Miért a feleség nem

Sok férfi azonban panaszkodnak, hogy a házasságkötés után, miután néhány meghatározott időn feleségeik, amely korábban teljes harmóniában az ágyban, egyetért közelség időn keresztül, vagy nem elsősorban, mint, hogy rendre és visszatartja a férfiak. Miért? Annak ellenére, hogy ez a kérdés a kategóriában a retorikai, a válasz lehet sok, de a cél még nem talált.Mi lehet az oka?

Tehát, a leginkább zavaró, de a leggyakoribb - a manipuláció a szex. Lány kell figyelni, talán szerelem formájában gyertyafényes vacsorát, vagy csók a holdfényben, de a felesége, aki nem csak látni időről időre, de él veled, többre van szükség. Szüksége van a férfi háztartási megoldásához segít számos problémát, a végén meg kell, hogy hallgattam rá. És míg a romantika és a figyelmet arra is, nem törölték, mert - még mindig ugyanaz romantikus lány, ami a csodálat adott nem ünnep, hanem csak egy csokor virágot. De élni vele, úgy gondolja, hogy jöjjön haza a munkából, akkor láthatjuk, hogy minden nap, és igen, akkor mi az az időpont? Így a szeretet nem szűnik buzgalommal, helyébe az új rutin. Hamarosan a feleségem fogja látni nem férj és testvére. Ennek egyik sem szeretne szexelni magát ez nem fog menni.

Egy másik lehetőség - manipuláció tiszta formában. Ez a magyarázata annak, akik az egyik vagy másik ok miatt kíméletlenül házastárs vett összes házimunkát. Ha ez olyan fáradt, hogy a földre esik, akkor nem fizikailag fel a szeretet és lelkesedés, illetve a kényelmet. Továbbá szeretnének enyhíteni a sorsát, a szex lesz a témája a spekuláció és indítéka, például mosogatni vagy a padlón.

Egy másik gyakori oka - a felhalmozódott sérelmek. Nem számít, milyen sok pszichológus nem beszélünk, hogy nem kell a negatív carry az ágyon, és tagadja egymást örömei szerelem kényelem, de nehéz törölni a botrány, elhúzódó felét este, vagy csak elakadt a harag, hogy még mindig eszik el benne. Kiderült, hogy a negatív érzelmek unalmas vagy éppen kioltó szexuális vágyat és az összes vonatkozó impulzusokat. És törölje ki a jogsértés vagy oldja meg a konfliktusban először beszélgetés, akciók, és még az áthelyezés után az ágyban.Azonban ez csak a lehetőségeket, ha egy hiba, ha egyszeri vonakodás, akkor valószínű, hogy a feleség nem elcsépelt hangulat, vagy a fejem.

Tudtad?

 • Miért a feleség nem
  Miért szőke hülye?
 • Miért a feleség nem
  Miért vagyok bolond?
 • Miért a feleség nem
  Miért van az első alkalommal nem működött
 • Miért a feleség nem
  Miért Moscow nevű Moszkva?
 • Miért a feleség nem
  Miért kutyák ragaszkodni a nyelved a hő vagy verseny?
 • Miért a feleség nem
  Miért Japán olyan ország a felkelő nap?
 • Miért a feleség nem
  Miért japán zászló szokatlan?
 • Miért a feleség nem
  Miért cápák félnek delfinek?
 • Miért a feleség nem
  Miért fáj a feje alkoholfogyasztás után?
 • Miért a feleség nem
  Miért vagy miért Ivan Groznij megölte a fiát?