Mi viszketés, ujjak, a tenyér és a csukló, előjelek és a babona viszkető ujjak, a tenyér és

Mi viszketés, ujjak, a tenyér és a csukló, előjelek és a babona viszkető ujjak, a tenyér és

Kik vagyunk nem akarja tudni, hogy a jövőben? Szinte mindannyian szeretik, hogy a tervek és jóslatokba bocsátkozni. Azonban, hogyan megjósolni a fejlődés egy helyzet és az élet általában? Annak elkerülése érdekében, baj, az emberek az ősi időkben, megpróbálja megérteni a nyelvet a teste segítségével előjelek és babonák. Az alábbiakban a nemzeti megjelölések kapcsolatos valamennyi területén kéz karcolás.viszkető

Emberek jel így szól: ha karcos a jobb kéz - lesz találkozó a személy hiányzik sokáig (akkor köszönt rá). Viszketés, a bal kéz a közelgő elválás barátommal hosszú ideig.

viszketés tenyér

Őseink azt mondta, vakarja a bal kezét megjósolja:

  • készpénz feltöltési,
  • nagy győzelem,
  • értékes lelet
  • visszatérése egy nagy adósság és a másik.


Segítségével ezeket a jeleket, akkor vonzza a pénzt: hogyan legyen ahhoz, hogy karcolja a bal kezét, és így gyorsítja és növeli a potenciális nyereség.

Miért viszkető jobb tenyér: az ülésen, vagy egy új ismerős.

viszkető ujjak

Mi viszkető ujjak? Folk babonák ad egyértelmű választ még erre a kérdésre:

  • big - előrevetíti a jó szerencse és a jó szerencse;
  • index - a promóciós vagy iskolai siker;
  • átlag - a pénzbevételek;
  • gyűrű - korai csökkentése szükségtelen figyelmet idegenek;
  • Pinky - figyelmeztet a közelgő hirtelen meghibásodása (a baj megelőzhető, ha fektetni a viszkető ujj gyűrű arany és ne távolítsa el addig, amíg karcolással nem áll).

karcos csukló

A nagyszülők (és az idősebb generáció) is jól tudják - mi viszket csuklóját. Azt mondták, vakarja a bal csuklóját jelzi szándékát, hogy korlátozza a szabadságot az egyén, valamint bizonyíték arra, hogy az adott személy már belecsúszni a negatív érzelmek, amelyek nem képesek megbirkózni a saját.
Viszketés jobb csuklóján? Várják hirtelen jövedelem.

Előjelek és babonák hozott nemzedékről nemzedékre. Egyesek úgy vélik bennük, míg mások csak nevetni a naivitás. Egyértelmű következtetés, hogy azok hitelességét is. Azonban, akkor manuálisan érvényességének ellenőrzésére az akarat, amit mondtam ma.

És mit tudsz a jeleket?

És mik a jelei kapcsolódó karcolás a kezek, ujjak, csukló és kéz, tudod?