Mi van, ha az érzések hűtjük

Próbáld megérteni, mi befolyásolhatta a változás, mi volt a viszony az utóbbi években, hogy voltak-e konfliktusok. Gyakori veszekedések és vádaskodások hagyott negatív nyomot a lélek és távolodik az ember. Lehet, hogy csalódott a kiválasztott, vagy hagyja a csalódás az ő szívében.Próbálj meg emlékezni a jó dolgokat a kapcsolatot: azokat a pillanatokat az élet, amikor jó volt, hogy közel legyen valaki. Jó emlékek segít újraéleszteni az érzékek a kiválasztott.

Próbálja meg, hogy egy szeretett egy őszinte beszélgetés, amely szükséges ahhoz, nyugodt környezetben található, egy csendes hang nélkül azt állítja, nyilatkozatok és vádakat. Próbáld megérteni az érzéseit és a problémák a beszélgetőpartner. Lehet, hogy távoli rokonságban külső tényezők, amelyek jelentős hatással van a pszicho-emocionális hangulat. Ez lehet a probléma a munkahelyi konfliktusok rokonok, stbVegyük az első lépést a konvergencia. Lehet, hogy egyedül lenni. Mehetsz egyedül a városban, vagy egy másik csendes helyen. Átmenetileg elhatárolja magát a hazai problémákat és külső ingerekre. Hagyja magát, hogy élvezze a közös kommunikáció.

Próbálja meg megváltoztatni valamit magad - ez vonatkozik a megjelenés és a belső állapot. Jön a munkából, ne vágja le magad egy számítógép-monitor, és csak ült ott. Reggel időt arra, hogy kérje a fele jön nap, gyengéd csókot, mielőtt elhagyja, és kívánunk minden jót. A nap folyamán, hívjon és néhány szót arról, hogyan unatkozik, és várjuk, hogy találkozót. Néha, annak érdekében, hogy fenntartsák a szeretet nem elég részletes, amelyben a szeretet és gondoskodás a személy.