Miért a férfi elhagyja az első szex három gyakori ok

Miért a férfi elhagyja az első szex három gyakori ok

Sok lány vannak olyan helyzetek, amikor egy férfi keres szex, és a következő nap, mint „rejtélyes körülmények között eltűnt.” Most már tudja, miért történik mindez.Követte akkor a nyomában héten betölteni ajándékokkal virágok és tesz egy kellemes meglepetés volt, figyelmes és megmutatta valódi érdeklődés, és miután az első szex eltűnt? Ez a helyzet a lány rémálmok, és sajnos a valóságban ez elég gyakran előfordul.

Ahhoz, hogy megértsük a helyzetet, meg kell, hogy egy pszichológus, vagy kérdezz az embereket, miért van az, hogy nem a hely a Tango. Készen állsz, hogy megtudja az igazságot? Akkor megy előre.

A három leggyakoribb oka annak, hogy a férfiak után eltűnnek az első szex:Az első ok miatt a tudomány nagyon egyszerű: a szex után egy nő emelkedett szintje oxitocin hormon (hormon a boldogság), míg a szelíd ölelés és csók csökkenti a tesztoszteronszintet férfiaknál. Tudat az ember meg akar tenni valamit hasznos (brutális, férfias) csak magának, hogy ugyanazon a tesztoszteron szintet, így eltűnik a keresési kényelmet.

Ez az eset egy olyan helyzetet, amikor az ember nem érzi a nő érzelmi kötődés. Más szóval - egy férfi megkapta, amit akart, és folytatta a dolgát.

Amikor az ember találja magát az ágyban egy nő túl hamar (talán nem is számít arra, hogy ez fog történni, így hamarosan), ő a bűntudat, amit ő használ a női szervezetben. Igen, a nő elment a önként, és valószínűleg ő szexre kevesebb, de a tudatalatti az emberek állandó a féreg, amely folyamatosan suttogott: „Ne használja a testét, és még ha nem törődnek a lelkét.”

Másnap reggel, egy ember eltűnik, és gyakrabban, mint valaha.

3. adtál neki túl sok

Men természet hódítók, ritkán beleszeret, ha egy nő mutatja magát neki egy csészealj egy arany tálat.

Egy férfi beleszeret szex előtt, sem utána. Ha azt hiszi, hogy megszerezte a jogot arra, hogy veletek, ő biztos, hogy kihasználják ezt a jogot, és a bal oldalon. Ha gond van, amit kifejezetten nem kérte, annak viselkedését nyilvánvaló - lefolyóba.