Mi van, ha nem tud elaludni sokáig

Ha nem tud aludni. meg kell cselekedni ellentmondást. Én személy szerint már többször használni.

Meg kell mondani magát aludni. Tedd magad feladat típusát, amíg meg nem számít, hogy 1000000, ne menj aludni. Egy nagyon hatékony módszer.Megértem, hogy míg az álmatlanság gondolatok bemászni a fejét hevesen, de fel kell használni. Rendelje meg magát: nem fogok aludni, amíg 5:00, és én gondolok viselkedés vagy családi problémák. Tedd magad úgy, mintha nem fogsz aludni: felugrik a párnán, nyisd ki a szemed, nézz az ablakon éjjel. Rendelési nem alszik, és várja a napfelkeltét. Meglátod, hogy nagyon hamar elalszik, és nem veszi észre, hogyan!

Azt elfelejtettem mondani, hogy a levegő a szobában ne legyen nehéz. Lefekvés előtt meg kell szellőztetni a szobát.

Az is kívánatos, hogy a következő egy nem szörnyű horkolás hangokat.))

Vannak edzőterem „Body flex”, ez magában foglalja a tornaterem és a testmozgás, de nem bonyolult, és elvégzett egy komplex 15 percen belül.Jóga, véleményem szerint a legjobb torna, hanem a legjobb életforma. A levelek és az álmatlanságot és fáj.

Azt is nagyon szenvedett álmatlanság, kerestem egy csomó lehetőség, de semmi sem segített. Hallott a tornaterem „Body flex”, vettem egy könyvet, és elkezd rajta, hogy vegyenek részt egy héten, kezdtem elaludni sokkal gyorsabb, és két, éppen időben, hozza a fejét a párnára.

De úgy tűnt nekem, hogy ez nem elég, és vettem fel torna Frolov, és abbahagytam álmodom egyáltalán. Az álom vált egy mély, érzelem nélkül. Ezzel tornaterem kezdtem aludni pár órát előre, és a kiömlött.

Egy hónap múlva jógaórák kezdtem ágyba 22 00 és felébredek 5 00. Van egy hosszú nap meghosszabbítani. És ami a legfontosabb, amikor ez még nem heverte az idegrendszer 22 00-24 00, alszom, és ez az, amiért elég aludni. Így azt javasoljuk, hogy talál egy tornaterem, vagy egy módszert, vagy talán csak meg kell változtatni az életmódot, hogy soha nem késő. Őszintén szeretném, ha egy egészséges alvást.

Köszönöm a figyelmet.

Jobb megérteni, hogy miért nehéz elaludni, akkor glozhat bármilyen gondolat, problémák, terhelt veszekedés. Itt el kell távolítani az oka -, hogy a problémák kezelésére, rendezésére kapcsolatok, majd aludni helyreáll. Is megpróbál, hogy egy fürdő lefekvés előtt, akkor a kamilla vagy a levendula, éjjel inni egy főzet a gyógynövények - kamilla, motherwort, olvasni lefekvés előtt valami könnyű, kérjen meg valakit, a rokonok, hogy ha a masszázs, de lehet csak rendezni egy este egy séta a friss levegőn.