség. Pszichológusok még vitatkoznak, hogy pontosan mi történik, ha valami történik, boded rossz hatásokat:

 • felsőbb hatalmak küld embereket a jele, hogy nem lesz valami szörnyű;
 • emberek, akik tudják, mi az a jel semmit, kezd számíthat a következményeket, így hozza ezeket a következményeket.

Mi van, ha az elveszett karikagyűrű felesége?

Elég gyakran a helyzet úgy néz ki, mint ez:

 1. Feleség szilárdan hitte, hogy a veszteség - egy árulás a férje.
 2. Néha kezd gondolni.
 3. A férj úgy érzi, hogy a felesége beszél vele, mint valami rossz.
 4. Észreveszi kihallgatás néz ki, és szokatlan intonáció.
 5. Nem szereti, hogy a felesége valami gyanús, akkor is, ha ő okos, és nem fejezik ki hangosan.
 6. Kezdi figyelni, hogy más nők, akik nyugodtabb.
 7. A végén jön a hűtlenség, és még mielőtt a válás.


Fontos! Ezért, ha egy nő elvesztette jegygyűrűjét, ezért nem feltétlenül szükséges. Nem szükséges annak feltételezésére, férje, amit nem követett el - gondolatok hajlamosak kapcsolja be keresetet, tehát ha úgy gondolja, hogy a fele meg a baj - így végül történt.

A férje elvesztette jegygyűrűjét - mi a teendő?

Men elveszíti gyűrűk nem ritkábban feleségeik. És ez nem számít, akinek keze már nem egy drága szív díszítéssel. Ez az arany sáv olyan megbízhatatlanok - elég sima, minden alkalommal megpróbálja csúszik vagy naplemente bárhol, ha kivette a tisztítás során.

Akárhogy is, ne ess kétségbe. A legjobb, hogy megpróbálja megtalálni a dekoráció. Házak kell újra csinálni a tisztítást, különösen, ha a terméket a lakásban sokat. Ne lepődj meg, ha kell, hogy álljon a szekrényben vagy a hűtőszekrény. Kis dolog megtalálni, ahol a naplemente, hogy közbenjárjon a tulajdonosok.

Azonban nem kell aggódni, különösen, otthon még mindig ott van - persze, ha a baba nem jön szóba, hogy húzza le a WC-vel.

, Nem kár lesz eljárni oly módon, hogy gyorsítsák fel az eljárást:

 1. Emlékezz, ahol a gyűrű elvész, és mit tett.
 2. Menj végig a sarkokat, ahol volt.
 3. Ellenőrizze az összes elem, hogy aggodalomra ad okot.
  Mi van, ha az elveszett karikagyűrű, serviceyard-kényelmes otthon kéznél

csintalan manó

Bármerre nézett, és nincs értelme? Megpróbálja megbékíteni a házakat. Például: „Brownie, Brownie, játszani, és add vissza!”. Tudod, hogy a sarokban egy tálka tejet, és a következő tegye az édességet - mondjuk sütit, mint például egy élvezet.

Fontos! Ez gyakran segít még azok is, akik nem hisznek a szellemekben - csak egy személy ellazítja, gondolatai így hamis emlékek, és a jobb oldalon - éppen ellenkezőleg, gyere vissza, és minden a helyére kerül. Ennek eredményeként, ha a férj vagy a feleség elvesztette jegygyűrűjét, ez az. És semmi többet.

Ha ez nem volt otthon

Még rosszabb, ha nem tudja, hogy hol sikerült elveszíteni a gyűrűjét. De nem hiszem, hogy a feltételek élnek kizárólag gazembereknek, akik csak arra vár, hogy csökkenni fog a kezébe egy alany kedves zsebében. Lehetséges persze, hogy így van, de még mindig próbálja:

Főként körül pontosan ugyanazok az emberek, akik szintén veszít egy drága dolog, és tökéletesen értem. És lehetséges, hogy valaki megadja a gyűrű nélkül is kártérítést vagy egy doboz juice.

Ha minden kötél szakad

A gyűrű nem talált? Ez kellemetlen, de ez nem számít. Tovább haladva több szempontból is. Minden attól függ, a karakter:

 • Ön - egy erős ember, képes felelősséget vállalni, és elrejteni az érzelmeiket;
 • nem igazán hinni magadban, akkor szükség van a támogatás.

A helyzet nagy akaraterő

Az első esetben nem tud semmit mondani a feleségének. Egyszerűen vásárolni vagy rendelni az új gyűrűt pontosan ugyanaz, mint az előbbi. A legfontosabb - ne hagyd, hogy a család úgy érzi, hogy Ön némileg megzavarta, akkor fogja a nyugalmat, nem fog várni a bajt - és ő nem jön.

Fontos! Ez - kockázatos módja, és ez csak egy nagyon erős ember. Gravírozva a gyűrű jelentősen megnehezítheti az esetben - meg kell találni az azonos mester, és nem ugyanaz felirattal.

Minden más esetben

Minden más esetben érdemesebb erre:

Fontos! Ha házas, forduljon a plébániai és kérjen egy pap áldja meg az új gyűrűt.

A gyűrűk nem vesznek

Vannak dolgok, persze, a különlegessége, hogy élni az életüket. Mégis, meg kell próbálnunk, hogy ne adjon nekik az akarat, különben - akkor időszakosan a tulajdonosok által, és elrejti a legváratlanabb helyeken.

Mit lehet tenni a gyűrűt, hogy mindig szem előtt?

 1. Tiszta ház.
 2. Állandó szokások.
 3. Szép megjelenés.
 4. A helyes viselkedést alatt harcol.

tisztaság

A különböző korú ember másképp néz ki. Egyes - az esküvő után gyorsan fogyni, mások - hizlaló. Ruházat vásárolt új, de a jegygyűrű nem tehet semmit.

Vajon tényleg semmi? Ellenőrizze, hogy szilárdan ül az ujját nincs vágy, hogy csúszik. Ha van - megy egy ékszerész, és, hogy illeszkedjen a gyűrűt az új intézkedés. A elvesztésének kockázatát drasztikusan csökken.

tiszta ház

A ház, ahol minden dolog tudja a helyét, hogy elveszítesz valamit elég nehéz. Miért van - nehéz! Szinte lehetetlen. Mágikus vagy nem, de egy gyűrű vagy fülbevaló, akkor is, ha elfelejtette őket a hűtőbe, biztos, hogy újra a koporsót. Nem is vesszük észre, hogy ez hogyan történik - mindezt a gépen.

Különösen fontos, hogy meghatározza azt a helyet, hogy hova tegye dekoráció, mielőtt megy a fürdőszobába.

Fontos! Azt észrevettem, hogy a gyűrűk gyakran eltéved ott, és néha véglegesen. Hozzászoktatni magát, és távolítsa el a félig-gyűrűt és a többi szépen és tedd őket egy külön erre a dobozban.

Szokások - az alapja a sorrendben. Vigyázz magadra és a házastárs a különböző helyzetekben:

 • Ahol minden van hozza gyűrűk, órák, karkötők, ahol akadályozzák tenni valamit?
 • Amikor a munka befejeződött - mi folyik a dekoráció?

Fontos! Ha bármely művelet ismétlődik minden nap (pl mosogatás vagy varrás), helyezze a következő tartály, amely tudunk gyűrű vagy lánc. Akkor tudni fogja, hogy nem hagyta neki, hogy az ő sorsa.

Kultúra veszekedés

Anélkül vita házasélet teljes. Még ha az emberek nagyon szeretik egymást, és képesek legyenek elfogadni bizonyos kérdésekben nem tudnak megállapodni. Meg kell megérteni és elfogadni. És ne vegye ellenzék, mint egy halandó bűncselekmény és egy ok arra, hogy a válást. És ez nem történhet minden esetben - így közben egy érv húzza le a gyűrűt, és dobja valahol, akár saját térfelén, vagy csak a sarokban. Ez, és nézd elgurult, és amikor egy ilyen hozzáállás jele válás minden bizonnyal valóra.

Ha talál egy gyűrűt

És mi van, ha a tulajdonos nem talált, és el kell hagynia a gyűrű otthon - nem dobja ki? Tovább haladva több szempontból is.

Ahhoz, hogy egy tárgy a legközelebbi templomba, vagy szeretet.

Szaga, hanem más dekorációk.

A jótékonysági szervezet fogja találni a módját, hogy forgassa a gyűrűt a pénzt, és akkor már nem viseli a felelősséget. Ami a gyártás egyszerű ukrasheniy- venni itt. Ezek a tárgyak mindig magában hordozza az információt a korábbi tulajdonos, aki valamilyen oknál fogva nem tud beszélni. Te semmit ez az ember nem tudja, ezért ne próbálja átvenni a sorsát. Giving ékszer ékszerész, elkezdi kezelni azt, hogy egyszerűen a fém - az anyag, amelyből meg lehet tenni valamit.