Mi viszkető ajkak

Mi viszkető ajkak
Előfordul, hogy hirtelen elkezd kaparni bármely testrész. Például az ajkát. Sokan azt hiszik, hogy ez nem véletlen, és ez jelent valamit. Persze, a legtöbb ember nevetni, és azt mondják, hogy a legvalószínűbb, hogy nem jelent semmit, vagy hagyja, hogy a vicc, mint „valaki időt mosni.” De vannak olyanok, amelyek kapcsolódnak a tünetek nagyon komolyan. Tehát mi azt mondja a népszerű bölcsesség a viszkető ajkak?Ha viszkető ajkak, várhatóan a közeljövőben csókokat. De a csók lehet más emberek, mert vannak olyan csókok romantikus, szenvedélyes, vagy csak barát. Honnan tudod, hogy melyik fog csókolni a száját viszkető?

Karcos a felső ajkát.

A jel azt mondja, hogy ha karcos a felső ajka, meg kell várni egy szenvedélyes csókot. És valószínűleg kezdeményezte a csókot teszi az, aki viszket ajkát.

Viszket alsó ajkát.

Szerint fogadja alsó ajka általában viszket a baráti csók. Vagy még egy csókot a rokonok, közeli barátok. Valószínű, hogy az, aki fésült az alsó ajak, hamarosan megcsókolta a baba. Tovább a jelek még mindig ígér egy romantikus csók, de a kezdeményező fogja szolgálni nem az, aki viszket ajkát.Úgy véljük, hogy az ajkak lehet karcos, hogy kap egy kis ajándékot, a legvalószínűbb, ehető.

Ha a perem enyhén karcos, és megállt, akkor nyugodtan megbízhat a jelek, és várja rövidesen kellemes perceket kapcsolatban puszit szeretett vagy rokonok és barátok. Lehetséges, hogy szednek vele valami finom majd valóra jele ehető finomságok. De ha az ajkak viszket egész nap, vagy akár kettő, meg kell tükröznie: ahelyett, hogy ez egy hiba a szervezetben? Miért az ajkak válhat nagyon viszket?

  1. Az allergia miatt. Ebben az esetben meg kell venni az antihisztaminok enyhíti a fájdalmat és viszketést. Néha jobb, hogy törölje az ajkak száraz vagy nedves ruhával.
  2. A kedvezőtlen környezeti tényezők. Perzselő nap és a viharos szél árthat érzékeny bőrt a száját. Meg lehet feltörni, és kezdjük, hogy viszket. Ilyen következmények elkerülése, elegendő bekenni ajakbalzsam vagy rúzs különleges előtt minden kijárat az utcára.
  3. Herpes. Sok slicked ajkak - ez egy biztos jele, hogy közeledik a megjelenés herpesz. A betegség okoz, nem túl kellemes, és bármilyen csókok természetesen szóba sem jöhet. Ezért fontos, ha félő, hogy a herpesz jelenik meg azonnal intézkedéseket kell tenni annak megelőzésére és kezelésére.