Mi viszkető ujjak - jele

Minden része az emberi test nem csak egy csomó funkciók és jelentett számukra is köszönhető nagyszámú jelek. Különösen az emberi kéz öt ujja, viszketés, amelyek mindegyike azt jelenti, nagyon különböző dolog. Szóval, mi a viszketés ujjak - jele mindegyikre.Mi viszkető ujjak - jele

Mi viszkető ujját a kezében - jele: a lehetséges okok

Meglepő módon, a high-tech és a progresszív modern világ még mindig sok ember, akik továbbra is hisznek a előjelek, kitalált sok évszázaddal ezelőtt. Miért történik ez? A válasz nagyon egyszerű - a jelek gyakran valóra, így sok ember használja őket, hogy ne emelje fel a fátylat a rejtélyt, a közeljövőben, és lesd mire számíthatnak a közeljövőben?

Természetesen, viszketés az ujjak a kézen is okozhatja minden, és nem előjele, és bármilyen probléma a bőrt. Ha a viszketés - a rövid távú jelenség, majd megszabadulni tőle lehet nagyon egyszerű - áztassa a kezét hideg víz nyomása, és csomagolja be egy hideg, nedves törülközővel.

Ha a viszketés nem múlik el hosszú idő, meg kell, hogy gondosan vizsgálja nemcsak az ujjak, hanem pálma. Ha bármilyen probléma vagy sérülés a bőrön, mint például a jelenléte a különböző fekélyek, foltok, bőrpír, talált a legvalószínűbb oka a viszketés okozta stressz, más szóval, az idegrendszerben.

Gyakran az oka annak, előfordulhat az ujjak ekcéma, dermatitisz vagy kontraszt bőratka, feltűnő a bőr az ujjak között. Rüh által továbbított kézfogás, azaz háztartási. Bőrgyulladás léphet érintkezés után különböző kémiai anyagok, amelyek agresszív alapítvány kozmetikumok, háztartási tisztítószerek és így tovább. Ezért, ha megérinti ezt a problémát, meg kell figyelni, hogy az élelmiszer-és gyógyszer, amely található otthonában, akkor lehetséges, hogy az oka a viszketés - allergiás reakció.

Mi viszkető ujját a kéz - a jele: elemezni minden ujja külön

A rendszer segítségével a kéz teszünk egy csomó dolog: a munka, a szeretet kapcsolatok, hobbi - az ujjait is részt vesz mindent. Őseink úgy vélték, hogy az ujjak is előre, és mit kell tennie. Lehet, hogy innen jött az „viszketés”?

Leggyakrabban különböző előrejelzések meghatározta a jelzéseket, hogy a bal és jobb oldalán a testet. Azonban a jobb oldalon, a hagyomány szerint, tartják szerencsésnek, míg a bal oldalon nagyon gyakran pozitív előrejelzéseket.

Tehát, lássuk melyik ujjak vezet minket - pozitív vagy negatív?

Thumb viszket

Jobb kéz: elvárják a nagy Fartagh! Meg lehet kezdeni a legfontosabb dolog, hogy jelöljön ki komoly tárgyalásokat, és a jegyet a lottón, mert a szerencse ebben az időszakban, akkor biztosan mosolyog. Hogy minden rendben van, csak meg kell felelniük egy egyszerű feltétel: a jogszabály legyen teljes bizonyossággal, hogy vársz egy határozott sikert aratott.Bal: a legvalószínűbb, akkor hamarosan kapni fizetés vagy ajándék, és a fiatal nőket is várom, hogy egy arany gyűrűt a kezére.

Jobbra: A várható jó eredményeket ért el a karrierjük és tanulmányok. Például, ha nem kap a problémákat, hogy közel egy nehéz ülésén, hogy elérjék karrier növekedés, képes lesz arra, hogy egy kedvező érdekében, és ez fog történni hamarosan.

Balra: A siker jön, de neki kellene keményen dolgozni. A siker nem kell sokáig várni elég. Meg fog vezetni, mert akkor megy a nép, de ugyanakkor és lesz irigy, hogy majd minden kísérlet elrontani a jó hírnevét.

Ami a középső ujj, minden nagyon világos. Mindkét kezét, ő hírnöke az anyagi jólét, úgyhogy ez jó jel.

Gyűrűsujj Chechetov

Jobb: mint középső ujj, gyűrűsujj hiányát is viszket több bevételt.

Balra: viszketés ezen ujj a költségeket, de ezek nem feltétlenül kellemetlen. Előfordul, hogy a gyűrűsujj a bal kezén is utalnak az útra, hogy elmész egy jó társaság, és töltse meg a hely nagyon jó és szórakoztató. Az ilyen kiadások kellemetlen, és nem lehet nevezni.

Ha mostanában valaki unatkozik - nem kell aggódnia, hogy hamarosan eltűnik. Az egyszeri fiatal lányok és fiúk a viszketés az ujj elboldogult romantikus ismeretség, amely később könnyen megy a házasság. Azaz, az ujj így megmutatja izgatottságát a közelgő illeszkedő jegygyűrű!

Jobbra: A közeljövőben várható nagy mennyiségű baj, de ne aggódj, hamarosan elpárolog.

Balra: abban az esetben ezt az ujját, a helyzet még rosszabb: a hiba kísérteni fog az a személy elég hosszú idő.

De lehet, hogy szerencsés, ha egy előfutára a kisujj esett szerdán vagy pénteken, akkor számíthat a tisztán pozitív híreket.

Az alap vagy karcos ujjheggyel

Vannak is jelek, amelyek célja, hogy hol volt viszket az ujján - tip vagy bázist.

  • Ha az ujját viszketett hegyén, akkor számíthat a lehetőségét, ismerős valaki új és izgalmas, a legvalószínűbb, hogy lesz egy jó barát, aki rengeteg közös érdekek.
  • Ha a viszketés hirtelen megjelent az alján, közvetlenül a tenyér - lesz egy találkozó a személy, akivel ismerik, és úgy érzi, érzések neki.

Mi viszkető ujját a kezében - a jele, amit az orvosok mondanak?

Amellett, hogy a jelek, viszketés az ujjak lehet más tényezők által okozott, honnan bőrgyógyászati ​​betegségek pszichés problémák.

1. Keringési betegség - a leggyakoribb oka a hátsó az ujját. Ha azt észleli, még egy enyhe bőrpír vagy kiütés kíséri fájdalom - akkor itt az ideje, hogy látogassa meg a bőrgyógyász. A leggyakoribb bőrbetegségek - atópiás dermatitis, urticaria, rüh, és így tovább.

2. Allergia - és ez lehet az élelmiszerek és okozott egy külső inger (kozmetikumok, háztartási vegyszerek, stb.)

3. Külső fellépés - A bőrön a kéz kissé negatív hatások - mechanikai, kémiai és hőmérsékletet. Ez a kérdés releváns, ha egy személy a száraz és érzékeny bőrt, és ez az úgynevezett „kontakt dermatitis.”

4. Jogsértések szervezetben. Mivel az emberi test egymáshoz, a probléma a viszketés az ujjak összefüggésben lehet nem a bőr, és a problémák a belső szerveket. Ez lehet némi szabálytalanságok a szervekben, így például vese, máj, a pajzsmirigy vagy a gyomor-bél traktusban.

5. A stressz. Mi is az érzelmi emberek gyakran megfigyelhető mindenféle neurotikus mozgások hamis benyomást keltene, és viszketés az ujjak lehet az egyik közülük.

6. Gyógyszerek. Gyakorlatilag az összes gyógyszert a gyógyszertárban, ami az embereket, hogy lehetnek mellékhatásai. Úgy lehet az oka a viszketés az ujjak.

Ha szeretné tudni, hogy néhány részletet a közeljövőben, minden, amire szüksége van - pontosan meghatározni, hogy mit ígérnek ez vagy az ujját a kezét, és talán az életét jelentősen megváltozik hamarosan!

Hozzászólás navigáció