Mi van, ha nem tetszik, hogy a ruha az ember

Mi van, ha nem tetszik, hogy a ruha az ember

Gyakran ajkáról a lányok hallani panaszt a tény, hogy a bosszantó stílust a fiatalok. Úgy tűnik, hogy ha szereted, hogy mi a különbség, amit egy személy visel? Kiderült, hogy van különbség, mert él a társadalomban, az emberek és a kapcsolatok érzékeny a befolyását.Mi a teendő, ha ugyanaz a párt fogsz, mint egy modell, és egy férfi öltözött egy kapucnis és farmert viselt bővített térd? Van egy módja annak, hogy meggyőzze őt változtatni, ezáltal szabaddá a pár smirks és suttog a háta mögött?

Eredményre ebben a kérdésben csak bemutató vékony női megközelítés.

Először is dicséret egy ember, ő, mint a. A szekrény nem kizárt, üzletek és több tisztességes dolog, elfelejtett mester. Gyorsan Áttekintéskor véletlenül találni „nagyon tetszett” a dolog, és kérjen egy férfi, hogy viselje. Ne alkalmazza ejteni néhány bókokat ő megjelenése, egészen kifejezések a hasonlóság annak profilját profilja Alena Delona, ​​ki ez a póló kiemeli a lehető legjobban. Ez a módszer tökéletesen működik, és egy ember, nem sejtve semmit, hallgatni az ajánlásokat.A következő lépés - a közös fellépés a piacok, butikok, hogy megvásárol egy helyettesítő imádott, de sokkal kopott dolgokat. A választás új ruhát, könnyedén és finoman utalt egyebek szalonképes öltözködési stílus. Néha az ember megérti ezt, példák dolog. Változás az összes egyszerre egy fiatal férfi ruhatára nem szükséges, ebben az esetben nem akadályozza a fokozatos intézkedéseket.

Mindenféle ünnepségek, partik, céges rendezvények egy jó lehetőség, hogy felszerel ő öltözködése maguknak. Amely dolog lenne gondolkodni rajta, akkor valószínűleg el fogja érni, hogy ez továbbra is viselni legalább egyszer, ugyanakkor így ellenőrizni, ahogy a gondozás, akkor értékeli Ön számára. Dressed dolog többször idővel válhat a kedvenc ...

Tegyük fel, hogy a folyamat a „változó” a srác, férfi, a szövetségesek szószólója türelem, és a kényeztetés. Ez kombinálva a természetes bája és a spontaneitás visszafordíthatatlanul vezet a kívánt eredményt.