Mi viszket a felső ajak, a jelek

Mi viszket a felső ajak, a jelek

Annak ellenére, hogy a nagyszámú sokféle hiedelmek, babonák, van egy másik, ami megmagyarázza, hogy miért viszketés az ajkak és mely események lép fel a közeljövőben. Ez egy érzékeny szerv, mint az ajkak, lehet sokat elárulnak egy személy, figyelembe kell venni nem csak babona, és véleménye szerint a szakmai pszichiáterek.Ha tudod, hogy mit karcos a felső ajka, a jelek pozitív vagy negatív, van egy egyedülálló lehetőség, hogy elmenjen, és változtatni az életed, annál jobb. Azonban meg kell, hogy vegye figyelembe a tényező, amely annak ellenére, hogy a babona, ha a viszketés nem megy elég sokáig, és volt egy fájdalmas bőrpír, azonnal kérjen segítséget egy orvos.

Miért viszkető ajkak?

A legtöbb ember azt hiszi, hogy a megjelenése kellemetlen ez a része az arc azt jósolja, hogy hamarosan valaki megcsókolja. Tekintettel arra, hogy melyik részében viszketés az ajkak és a karakter függ csók - például, szenvedélyes, puha, barátságos és mások.

Ha a lány elkezd hirtelen és nagyon viszket a felső ajak - ez a jel azt jelenti, hogy hamarosan lesz puszit nagyon feltűnő és szép ember, és a kezdeményező lesz a lány maga.

  1. Ez a jel van egy nagyon érdekes magyarázatot, néhány évszázaddal ezelőtt, amikor még nem találták fel a rúzs, ahelyett, hogy vele a lányok és a nők a méz vagy viaszt, ezáltal vizuálisan szivacs simább és vonzó. De a dátum egy hölgy ment tisztítható ajkát, és megpróbálta még eltávolítani a természetes fényét. Ahhoz, hogy teljesen eltávolítsa a viaszt használt kemény és durva szövetet, valamint a nagyon forró vízzel, és egy csomó más emberek pénzét. Mindez kiváltotta kialakult egy erős és igen kellemetlen érzés a viszketés.
    Mi viszket a felső ajak, a jelek
  2. De van egy másik értelmezése, hogy miért viszket a felső ajak. Úgy gondoljuk, hogy az a személy, egyszerűen sokat és sokáig beszélt, terjesztése csúnya pletykák. Van egy magyarázat erre a babona - előtt fontos a teljesítmény az emberek kezdenek nagyon ideges, mert amit a semmiből, vagy harapni az ajkak.
  3. Ha elkezdünk ne karcolja meg a felső és az alsó ajak, így lesz egy barátságos csókot - a legvalószínűbb, a tervek szerint találkozik távoli rokonok, barátok, akik még nem látták. Továbbá, ez a jel azt jósolja, hogy hamarosan meg kell enni egy csomó édességet.


Fiziológusok tettek egy érdekes megfigyelés - minden ember egy feltételes reflex, amely közvetlenül kapcsolódik a vágy valamit inni vagy enni. Ennek eredményeként, még gondolkodás nélkül tetteikért, az ember elkezd dörzsölje a száját.

Omen miért viszkető ajkak, lehet beszélni, hogy hamarosan lesz, hogy szemrehányást valaki, de a fő oka ennek helye, a trágár beszédet, és a vágy, hogy folyamatosan pletykálnak. Ez teljesen ésszerű, különösen, ha megbántottam valakit, így a választ, akkor kap egy hasonló reakciót, ami megérdemelte.

Erősen karcos mindkét ajkát egy kellemes esküvői ajándék, vagy zajos ünnep, amely kerül sor a közeljövőben. Amikor viszketés megjelenik a jobb sarokban az ajkak - nemsokára sokkal mosolyogni, akkor kap a jó hírt. Ha ez az érzés keletkezik közelebb a bal sarokban a szád, akkor kap nem a legkellemesebb hírek, elkezd bánkódni és szenvedni. Hosszú unalmas lenni, ha a viszketés, a közepén a száját.

Ez a jel egy szép érték nászutasok, mert azt jósolja, hogy az élet minden kerül sor, mint egy nászút. De ha az ótvar egyidejűleg megjelenik az ajak és az áll - hamarosan eltűnik ragaszkodás és szeretet fog pusztulni hazai problémákat.