Mi viszkető ajkak népi hiedelmek, babonák

A mérete, alakja és vastagsága ajkak valóban sokat elárulnak a tulajdonosa. Chubby vagy vékony, mindig nyilvánosságra a félmosoly, vagy légmentesen lezárva - ajkak csak beszélni jellegét és hajlamok az ember, aki titkos szenvedély, és még a szintű intelligencia. Minden jel társított ajkak, segítenek megjósolni a jövőbeli eseményeket, és idővel, hogy elkerülje a kellemetlen következményekkel jár.Ha karcos mindkét ajkát egyszerre

Amikor érzi, hogy viszket a teljes felületen a száját, akkor lehet, mint a vágyakozás és a figyelmeztetés.

  • Ha a viszketés az ajkak, az azt jelentheti egy gyors találkozót valakivel, akit szeretsz, és egy hosszú, szenvedélyes csók. Minél erősebb az érzés, viszketés, annál világosabb a vaku a szenvedély.
  • Azok, akik ideiglenesen távol kilátásba egy romantikus kapcsolat, pochosyvanie ajak nem jót. Valószínűleg a közeljövőben akkor nem önmegtartóztatás saját szavakkal és értékeléseket, hogy „kap az ajkak” a szó vagy átvitt értelemben.

Amikor karcos bajuszát

Pochosyvanie csak a felső ajak - a jele, hogy a közeljövőben lesz egy csomó mondani, például, jár, mint egy tanár, hogy készítsen jelentést a termelési ülésen, és beszédet mondott az ünnepségen. De ez elég lehet, hogy akkor csak pletykáltak a barátokkal.

Egy másik értelmezés ilyen érzések - a kilátás egy csókot valaki az ellenkező nemű. Csók hordozhat felhangok a szerelem, vagy csak, hogy barátságos.Ha karcos alsó ajak

Viszketés az alsó ajak - a jele méltó! Ez azt jelenti, hogy az élet hamarosan édes közvetlen vagy átvitt értelemben. Elképzelhető, hogy hamarosan meg fogják kezelni, hogy egy hihetetlenül finom desszert. És talán meg fogja találni sok más szép dolgokat.

Ezen túlmenően, az alsó ajak pochosyvanie rendkívüli ülést, és csókolózott egy közeli barát vagy egy gyerek.

Az érték a viszketés, a száját a nap a héten

Gyakran a hatása a jelenség attól függ, milyen a hét napja úgy érzi, a viszketést.

  • Ha az ajkak hirtelen viszket hétfőn - valószínűleg hamarosan kap egy finom ajándék kollégák, barátok. Talán ez lesz a torta tiszteletére egy jelentős esemény, vagy egyszerűen csak a csokoládé kedvenc barátok.
  • Ha az ajkak kezdik viszket Kedd - várják a komoly, fontos beszélgetés a főnök. Valószínűleg ez a kommunikáció pozitív eredményeket fog hozni, mint a jutalmak és promóciók.
  • Pochosyvanie ajkak szerdán, figyelmeztet, hogy ne pletyka mögött barátok és ismerősök. Megismerhetik, és akkor talál egy komoly veszekedés.
  • Csütörtökön, viszkető ajkak emberek válnak előhírnöke egy romantikus időpont egy szenvedélyes csók, és ő lesz a sok beszélgetés a barátokkal mindent.
  • De ha az ajkakat karcos pénteken, a találkozó végén egy szeretett temperamentumos terítés. Amennyiben testsúlya érveiket, és nem zárkóznak érzelmek, továbbra is fennáll a lehetőség, hogy kijavítani.
  • Szombaton viszketés felső vagy alsó ajkak hím megjövendöli váratlan érkezése rokonok. A lány ebben az esetben valószínű, hogy menjen egy romantikus vacsorára.
  • Amikor az ajkak karcos vasárnap reggel - ez azt jelenti, hogy ahhoz, hogy a vita a közelgő kellemes események (családi ünnep vagy nyaralás tervek). De ha azt akarjuk, hogy karcolja a száját délután, akkor egy komoly beszélgetés közeli rokonok.

Ha az ajkak állandóan viszketést és az édes élet mégsem következik be, akkor a legvalószínűbb, hogy áldozata lett az allergiás reakció, vagy a herpesz. Ebben az esetben, akkor forduljon orvoshoz, és elkezd kezelés gyorsan megszabadulni a kellemetlen tüneteket.