Mi viszket a bal vagy a jobb szem népi előjelek

Az emberek mindig nagyon féltékeny saját egészségüket, és ez nem meglepő, hogy bármilyen változás a testben, még a legkisebb, nem maradhat észrevétlen. Különösen, ha a változások első pillantásra semmi köze az általános állapota jó közérzet és jogokat.És valóban, miért egészséges ember, minden látható ok nélkül, hirtelen elkezdi égetni a füle vagy viszkető szem. Miért lenne?

Mi viszket a bal vagy a jobb szem népi előjelek

Őseinknek, a válasz egyértelmű volt - a beavatkozás más erők, amelyek megpróbálják figyelmeztetni bennünket egy adott esemény a jövőben. És megjegyezte bekövetkezett események után nem sokkal a karcolás vagy izomrángás a szem, így a színpad különböző népi hiedelmek és babonák. Nos, minden rendben.

Mi jobb szem viszket

  • a könnyek
  • sajnos
  • az öröm,
  • hogy találkozzanak vele szeretett
  • Egy régóta várt találkozó

Minden szem a viszketés a könnyek. De mint tudjuk, a könnyek eltérő. Tehát a jobb szem viszket, hogy örömkönnyek, boldogság, régóta várt találkozó a kedvenc, vagy egy rég nem látott barátja. Más szóval, hamarosan megtörténik veled, mint egy örömteli esemény, és megérinti, hogy nem lesz képes-áradat a könnyek áhítatos.

Szerint a többi nemzeti megjelölések jobb szem viszket, hogy az örömteli hírek és nevetés, kapok egy tisztességes mennyiségű pénz és szerencse, sőt fogant. Lesz nevetni a könnyek - portend hiedelmek.Mi jobb szem rángatózás. Jelek kapcsolódó rángatózó szem, nagyrészt konvergálnak jelek „mi viszket a jobb szeme”, egy kivétellel. A férfi jobb szeme rángatózás - szerencse, a bal - sajnos. A nők esetében a jel működik a másik fordítva.

Már csak azt kell hozzátenni, hogy a viszkető jobb szem jeleit javasoljuk karcolja ezekkel a szavakkal: „a jó hír, a jó szerencse.” Ugyanez szó hangsúlyos, és ha rángatózik a megfelelő (férfi), a bal (nőknek) szemét.

Mi marad a szem viszket

  • az érvek
  • sok szerencsét
  • a könnyek
  • a pénz
  • váratlan hír

Bal szem, a nemzeti megjelölések, viszket a könnyek a bánatot. Várom, hogy a kellemetlen eseményeket, viszály, az árulás és a csalódás a szeretteit. És milyen szomorú események függ, ha karcos bal szemét. Ebéd előtt - akkor sírni egy komoly ok, ebéd után - a hiba, valószínűleg, nem annyira jelentős.

Hatásának semlegesítésére a jelek szerint ez szükséges, hogy fedezze a bal szeme, és megvakarta a bal kezét ezekkel a szavakkal: „Őrizze meg engem baj, rossz hír.” Ezután meg kell átmenni a bal szemét. A legtöbb babonás emberek azt tanácsolják, hogy olvassa el minden további kívül imát.

Mi maradt szem rángatózás. Mint fentebb említettük férfiak bal szem rángatózás a bajt, és a nők - a sikerhez.

Az angol nemzeti megjelölések „mi viszket / rángatózás bal / jobb szem” működik pontosan az ellenkezője.

Árpa, mondjuk a nemzeti megjelölések, gyógyítható, ha valaki kiköpi rá egy kicsit, vagy dörzsöli a szemhéj 9 alkalommal arany gyűrű.

Mi viszket a bal vagy a jobb szem népi előjelek

Ha mindkét szem viszketés, hamarosan meg fogja fészer keserű könnyek. Ebben az esetben lesz karcos jobb szem jobb kezével a bal - a bal és olvasni ima.

Mint látható, meglehetősen kétértelmű értelmezéseket: a jobb és a bal szem, például lehet karcos a könnyek, ami nem meglepő. Egy tudományos szempontból, minden egyszerű: fésülés a szemeit, mi irritálja a bőrt, és serkentik a termelés a könnyek.

Hidd ezeket a jeleket, akár nem - az üzleti. Sokan közülük hang nagyon buta, de még mindig vannak minden alapot nélkülöz.