Mi viszkető ujjak és lábujjak érték jelei

Mi teljesen megszűnt hallgatni a jelek és előjelek, hogy azt mondták, hogy nekünk mi őseink. És mi tudjuk, hogy mit jelent a viszkető tenyér, de teljesen elfelejtette, mi a viszkető ujjak és lábujjak. Minden ujj ami karcos, hogy jobbra vagy balra, a láb vagy kar, előrevetíti különböző események, amelyek teljesen függetlenek egymással.Mi viszkető ujjak és lábujjak érték jelei

Mi viszkető ujjak és lábujjak

Később a cikkben fogunk foglalkozni a nemzeti megjelölések, az orvos ajánlásait, és hogy lehetséges-e, hogy elkerülje a rossz következményeit követően a nemzeti jeleket. Fontos megjegyezni, hogy a régi bölcsek úgy vélték, hogy minél közelebb a hegyét az ujját is karcos, annál valószínűbb, hogy a becslés az emberek akarata.

Jelzéseket a bal oldali

Mint tudjuk, hogy ha bal tenyér viszket, ez a pénz, de mi van a viszketés ujját a bal kezét? Régóta úgy gondolták, hogy a bal oldali összefüggésben van a szív, hogy minden értelmezés fog kapcsolódni a magánéletben. Talán éppen ezért a nyugati országok úgy döntöttek, hogy viseljen egy jegygyűrű van a bal kezét. Fontos megjegyezni, hogy a régi bölcsek úgy vélték, hogy ha úgy érzi, viszkető érzés közelebb ügyében, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy a nemzeti megjelölés valóra. Annak érdekében, hogy előrevetíti karcolás ujja?

 1. Ha megvakarta a bal hüvelykujját, nézd meg a környéket. Szerelmes, de félénk, annyira félt bevallani.
 2. Az index azt jelzi, szorongás, esélye van a rossz választás a második felét. A választás árulni. A férfiak, a másik értelmezés - számukra ez lehet előfutára a betegség.
 3. Közepes - azt jelzi, hogy a más jelentős kétségeket kapcsolatos valamennyi döntésnél az Ön számára. Ha van gyerek, és a jóslat, a változás azt jelenti, hogy a közeli jövőben nem kell aggódnia őket.
 4. Névtelen - hírnöke pozitív változást az életükben. Ha nem házas (nem házas), majd hamarosan meg fogja tenni a régóta várt javaslat (úgy dönt, hogy egy ajánlatot, hogy ő szeretett). Azok, akik a családi várhat feltöltését a család.
 5. Pinky előfutára egy véletlen találkozás, amely pedig sok örömet és boldogságot, és minden bizonnyal nőni flört, és ha veszed a fáradságot, akkor döntetlen egy komoly kapcsolatot, hogy tele lesz a szeretet és a pozitív érzelmek.


Jelek a jobb kéz

Tehát az ügyek szív fölött, itt az ideje, hogy foglalkozik a fejlesztés az élet és annak irányát, hiszen a felelős ezért jobb, szerint az ókori bölcsek. És ha a bal oldali teljesítmény valószínűleg határozza meg az ujjak, majd a jobb oldalon teljesen más a helyzet. Így, ha az ujjak a jobb keze viszketett közelebb van a talajhoz, akkor a valószínűsége végrehajtását jelei növekszik. Akkor miért karcos ujját a jobb keze?

Jelzéseket a jobb láb

Lábak nem kapcsolódnak egyetlen meghatározott életszakaszban, de érdekes értelmezéseket. Nézzük, amint azt a viszketés:

 • hüvelykujj változást jelent az időjárás rosszabbra (mehet eső vagy erős szél);
 • mutatóujj portend problémák a közelgő utazás, így az utazás előtt ellenőrizze a műszaki állapota az autó, ha utazik a saját autó, előkészítenek kellemetlenségeket;
 • átlagosan - rövid idő lehetőséget fog kapni egy hosszú utazás, vagy egy utat, amely lehet a munkahelyi
 • a gyűrű - akkor hamarosan kiad egy csomó pénzt, de nem igazolja a vásárlás a kívánt eredményt;
 • a kisujj - látogasson el a hívatlan vendég, ha van gyerek, akkor talán vannak beteg.

Jelzéseket a bal lábát

Úgy gondoljuk, hogy ha a viszketés bárhol gyalog vagy egy másik helyen a bal lábát, akkor hamarosan át kell esniük jó néhány. De ez nem jelenti azt, hogy valami rossz, akkor lehet, vár egy kellemes sétával, vagy valami ilyesmi. A nők esetében a jelek kiterjedtebb:

 • ha karcos a nagylábujj, akkor körül pletyka és rágalom lehetséges vagy közel van az ember rajzoló valami panasza van ellened;
 • gyűrű azt mondja, hogy itt az ideje, hogy fontolja meg a javaslatot, hogy menjen egy másik városban, ez viszi nagy sikert az élet minden területén;
 • átlag - itt az ideje, hogy fordítson nagyobb figyelmet a munka, hogy nem hibázik, hogy megfoszthatja minden szempontból;
 • index - kellemes, váratlan séta, talán még a tenger;
 • Pinky azt mondta, hogy eljött az ideje, hogy menjen az orvoshoz, mert a megbetegedések valószínűsége az urogenitális rendszer.

Egy pillantás a viszketés egy orvosi szempontból

Medicine mint mindig szubjektív és pontos, tehát a viszketés látja csak egészségügyi problémák. Tehát, az orvosok szerint ez azt jelenti, viszkető ujjak és lábujjak?

 1. Először is, ez lehet az első mutatói hőingerekkel. Az ujjak fontos részét képezik az emberi érintés. Ezért a legkisebb hatást, a végtagok reagál, és a jel az agyban és a gerincvelőben, amelyek továbbítják jelet személy viszketés (ebben az esetben).
 2. Talán van mechanikai vagy kémiai sérülés a bőrt.
 3. Lehet, hogy sok volt a stressz (amely a pszichoszomatikus tényezők). A kapcsolat a stressz és a viszketés nem magyarázható, de az a tény, hogy létezik, ha bizonyítást nyer, a szakértők.
 4. Az allergiás reakció. Vagy reagálnak az alkalmazott gyógyszerek vagy kifogásolható (nem megfelelő) kozmetikumok.
 5. Továbbá, a cukorbetegség megnyilvánulhat a viszketés.
 6. És mindenek felett, ez azt is jelentheti, megfelelő higiénia. Különösen vonatkozik ez, ha a viszketés nyilvánul lábujjak között.

Ha kezei viszkető, de ebben az esetben nem csinál semmit.

Mi viszkető ujjak és lábujjak érték jelei