Mi viszket az alsó ajak

Mi viszket az alsó ajak

Sokan gyakran felmerül a kérdés: mi karcos egyik vagy másik része a test? Például többsége szerint, a bal kéz viszket finanszírozására orr - az ünnepre, és az ajkát - egy puszit. Azonban nem mindenki tudja, hogy külön ajkaink lehet karcos, nem csak a romantikus eseményeket, hanem egy teljesen más valószínűtlen balesetek.Mint kiderült, egy halvány viszketés a felső ajak tájékoztatni, hogy hamarosan meg fog enni valami édeset. Ez a jel valószínűleg egy nagyon kellemes édesszájú.

Ami az alsó ajak, majd tekintetében ez, már csak két értelmezés. de egyikük sem semmi jót nem eszik sós ételek, mint eredetileg várható lett volna.Az első, alsó ajak viszketni kezd, ha valaki kap egy nehéz helyzetet, és nem találja a kiutat belőle. Ez viszkető ajkak azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy hívja valaki segítséget, hogy ne kerüljön a másik nagy dzsungel, amely később nem lesz kijutni.

A másik népszerű legenda szerint az alsó ajak elkarcolódhat ha arra vár, hogy látogasson el egy fontos személy. Ez a személy lehet egy közeli rokon, aki még nem látta, és egy szeretett, és a fej, amely függ a jövőbeni karrierjét. Így vagy úgy, de nincs negatív tényezők ezeket a dolgokat nem ad előrejelzést.

Általánosságban elmondható, hogy érdemes mondani, hogy ugyanaz a jel minden működhet különböző módon. így a fenti bemutatott értelmezést, hogy valaki fogja találni, és hogy valaki más fuvarozó felesleges információt.

De, ha úgy gondolja, hogy az egészség „Legend”, a viszketés az alsó ajak lehet tünete a különböző megfázás. herpesz vagy bekövetkezhetnek allergiás reakciók kozmetikumok vagy a környezeti tényezők.

Hidd nemzeti jelek vagy hallgatni az orvosi szempontból - mindenki választja magának, amíg előnyös révén valóban hatékony legyen.

A legérdekesebb híreket:

Kapcsolódó bejegyzések: